Pekarman Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 @avatar rush! Amateri. Niste true. @topic Ajde da se ne lazemo. Koliko ste se puta zgrozili ili bacili neki zli komentar kad vidite cigane po gradu kako prose, idu od stola do stola po bastama, nose sveske i traze pomoc za "bolesno dete" itd. its.. E sad ima tu razlike, cigani i romi nisu isti, bar sto se mene tice. Primer cigana je naselje u BG kod mosta, primer roma je Licika kod KG-a. Ali i dalje stoji da je tuzno kad teras malu decu, bebe i trudnice. Sta znam, podeljenog sam misljenja, cigane sto idu po gradu i prose ne volim da vidim a romi su cool sorta imaju osecaj za kafanu i muziku. Ko nije bio/video/cuo romsku svadbu nema pojma da razume. A i nista nema bolje od cige kad zasvira na violinu dok ti ubijas 10-o pivo. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Uz deseto pivo dobar je i Dimmu Borgir lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ne verujem da iko ima problem sa tim gotivnim ciganima o kojima priča seth.. ili, ako ima, nek ide da se leči :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts