Manda <die bitch> Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 realno - isto sranje svake godine.. od 01/02 svi su djubre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 a kako se instalira.... dobio sam ove file-ove i nemam pojma sta da radim sa njima? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 otvori 001 sa winrarom i uradi extract. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 realno - isto sranje svake godine.. od 01/02 svi su djubre lol u 01/02 je bas dominirao bug koji je u svim cm serijalima, da u prvom napadu padne gol, da protivnicki golman bude igrac utakmice i da uz odnos suteva na gol 21:2 rezultat bude 1:1 sad sto je 01/02 ultra brz, to je druga prica iskreno ne kontam zasto su toliko budzali onaj editor kada je isti iz 01/02 radio savrseno u onom okruzenju, ovaj je uber zahtevan Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 u ovoj verziji je malo manje to prisutno. hvala bogu Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 (edited) mando, konacno neko normalan. poslednji pravi menadzer je onaj 01-02, i sta lupas dvnitycker, ovaj bag nije postojao u 01-02.. to o cemu pricas je 03-04, bez patcha... ssvaka prva igra je bagovana, podrazumeva se da se skine najnoviji patch. Edited November 15, 2006 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOOkie Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 01/02 je zakon...ovo je sranje... Osvojim ligu shampiona a 18ti sam na tabeli kod qce... A igram sa Man Utd...wigan me dobija 4-0... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Kad nemas tr00 manager skill Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 mando, konacno neko normalan. poslednji pravi menadzer je onaj 01-02, i sta lupas dvnitycker, ovaj bag nije postojao u 01-02.. to o cemu pricas je 03-04, bez patcha... ssvaka prva igra je bagovana, podrazumeva se da se skine najnoviji patch. ne nikako nije postojao sad mi zao sto sam izbrisao screenove, znao sam da ce mi jednom zatrebati inace, 01/02 imam wba u 2014. god, grimsby u 2011 i marseille isto negde u 2014 i mislim da znam koje bagove taj menadzer ima a koje ne, jedan od najprisutnijih bagova je taj gol u prvom napadu Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOOkie Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 ' date='Nov 15 2006, 18:24' post='896744'] Kad nemas tr00 manager skill mozda...ali to ne objashnjava kako sam osvojio ligu hsampiona...i ne, ne radim save-restart... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts