Jump to content

prodajem

Sharulja

Recommended Posts

http://www.mojmobilni.com/model/325/Nokia/6260/

telefon je znachi moj, prva ruka... sve radi savrsheno jedino shto je maska malo ogrebana ali nishta strashno... ali jbg shetam ga 2 godine.

Imam samo punjach od dodatne opreme, slushke sam izgubio...

baterija traje 3 dana aktivnog korishcenja...to podrazumeva slushanje muzike i igranje igrica...prichanje ofc, etc...

150e

Arbeit macht Frei.

nov je 220 !!!!! omgz

brate, jedino shto je oshteceno na telefonu je maska...ali pod oshtecena se podrazumevaju 2-3 ogrebotine sa strane koje uopshte nisu velike...

drugo, bateriju sam menjao pre 3 meseca i baterija je kupljena nova..kao shto rekoh traje 3 dana sa igranjem igrica...ako se samo razgovara sa njom i pishu poruke moze i 4-5 dana da iskulira bez problema..ali ja kad god putujem autobusom ili kad se smorim igram igrice tako da to kod mene nije sluchaj...

Imam karticu dodatnu od 32mb a jedino znachi shto preostaje da fali to su slushke...

a ti meloras ne seri...tvoj 6600 koshta 160e nov a niti ima fm niti podrzava mp3 a i stariji je od mog...tako da, napusti objekat ! [;)]

Edited by Sharulja

Arbeit macht Frei.

maska kosta najjeftinije 40 eura i 10 eura ugradnja...jer kineske maske koje su 10 eura niko nece i ne treba da ugradjuje jer sjebava flat cabl...razlog zasto nov kosta 220 eura je sto je to stara cena i sto ima da se kupi samo na 1 mestu...inace daleko je to od realne cene tog telefona...ljudi ga u savrsenom stanju prodaju za po 110 eura...ja sam svoju 6260 sa izguljenom maskom ali zato i sa 2 memo kartice od 256 i 32 mb...originalnim slusalicama...2 baterije...od toga je jedna bila nova...prodao za 110 eura i to je bila realna cena...

...hopes need smashing!_

Ja sam bio zainteresovan da utopim svoju 6600 i uzmem nesto slicno ovoj ali zbog ovakvog obracanja nemam nameru da ucestvujem u razgovoru.

a ti meloras ne seri...tvoj 6600 koshta 160e nov a niti ima fm niti podrzava mp3 a i stariji je od mog...tako da, napusti objekat ! [;)]

• Create New...