Jump to content

bf1942 server

KadeshiAmbassador

Recommended Posts

Ovako...moj ISP je otvorio server za BF1942...

Pa vas pozivam na njega!

Sta vam je potrebno:

Osnovna verzija igre i patch v1.61b

IP adresa nasheg servera je:

212.200.115.1

Uglavnom se okupljamo uvece oko 21:00-22:00

Tako da slobodno dodjite...petkom i subotom je slabija posecenost.

-It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques.

Ovako...moj ISP je otvorio server za BF1942...

Pa vas pozivam na njega!

Sta vam je potrebno:

Osnovna verzija igre i patch v1.61b

IP adresa nasheg servera je:

212.200.115.1

Uglavnom se okupljamo uvece oko 21:00-22:00

Tako da slobodno dodjite...petkom i subotom je slabija posecenost.

Jbg, mogli ste makar za BFVietnam a ne bf1942, ili mozda bf2 ali jebeno je zahtevno :S

Aj daj kreirajte Vietnam pa da se ubacim tamo sa mojim pajtasima,

mada svi mi igramo BF2,gde da nadjem bf1942 ? :)))

Edited by XT3X[C]ha0s

BF1942 je i postavljen zato sto je manje zahtevan od dvojke, pa moze vise ljudi da ga igra. Mada je to sve do provajdera...ko zna mozda i bude nesto.

Ne znam gde mozes da nabavis igru..sorry.

-It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques.

Ima nas 20 koji igramo u lokalu, ali se obicno okupi oko desetak ljudi.

Sinoc nas je bilo 14-15, rekord : )

Serve je postavljen pre nekih mesec dana i bio je dostupan samo u lokalu. A pre par dana je otvoren za net.

Petkom i Subotom bude 2-3 coveka najvise.

Mozda uskoro bude i DesertCombat postavljen.

E sad, postavljen je i DesertCombat na istoj adresi, al' su se tako ljudi podelili na one koji ga igraju i one koji su ostali na starom bf1942...:(

Edit

Dao sam los url za patch..sorry

http://battlefield2.filefront.com/file/;23189#Download

Edited by Zoltrix

• 1 month later...

BF1942 server na adresi 212.200.115.1(ili 2 na kraju, ne znam tacno isprobajte) ponovo radi za sad je hostovan DC (Desert Combat v0.7) a za korisnike Gromnet usluga je ip adresa servera je 10.0.0.221. Server je private tako da ga pomocu xfire-a ili gamespy-a ne mozete naci koristite iskljucivo gore datu adresu. Ako vam se ucini da laguje server josh je u fazi dorade:D

Edited by Nforcer <4NXS>

BF1942 server na adresi 212.200.115.1(ili 2 na kraju, ne znam tacno isprobajte) ponovo radi za sad je hostovan DC (Desert Combat v0.7) a za korisnike Gromnet usluga je ip adresa servera je 10.0.0.221. Server je private tako da ga pomocu xfire-a ili gamespy-a ne mozete naci koristite iskljucivo gore datu adresu. Ako vam se ucini da laguje server josh je u fazi dorade:D

Ipak je hostovan DC:) Dragutine pod hitno menjaj plan da ne rasteramo opet ljude sa servera::D

Uchinite neshto da ova igra zivi ili zazivi kod nas!?:) Pozdravljam to da kod nas neke stvari dolaze do izrazaja kasnije nego kod drugih:D

Edited by -=Elite=-