weasel Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 (edited) tesko da je nesto bolje od sbb-a za igranje na bnetu. jebiga hajli u centru si mozda zbog toga.Ne znas kako je na novom beogradu . k iskljucenja ..prekidi po 2,3 sata.(ali dobro do je jednom nedeljno,mesecno nije problem) ali ping 2 meseca je extra 2 meseca ne moze ni sah da se igra Edited November 9, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 jebiga, realno je da u centru bude sve najbolje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Ma nije. :) Quote Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 jebiga, realno je da u centru bude sve najbolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 jebote moj signal ide od ns-a do bg-a pa do sveta pa mi radi extra :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Morali su i u jedno selo da instaliraju da radi kako treba ^^ Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Ti bar imash mogucnost da birash... ADSL, i to YUBC, definitivno. Green, da ne znas mozda koliko varira ping na yubc adsl-u ? Meni je na sezamu oko 75... U sustini ping na wireless-u moze da bude i ispod 40, sa adslom ne racunaj ispod 80... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Nemam pojma, ali gledajuci ping preko dialup YUBC-ja (meni 140-160) i bilo kog drugog provajdera (160-190), kapiram da je YUBC najbolji i za ADSL Bnet igranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Ne mesati babe i zabe ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 (edited) Ma, YUBC je YUBC. Nema, tu zabe, babe... Edited November 10, 2006 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts