lazica Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Ne pratim domaći fudbal, ne gledam kada na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Da se ne lazemo , mrzim svaki klub koji nije Vojvodina , a prednjace Partizan , Zvezda i Zemun (njih ipak malo vishe od ostalih) , tako da u mecevima u kojima ne ucestvuje Vosha , ne navijam ni za jednu ekipu , tada jednostavno gledam utakmicu samu po sebi , klubove posmatram kao dve ekipe i bitna mi je igra. Vecini se ovakav nacin "navijanja" ne svidja , ali kad sam od devete do osamnaeste godine propustio mozda 10 utakmica , ucestvovao u skoro svim sranjima , trpeo represiju pandura , doziveo gomilu radosti i razocarenja , bio tucen i tukao u to ime , onda za drugaciji nacin navijanja jednostavno ne znam , jebiga. rekoh nema,a ono longley teh hooligan:) iju kad se malo bolje prisetim pa ja sam bio na terenu marakane kad je bio onaj fajt posle 5. oktobra:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 rekoh nema,a ono longley teh hooligan:) iju kad se malo bolje prisetim pa ja sam bio na terenu marakane kad je bio onaj fajt posle 5. oktobra:) jujujuju pocinje h'ligan nadmetanje. :D Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 ma bezveze sisli i onda rece ortak daj nemoj roditelji da nas vide na tvu i pobego smo:) al jebiga,nadjes se u centru desavanja,ponese te i da pevas pogano:)al tako nas ucili u osnovnoj ucitelji "nisi na stadionu pa da psujes".i onda mi odem na stadion i $#^#$%@ ahaha sad se setih kad sam bacio petardu pored kera pandurskog.i ker ko debil krene da mirise petardu(ona jelte dimi par sekundi).a ima korpu pa ne moz bas da pojede.kad je pukla,a pseto u krug sto na sat .eh da mi je taj snimak pa sam jedared,rolnom papira pogodio pandura u glavu(potiljak),on se okrene i gleda pravo u mene.ja kao wtf man kako si znao da sam ja.a onda sam pogledao u drugu saku i video jos 10 rolni:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 (edited) ma bezveze sisli i onda rece ortak daj nemoj roditelji da nas vide na tvu i pobego smo:) al jebiga,nadjes se u centru desavanja,ponese te i da pevas pogano:)al tako nas ucili u osnovnoj ucitelji "nisi na stadionu pa da psujes".i onda mi odem na stadion i $#^#$%@ ahaha sad se setih kad sam bacio petardu pored kera pandurskog.i ker ko debil krene da mirise petardu(ona jelte dimi par sekundi).a ima korpu pa ne moz bas da pojede.kad je pukla,a pseto u krug sto na sat .eh da mi je taj snimak pa sam jedared,rolnom papira pogodio pandura u glavu(potiljak),on se okrene i gleda pravo u mene.ja kao wtf man kako si znao da sam ja.a onda sam pogledao u drugu saku i video jos 10 rolni:) longly can you compete with this? :D Edited November 18, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Da, to je ekstra, kada se zaleti njih 20 na random lika koji se zajebao i navijao za pogresan tim. Mrzim navijacke fanatike, mrzim fanatike uopste. Vetjina njih ide na tekme zato sto ne mogu da pronadju sebe u bilo cemu drugom, ne vole fudbal, ne vole ekipu, vole haos, i svi su mnogo jaki u coporu, demoliraju ceo grad i brukaju narod. Zgrozim se kad vidim 20 klinaca, koji skupa imaju 60 kila i smaraju ljude po autobusima, vicu, lupaju i prave se opasnim, a posle toga stignu kuci i dobiju kaznu za vikend zato sto su zakasnili na veceru. Znaci , upravo zbog ovoga mrzim NS cigane i NS grobare , ali , od reci do reci si opisao tacno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Znaci , upravo zbog ovoga mrzim NS cigane i NS grobare , ali , od reci do reci si opisao tacno. Pa u bg-u je slicna situacija, posle svake tekme, ja se pokajem kad udjem u autobus sa navijacima zato sto ce taj autobus da prate 3 interventne a ovi ce kao za inat da se prave opasnim, da bi sutra pricali svojim drugarima u skoli da su prenotjili u cuzi. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 ja sam i prestao da idem na utakmice zbog huligana :( isao sam sa tatom do 17. godine i onda su nam jednom huligani uzeli pare i mi smo prestali da idemo. :((( mrzim nase navijace i nas fudbal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Kod mene navijači sve neki narkomani i propaliteti. Kad ne idu po utakmicama, onda otimaju pare deci. Pičke raspale, da sam milicija mlatio bih svakog sa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 sta serete... kad je tekma sedite kuci i gledajte mtv i citajte cosmo 'ckice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 sta serete... kad je tekma sedite kuci i gledajte mtv i citajte cosmo 'ckice da, a ja ne vodim knjige partizanovom obezbedjenju G_G Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 (edited) shta... opusteno. prosle godine kad je bio derbi u fudbalu ja se napravio pametan pa kreno na DIF na basket. obukao se ja neutralno. shorc teget, maja bela i cepaj. i onda sam koje sam srece na chuburi naleteo na neke likove kako se mlate. tj neki likovi mlatili nekog lika koji je inache poceo da bezi u mom pravcu jebem ga debelog, pa zamalo ja nisam dobio batine... :) ja lepo trk iza ugla, pa dole na dif. shta je bilo sa debelim? ko zna... pojeo ga mrak :D Edited November 19, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 jel ti srce jako lupalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Pičke raspale, da sam milicija mlatio bih svakog sa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts