Srla Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 E ovako, Prodajem druida lvl60, tier 2 6/8, veoma fina reputacija na serveru bio u jednoj od najjacih guildi na serveru tako da verujem da nije prob da se udje u neku lepu guildu, server: Drak`thull, na acc-u ima josh i mage neki mali lvl oko 35 tako nesto :) Ponude shaljite na PM, ili na mail: srlagosu@hotmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Sve je to lepo samo ja ne kapiram ako vetj hotjete da prodate account sa high end character-om, zashto ne odvojite 5-10min za pravljenje Allakhazam ili CT profila? Mnogo je lakshe tako za potencijalne kupce. Good luck btw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srla Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 Da, sry sto sam zaboravio da stavim ct profil.... evo ga: http://ctprofiles.net/3953691 Btw. Ne trazim puno za njega, tako da bih molio samo ozbiljne ponude...(znaci sami stavite cenu koja je po vama realna, ali za prave realna, bez glupih mailova tipa 5eura itd...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srla Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 (edited) Takodje da naglasim da zamena acc-a dolazi u obzir... znaci oprema je nebitna samo da je 60 lvl(ili blizu) i da moze da se transferuje(sem ukoliko je na drak`thulu)... Prednost imaju ljudi sa drak`thula i klase: mage, rogue, oprema nevazna Edited November 2, 2006 by Srla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Zavisi od tvoje ponude oko cene ali ako je acc iz ovog topika ..... "Prodajem human priesta ako je moguce nesto prodati u srbiji:)" .... samo 100e onda tvoj ne vredi vise od 60 po mojoj proceni jer ovaj lik ima i altove sa proff 300/300 i vise vrsti oprema tako da je po meni realna cena tvog acc nekih 50-60e ako uporedimo sa njim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Zavisi od tvoje ponude oko cene ali ako je acc iz ovog topika ..... "Prodajem human priesta ako je moguce nesto prodati u srbiji:)" .... samo 100e onda tvoj ne vredi vise od 60 po mojoj proceni jer ovaj lik ima i altove sa proff 300/300 i vise vrsti oprema tako da je po meni realna cena tvog acc nekih 50-60e ako uporedimo sa njim decko ima skoro full Stormrage tako da nije "50-60e" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Pazi ima on 6/8 ali proveri sta sve ima onaj lik na acc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 a ovaj sigurno ima samo 6/8 stormrage i nishta vishe... u svakom slucaju vredi mnogo vishe od 1300g za koje ti placesh 50e. josh je napisao da bi ga menjao za lika 60lvl bez obzira na opremu,tako da...ne prdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 (edited) :( pare igraju najmanju ulogu i igrici po meni znaci lova ti treba samo da kupis mounta na 40 i na 60 levelu mada nije tako potreban na 60 levelu ali ajde nvm ja sam sve ostale pare dao na fr,nr,cr... nekazem da bas netreba imati pare ali oko 100 g da imas non stop to je to za repair :( poisone etc Edited November 15, 2006 by Red^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srla Posted November 17, 2006 Author Report Share Posted November 17, 2006 Acc je prodat za 100eura... a sto se tiche opreme nikako nema samo 6/8t2 i nista vishe... ako drug kome sam prodao acc poseti forum nek ostavi posto da vidite i sami da nie losh lik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts