spo(ghost) Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 eee nisi tako rek'o pre. fu bre noob A ti to meni? ...il' generalno? Govedo je lepo rekao, a Zux kol'ko imas godina? - ne moze war( al mislim samo na nekom ozbiljnijem nivou ) i ostale obaveze na poslu, faxu.... NEMA SE VREMENA! ma vazi, ja radim, ucim, igram war, izlazim, cak uspem da sklopim 4-5 sati spavanja ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Hm, ti uspevas da uradis sve ovo sem prva 2 i zadnja 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Shta znam, ja sam uspevao da igram war, spavam i izlazim :D , al je zato shkola bila zapostavljena :D Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 ma bolje samo war i podocnjaci do patosa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 nikoga ne zanima vasha zhivotna pricha, thx Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Hm, ti uspevas da uradis sve ovo sem prva 2 i zadnja 2 you wish Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 you would :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 (edited) Hm, ti uspevas da uradis sve ovo sem prva 2 i zadnja 2 Hahahahahaha gj limo dobro si ga sjebo. A govedo reci mi sta radis ti sem war-a? Ti si sad beshe 5-ti razred jel tako? :) Edited December 1, 2006 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Ne, posle obdanista sednem da malo plovezbam latinicu pa klenem da iglam walclaft : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts