LESkOpoz Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Qpio sam original pes5,ali nemam klasicno ono serial number i pass,nego na knjizici koju sam dobio,pise samo registration code.Moze neko da mi kaze sta treba da uradim? Hvala ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Kad instalirash igru pokrene ti se autorun, imash negde tu "register" opciju. Kad je kliknesh, trebalo bi da te odvede na njihov sajt gde cesh popuniti neke gluposti. To je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 E hvala...snasao sam se odmah posle svog posta,ali tnx enivej ! Moze lock ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Hmmmm pes5 u novembru 2006 ? ....... why ffs....... pes6 se uveliko igra.. Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 na kompu imam instaliran i 4,5,6 a igram najvishe 4ku jer mozhe u lanu ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Petica konza... Dok ne izadje neki patch za shesticu ja je necu igrati ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 9, 2007 Author Report Share Posted January 9, 2007 Hmmmm pes5 u novembru 2006 ? ....... why ffs....... pes6 se uveliko igra.. Pa ako hoces ti da mi kupis original pes6,evo igracu to preko neta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts