LESkOpoz Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Nick mi je bio "pisam vam u oci"...znaci ne znam,smorio sam se,pa sam lupio to...A onda da ne bih bio "nepristojan",stavio sam "uriniram vam u oci",pa su me banovali...Mislim katastrofa !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Bolje si stavio nick CIGA :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Ma bolje da server nije tako MUTAVO podesen...Sve je zabranjeno...Nista ne smes...za sve dobijas ban.Zato i jesu nasi serveri raspad ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted October 26, 2006 Author Report Share Posted October 26, 2006 (edited) Ma bolje da server nije tako MUTAVO podesen...Sve je zabranjeno...Nista ne smes...za sve dobijas ban.Zato i jesu nasi serveri raspad ! Oces da kazes da je bolje imati server gde svi pricaju sta hoce, gde svi imaju nick kakav im padne na pamet bez obriza sto nekoga mozda i vredja taj nick? Idi na neki strani normalniji server pa pisaj ljudima koliko hoces pa da vidimo koliko ces izdrzati... mi zelimo malo pristojnije servere gde je zezanje a ne da dodjes smoren i pisas po ljudima omg...i jos imas obraza da kazes da je server raspad jer ti ne daju da pisas po ljudima OMG !!! Ovo da sam procitao na gamers.ba ne bi me cudilo ali ovo... p.s. Imas OVDE pravo mesto gde treba da se "zalis" na ovakvo nesto sto se tice ovog servera, ovaj forum je pogresan za to ;) Edited October 26, 2006 by iggy_bus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Ne raspravljaj se s'njim nabodi ga...nabodi ga...nabodi gaaaaa..... NHF naravno... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 i za kada je zakazana pegla ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 sutra posle shkole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 sutra posle shkole ponesi zbirku iz matematike da se obrachunamo ko ljudi... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts