Diego Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 kad udjem u sc totalno mi se izbaguje slika a popravi se kad alt+tabujem u windows i vratim opet u sc. kako da to popravim? probao sam print screen ali na slici prikaze ko da je sve normalno. na ovom kompu sam ranije igrao sc ali nikad nije pravilo problema, imam gforce2, 512 rama, 1000 intel celeron. ps. napokon sam uzeo org cd keys i nalozen da krenem da igram ali eto nece me nesto :( smrc Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e9.Flaster Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Probaj da reinstalirash sc, i probaj sa nekim drugim drajverima za graficku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 i meni je slika na bnetu pomerena za dva prsta nagore ( samo na bnetu ne u igri ) tako da se ne vidi reklama... PA STA ? ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazzola^^ Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 meni se recimo deshavalo da mi umesto crne boje bude ljubichasta kada god hocu da udjem ili izadjem iz gamea. U samoj igri gde je voda na mapi bag je bio da se voda ne talasa i da imam po njoj "konchice" plave, zute i crvene boje. Utvrdjen je i uzrok.....riknuo 1 modul memorije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 26, 2006 Author Report Share Posted October 26, 2006 (edited) desavalo mi se i pre reinstala, istu sam graficku imao samo druge drivere..... u kom kanalu se skupljaju nasi igraci ili su svi po nekim clanskim kanalima. znaci ja o sc znam jako jako malo ali imam zelju da ga igram dosta s obzirom da sam batalio w3 zbog raznih problema. edit: skinuo sam novi patch i radi sve ko sat. samo mi nije dosta stvari jasno. ... kako se adduju uniti u controlne grupe kao u w3 sa ctrl + broj. ovde mi turi samo u jednu grupu i nju samo mogu da selektujem a ostala vojska ko da nije selektovana.... kako se to radi jer sam ja navikao da imam gomilu grupa od gradjevina pa sve do vojske. Edited October 26, 2006 by ShinedowN Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e9.Flaster Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Kanal na kome se skupljaju uglavnom nasi igraci je op jetset na everopi. Ovo za grupe te bash i ne razumem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts