Kole Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 znachi upalim pro7 i tamo prenose ovogodishnje scream nagrade, mislim da je snimak od sinotj jer kao svi su u haloween fazonu... elem ono zbog chega sam ustao i reshio da napravim topik je trejler za film Grindhouse by tarantino&rodriguez koji su pustili kada su njima dvojici dali nagrade....znach O!M!G! Danny Trejo je glavna uloga, one scene nisu normalne....chim se pojavi tejler na netu ja skidam da gledam opet =o))) on a side note best TV show u konkurencije Smalvillea, Losta i Masters of Horrora je odneo naravno BSG i da, katie izgleda i "uzhivo" taaako bolje od trishe hvala na pitanju ;oP upravo ishao i trejler za saw3...ou maj gad i za to ali ne u pozitivnom smislu kao i za grindhouse =o) edit#2 e da, sve je u organizaciji lakijeve omiljene Spike TV =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 ... da, katie izgleda i "uzhivo" taaako bolje od trishe hvala na pitanju ;oP jedino ako te "rade" te tom-boy devojke... btw grejs park > all Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Samo za Koleta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 onaj_rodrigezov_meksikanac \o/ sajid iz losta \o/ riba sa nogom av mon dju slažem se sa gosn igijem, grejs park je najbolja bsg cica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 rose mcgowan \o/ gotivim je jos od doom generacije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 hvala lekshe ivane nauchi ko je danny trejo i za boga miloga grejs park ... ali ok...ja nikada nisam kapirao ljude kojima je ta "rasna egzotika" toliko magnetichna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 (edited) Hmmmm, Grindhouse mi izgleda kao Desperado i Od sumraka do svitanja upakovani u neki retro horor iz 70-ih sto je pretpostavljam Tarantinova zasluga...kako god, jedva cekam da vidim...zna li se datum izlaska? Na drugo gledanje ima i primesa Sin City-ja :P Edited October 31, 2006 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 hvala lekshe ivane nauchi ko je danny trejo i za boga miloga grejs park ... ali ok...ja nikada nisam kapirao ljude kojima je ta "rasna egzotika" toliko magnetichna... ni ja ne kapiram kada neko voli da ga devojka mushtra. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts