Jump to content

Kvalitetne patike za trčanje

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kole znam da si ti medicinski struchnjak i da znash te rechi shto se zavrshavaju na itis i to haha, al' ja nisam overweight a dok sam trchao celim stopalima nisam mogao da stojim u bolovima od istih kasnije. kako sam krenuo na prstima, em mi vishe rade noge, em me nishta ne boli sem mishica, em se ne lomim rano ujutro po rosi ;>

Nabudzitjesh listove previshe

oO

spuki, ne znam kako ti trchish i u kojim patikama

ali trchanje na prstima naprezhe plantarnu fasciju jako i tezhe ljude to skenja jako brzo (rezultat je upala koja se manifestuje snazhim bolovima u stopalima svkaog jutra i uvek nakon sto se stopalo ne krece preko pola sata...kad se bolno razgiba bol prestaje...lechenje - najcheshtje smanjeno naprezanje bar 6 meseci

sa druge strane da se povredish trchetji peta-prsti metodom trebash da si bash megatalenat, pogotovo na malu telesnu masu...

mogao sam da se zakunem da su me treneri učili da trčim isključivo na prstima kad sam bio klinac, no eto, kole knows best. pitam se šta su me još pogrešno učili..

pri naporu se izdiše, jel tako? :)

opusteno,zato sam rekao ako mozes kupi 360

ako ne, assics su ti ispod 150 evra.a to sto je "vlazan" teren nema veze sa mozgom i patikama za trcanje.

noga mora da ti dise tako da moraju biti platnene.to sto ces ih nakvasiti malo nece ti smetati jer ce se do sutra osusiti,a kad trcis svakako ce ti se oznojiti stopalo

ali opet ako planiras da trcis kroz neko jezero,mogao bi da razmislis o ribarskim cizmama do struka

100% waterproof i ispod 150e [:)]

Edited by Sex Machine

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

khm khm,da dodam isto sto i Ivan,trcanje na prstima je pravilno zbog koordinacije pokreta(brzine,promene pravca) i damn you Kole,vi sto trcite na petama ste sisice :)))))))

nego Ivane_tm,finally,samo pitanje gde ih sada naci,ja sam ih nosio pre 2 dine,celu zimu sam izdrzao u njima tako da zaista su pouzdane a pritom preudobne,nego sam ja pokusao naci sliku na guglu,a slucajno je nadjoh na hardu

zoom.jpg

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

PAJSER JE MUDONJA JER JE PLATIO 3SOMA JEFTINIJE

;**

@topic

ne znam koliko su i da li valjaju one shox za trcanje?Kontam da su ih reklamirali u tu svrhu pa sad jebem li ga...

shox-760712.jpg

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Grujo u sta si to ugazio keve ti? [:D]

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

ne znas ti brate sta su najruznije puma patike na svetu....

setamo ortak(mahin brat) i ja kroz grad i vidimo u pumi

p l a s t i c n e(PVC)

patike za 14k.u ponudi su bile bele i zute.....iskidali smo se od smeha

zamisli starke(plitke) od plastike...sa sve plasticnim pertlama(koje nemaju f-ju,vec glume pertle)....uzas

Edited by Sex Machine

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"