Atomic Posted November 3, 2006 Author Report Share Posted November 3, 2006 (edited) U folderu igre imas settings.exe Nube :) Pali msn Edited November 3, 2006 by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 pa na settings namestis kontrole za tast udjesh u igru stavish tast levo [ iako je slika dzojpeda to je tast ] a ako oces tast vs dzojped, dzoj stavi na 3 mesto u settingsu [ van igre ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 ^^ Namestih, hvala ljudi. Ja nisam pogledao van igre :(. LoL Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 dobra igra. svidja mi se vise od 5ce a recimo nju sam igro bas malo. svi kukaju koji su masterovali 5cu jebga tako sam i ja za 4ku :) zivot je kuja. vidimo se na terenu :P Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 masterovao si ti gubljenje u 2on2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Kako da se namesti da space na tastaturi radi kao L1... nece bre??? Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 masterovao si ti gubljenje u 2on2 i dicim se time :P cekam vas u 6ci Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 jel moze neko da proceni minimalnu zahtevnost,a da igra bude igriva.tipa jel bi mogao 2.5 athlon,fx5200,256rama da izvuce 800x600 minimalna podesavanja?kapiram da trazim mnogo ali ipak,nada umire poslednja:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medved Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Kako da se namesti da space na tastaturi radi kao L1... nece bre??? dovedi pokazivac na Cancel i drzi pritisnuto levo dugme misa i za to vreme pritisni space Quote http://yu.worldcybergames.com http://www.worldcybergames.com http://www.cybersports-scg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 pa ono dok su sredili spatch4 trebalo im je godinu dana ;] lupash ravene, prvi sp je izashao metar dana posle izlaska 4-orke.. cjuti :] cuti tu dok RaveN laze nisam u toku bash, ne radi mi komp, pa me interesuje kakav je PES, znam da je u svakom slucaju bolji od Fife, ali onnoo malo iskusniji playeri nek kazu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 (edited) o chemu mi prichamo na ovom topiku oO Edited November 5, 2006 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Meni je jadno sto te svaki compov bek stigne cak iako je znatno losiji, dok mene pretrcavaju samo tako... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 ne znam, meni se chini da je komp na max nivou (aka 6 zvezdica, ne znam kako se to sad tachno zove) dosta loshiji nego ranije Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ne znam, meni se chini da je komp na max nivou (aka 6 zvezdica, ne znam kako se to sad tachno zove) dosta loshiji nego ranije U 4-ci i 5-ici sam imao osecaj da je comp na 5 zvezdica bolji nego na 6!? Ebem li ga :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 i ja sam :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 jeste definitivno, ovaj u shestici je smeshan. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly_komar Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 slazhem se ... mal ose gubim u onom meniju pred start matcha , to svakako nisu trebali da diraju :( :) sad nema all attack na moju formaciju , vec attackuju ali promene i raspored igracha :( Quote " nema razloga za bolji svet , sve sto smislim stvorim ga za sebe .... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Jel ima negde da se skine editovan option file, sa normlanim nazivima timova i igraca ? Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Probaj na www.pesoholichari.com ( ako vec nisi ) ..... a sto se tice tezine , pre je bilo ( bar kad ja igram ) ako ne dam gol u prvom poluvremenu onda jedva , a ako dam onda ih oduvam 5:0 xD Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 mene samo smara sto je ovaj pes zahtevniji nekih milijardu puta od proslih, a ne znam zasto...inace je sve kako sam i ocekivao, neke kao promene i tako to, uglavnom nece nista drasticno da menjaju. s jedne strane je to dobro, uvek imas odredjeni kvalitet... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 hmm? Meni se cak cini da je manje zahtevan od 5ce? Ako pricamo o hardverskoj zahtevnosti naravno... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 neam pojma, instaliracu onda petaju da vidim, promenio sam komp, sad imam integrisanu graficku dok ne pazarim normalnu, mozda zato...ali je ostatak kompa brzi sto puta od starog, a ranije sam imao 9600xt, sto mu dodje skroz okej, mada ovo igram sad na low, a na starom kompu sam sve na high stavljao, ko ce ga znati... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 proxycon ima te probleme sa hw-om, dok ponovo napunjena verzija nema, moguce da ti je do toga. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 odlichan filmic, a must! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 odlichan filmic, a must! stuned o_O svaka cas' onome ko ga je opravio :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts