Mitch Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 E ovako dobio sam novu makinu skoro pa i nisam nesto igrao wc3 na njoj,samo sam instalirao bio skinuo patch i ostavio. Ali kad sam sad krenuo da picim malo dotu i ostalo,primetio sam da skoro uvek zakuca posle nekih 20min igranja nekad vise,a nekad izadje critical error koji mislim da nema veze sa tim jer se desava i drugima u doti. E sad znam da je ranije bilo price da treba da se promeni u sound opcijama valjda sa creative labs ili tako nesto u nesto drugo.To sam uradio ali opet zakucava.Pa ono da li neko zna u cemu bi mogao biti problem,da li se to i vama desavalo etc... Konfiguracija je sledeca: AMD Athlon 64 3000+ 2x512 ddr nvidia 6600 160gb hard Pa sad ne znam da li je do graficke ili do rama,ili ima nesto trece da se podesi... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Vrlo verovatno RAM. Meni se to deshavalo na prethodnoj mashini, i ispostavilo se da je memorija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 ma krsh ti comp uzmi novi :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 JBte ako je nova masina kako moze memorija da bude ? mislim nisu ti polovnu memoriju valjda stavili :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 moze jednostavno da bude neispravan modul. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Hmm pa zar netestiraju tamo pre kupovine komp 2-3 nedelje ili 1 mesec da li radi 100% ili ne . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 prvi put cujem za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 posto je novi kompis da li si instalirao drivere za graficku i da li si stavio direct x ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Hmm pa zar netestiraju tamo pre kupovine komp 2-3 nedelje ili 1 mesec da li radi 100% ili ne . bash bilo ko ima vremena da testira 2-3 nedelje komp pre nego shto ga proda.. ovaj forum je riznica mudrosti :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Mene je dino valjda stavio na ignore Hvala bogu, decko je nevidjeno glup. @topic : da, do memorije je. Probaj samo sa jednim modulom (prvo jednim pa drugim). Ako to ne resi problem, onda ne znam. Naravno pod uslovom da imas drajvere za plocu pre svega Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Sta koji qrac ti imas tardu protiv mene ? a idi tamo sisaj kevinu sisu a mene ostavi na miru . Pa sada najbolje da se kompovi kada se sastave neproveravaju mislim stvarno. A to ko je glopp a ko nije heh bash me boli kurac sta ti mislis sa tvojim mozgom velicine graska , verovatno ti je dosadno u zivotu pa volis sa svima da se svadjas ( znaci gde god sam nesto prica sa nekim ti si se ubacivao ko neki tard i napadao me bezveze znaci jadan si do jaja ) brate iskompleksiran si do jaja nemogu da verujem da ima ljudi koji nemogu da primete da su sami po sebi jadusi nad jadusima . Ti bro nisi svestan svoje nesvesti i ako mi jos jednom nesto kazes a da ti se nisam obratio drz se dobro jel pun mi te je kurac . Aj sada pali i nejavljaj se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 :) nije me stavio na ignore Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 drz se dobro jel pun mi te je kurac pazi se miro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 :) nije me stavio na ignore O boze necu da se svadjam kada neko postavi topic sa nekim pitanjem a neki tardos ( ti :P ) uleti i pocne da proziva sve redom tako da nisam ja ko ti zreo za zenidbu a mozak ko u petogodisnjaka tako da ono . I tvoji postovi me ni najmanje nepotresaju i nikada ti necu reci ono sto nemislim zato sto nemam dlake na jeziku , kazem ono sto mislim . A ako hoces da se salimo oki moze samo nemoj da provociras tipa on odma da se vatas za kevu , neke prostote itd. Jedino ako ti recnik nije obogacen nekim pravopisnim i uljudnim recima . PS: nemam ja nista protiv tebe i protiv nikoga ovde jel svi smo mi ovde radi druzenja i zeze i sa nekim ciljem . Tako da pease bro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Znaci sa nekim ciljem si ovde? P.S Pogledaj svoje postove...mnogo si svadalica. Ionako smo se "zakacili" kad si nam svima otvorio oci i rekao da je dota mod za war3. O rly? A eto da si malo konstruktivniji u raspravi ja bih ti pomogao da namestis warsow da ti radi. Za pocetak, malo pravopis popravi pa cu ti reci rateove za warsow i jos par caka. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 OMG BRZO SVI i ovde se retardi tuku :) CRIPLE FIGHT!! :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 neka si im reko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 F4ts0 pwns. He has nice avatar. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 Wow 17 odgovora,a kako je krenulo mislio sam da niko nece odgovoriti :) Da direct x je instaliran i drajveri za graficku takodje. Mislim meni je wow lepo radio i sve,ali wc3 zakucava majku mu. Ajd probacu i to sa modulima kad budem imao vremena,mrzi me sad... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 War3 je poznat kao igra koja je uzasno (a i dalje to radi) maltretirala memoriju. Naime, ja sam zamrzeo 2 simptoma nestabilnog kompa koja je war3 uspesno otkrivao : 1. Izvesna kombinacija via4in1 drajvera i detonator drajvera = "smrzavanje" kompa 2. Mrvicu losiji memorijski moduli = fatal error. Sve druge igre su radile savrseno, ali War 3 je trazio dlaku u jajetu :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Meni W3 trazi dlaku na jajetu ;) Ko mi dira Igicu isavijacu mu lobanjicu :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts