Jump to content

NFL

Formica

Recommended Posts

Утисци са полувремена: Биг Бен поново баца као луд, Атланта овај меч не може добити никако!

jel tako? :)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jel tako? :)

Хехе... Да није било она 3 фумбла... :) Ма једино је битно да је Канзас добио! А судбина Чарџерса чека и Сијетл следеће недеље!

Него, какве су прогнозе за MNF?

vidi ga ovaj sa nekim pionirom u potpisu :D

:)

i ne diraj pantherse, oni su uvek favoriti za mene :)

pa i meni je Partizan favorit za osvajanje Euroleague samo jos "nijanse" da se sklope. tako i kod pantersa za Superbowl. :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

pa i meni je Partizan favorit za osvajanje Euroleague samo jos "nijanse" da se sklope. tako i kod pantersa za Superbowl. :)

ne mislim to kao shto sam napisao da osvajamo world series, koji i jesmo uzeli sinoc btw :)

ne znam da li si pratio pre ove sezone, ali seti se ko ti je izbacio bearse proshle godine :D i ko je bio na naslovnoj strani sports illustrated previwea proshle sezone, a i za koga brezec navija :) ovo poslednje je pogotovo bitan faktor :D

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

ne mislim to kao shto sam napisao da osvajamo world series, koji i jesmo uzeli sinoc btw :)

ne znam da li si pratio pre ove sezone, ali seti se ko ti je izbacio bearse proshle godine :D i ko je bio na naslovnoj strani sports illustrated previwea proshle sezone, a i za koga brezec navija :) ovo poslednje je pogotovo bitan faktor :D

[roflmao]

e ako je brezec u pitanju sve ostalo postaje tako nebitno :)

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

Proshle sezone je carolina u polufinalu ispala od Seatle-a a ove sezone su odlichno pochli

...и ноћас против Даласа још боље наставила. [:D]

There is a way to hold onto the ball for two-thirds of the game, move it some 500 yards, get your best player in the end zone four times and still nearly lose the game.

Just ask the Kansas City Chiefs.

Глупе грешке нас умало нису коштале победе... Али, магија Arrowhead-a! Мислим да ће низ победа бити настављен и после гостовања у Сент Луису.

Изненађење кола - Рејдерси. Надам се да ће Биг Бен следећу (против Денвера) одиграти као против нас, а не као синоћ...

• 3 weeks later...

poshto se niko ne javlja vec neko vreme, ajde da napishem makar koji red o vanzemljacu iz boltsa... :D

elem, ldt je juche imao josh 4 td-a (3 trchanjem+1 hvatanjem), stigao do ukupno 23 u sezoni (19 trchanjem, 3 hvatanjem i 1 je bacio)...

pl_751834.jpg

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Ajde da napisem koji red o cudu zvanom Larry Johnson... Posle 31 trcanja za 154 jarda u nedelju protiv Oaklanda, LJ je nocas trcao 34 puta za 157! Posle SD pao je i drugi veliki rival iz divizije - Denver! Arrowhead ostaje nepobediva tvrdjava (ako zaboravimo poraz protiv CIN u prvoj nedelji [:D])

• 1 month later...

mislish na onaj jedan int, ili samo te josh malo muche termini u ovom slozenom sportu? :D

(morao sam ;))

malo li je taj jedan posle kog su primili td? :)

nego, nisam gledao pocetak pa mi se ucinilo da je u interception koloni za Chada pisalo 3.

malo li je taj jedan posle kog su primili td? :)

nego, nisam gledao pocetak pa mi se ucinilo da je u interception koloni za Chada pisalo 3.

znachi, vadish se... dobro :D

u poslednjoj tekmi u karijeri tiki barbera, phila je dobila giantse, pa se tako moze reci jedno 'cao' timova iz new yorka :)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

znachi, vadish se... dobro :D

u poslednjoj tekmi u karijeri tiki barbera, phila je dobila giantse, pa se tako moze reci jedno 'cao' timova iz new yorka :)

:(

Nadao sam se prolazu barem jednog, konkretno Giantsa, posto Jetsi protiv Bradeya (10-1 PO score) & co. tesko da su imali sanse

Edited by Formica