Junkie Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 google image seach -> wallpaper http://www.mikeswanson.com/wallpaper/image...20Leaf%2014.jpg -random primer google image seach -> manits http://members.tripod.com/~doxie_44/gifs3/mantis.gif - opet random dodas jos par fensi smensi stvarcica i wow omg kako sam dobro napravio wallparer.... ocu da kazem... ok da nesto "pozajmis" ali da je to recimo ukupno 2% od tvog rada...a ne da dignes svu grafiku i dodas samo par linija tu i tamo i neki random text... jel treba detaljnije da crtam??? i to nesto sto je dignuo treba da baci link do toga 1) da pohvali autora 2) da se vidi sta je uzeo , kako je uzeo i koliko je uzeo od originala ovo je moje licno i profesionalno misljenje i stojim iza njega... ako nisam u pravu molim nadlezne da mi stave do znanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Junkie dobar Ti wall..... ;)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 molim nadlezne da mi stave do znanja Samo da znas da ovo ima totalno novu dimenziju. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 @ Demian ROFL!!! jebote pao sam sa stolice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 3, 2006 Author Report Share Posted November 3, 2006 Koji si ti necormancer Statoru .... ccc :P Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 nekromansija se podrazumeva za 30 + dana ovde jedva ima 4 :) tako da sedi 1 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts