zEki Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Znam da sam vec pitao nekoga dal ima ovo. Molio bih onoga ko ima svih 51 epizodu da mi se javi pa da se dogovorimo da se nadjemo negde da mi da. Skinuo sam je ali sam je nesrecno obrisao u formatu harda. Hajde dobre ljudi ocajno mi treba... Hvala ANIME FTW Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOOkie Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 http://www.realitylapse.com/info/fullalchem/splash.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 @n00kie Real media fajlovi su samo za one koji imaju spore veze i nemogu da cekaju da skinu high-res verziju. Torrent je majka za ovakve stvari. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 4, 2006 Author Report Share Posted November 4, 2006 jesam hihihih do jaja mmm Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts