Aca~ Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Prvi yucup je pocheo, i ima 26 checked in igraca :).. Mozda ipak bude nesto od ovoga ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 SAD SI UZEO TROFEJ GOVEDO, GOVEDO, GOVEDOOOO!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Aco GG... Svaka ti chast... Od svih ljudi u cube-u ti si jedini chovek... E da zao mi je sto miza nije nastavio turnir zbog mene muda dajem da bi osvojio... Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 JEDINI COVEK, JEDINI COVEK, JEDIIINIIII COOOOVEEEEK !!! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Gde si se ti nasao u ovoj prichi?... Ja mislim da gore pishe "aco"!! Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 ko pricha o meni, ja sam chlan official govedo fan club-a, i danas smo ga podrili svim srcem, na engleski nachin (dlanovi i pesma, bez pirotehnike) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Ok ali te reci su namenjene "ACO" i lepo sam mu chestitao zato sto je chovek... A ne ko neki ovde.... Chast izuzetcima Chast izuzetcima Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 GOVEDO JE CHOVEK, GOVEDO JE CHOVEK, A-LE!!! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Bez da kukas samo! @ topic : GG Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 ZIVKOVIC ACA! JEDAN JE ZIVKOVIC ACA! ZIIIIVKOVIC ACAAAA! JEDAN JE ZIVKOVIC ACA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 ko pricha o meni, ja sam chlan official govedo fan club-a, i danas smo ga podrili svim srcem, na engleski nachin (dlanovi i pesma, bez pirotehnike) engleski nacin>all Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 I ja se pridruzhujem chestitkama! Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuX Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 ljudi sto vas je ovako malo prijavljenih za kup? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Winter#5 ajmo prijavljujte se josh samo 20 minuta ostalo, wc3.sabijanje.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts