Sharulja Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 http://www.mojmobilni.com/model/325/Nokia/6260/ telefon je znachi moj, prva ruka... sve radi savrsheno jedino shto je maska malo ogrebana ali nishta strashno... ali jbg shetam ga 2 godine. Imam samo punjach od dodatne opreme, slushke sam izgubio... baterija traje 3 dana aktivnog korishcenja...to podrazumeva slushanje muzike i igranje igrica...prichanje ofc, etc... 150e Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 btw, ima i karticu od 32mb, zaboravih da kazem :P Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 do i get some sucky sucky for that money? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Za te pare dajem svoju 6 meseci staru nokiu 6600 (punjac+ 32mb kartica).Tvoj je 2g star,ostecen,baterija bulja,bez slusalica i bilo cega drugog...A nov 200evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 (edited) nov je 220 !!!!! omgz brate, jedino shto je oshteceno na telefonu je maska...ali pod oshtecena se podrazumevaju 2-3 ogrebotine sa strane koje uopshte nisu velike... drugo, bateriju sam menjao pre 3 meseca i baterija je kupljena nova..kao shto rekoh traje 3 dana sa igranjem igrica...ako se samo razgovara sa njom i pishu poruke moze i 4-5 dana da iskulira bez problema..ali ja kad god putujem autobusom ili kad se smorim igram igrice tako da to kod mene nije sluchaj... Imam karticu dodatnu od 32mb a jedino znachi shto preostaje da fali to su slushke... a ti meloras ne seri...tvoj 6600 koshta 160e nov a niti ima fm niti podrzava mp3 a i stariji je od mog...tako da, napusti objekat ! Edited October 10, 2006 by Sharulja Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 maska kosta najjeftinije 40 eura i 10 eura ugradnja...jer kineske maske koje su 10 eura niko nece i ne treba da ugradjuje jer sjebava flat cabl...razlog zasto nov kosta 220 eura je sto je to stara cena i sto ima da se kupi samo na 1 mestu...inace daleko je to od realne cene tog telefona...ljudi ga u savrsenom stanju prodaju za po 110 eura...ja sam svoju 6260 sa izguljenom maskom ali zato i sa 2 memo kartice od 256 i 32 mb...originalnim slusalicama...2 baterije...od toga je jedna bila nova...prodao za 110 eura i to je bila realna cena... ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Problem kod Nokia je sto im cena realno ne pada.S' druge strane, svako ima pravo da trazi svoju cenu.Probaj da das oglas na nekom domacem site-u koji se bavi mob. telefonima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 ljudi...ovo je pochetna cena...ako je neko iole zainteresovan uvek mozemo da se dogovorimo ^^ Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Ja sam bio zainteresovan da utopim svoju 6600 i uzmem nesto slicno ovoj ali zbog ovakvog obracanja nemam nameru da ucestvujem u razgovoru. a ti meloras ne seri...tvoj 6600 koshta 160e nov a niti ima fm niti podrzava mp3 a i stariji je od mog...tako da, napusti objekat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 au brate,zajebao si ga Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted October 14, 2006 Author Report Share Posted October 14, 2006 Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 au brate,zajebao si ga AHAHAHA JOJ STOMAK ME BOLI gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts