Jump to content

Chicane Sajam

Intruder

Recommended Posts

Brate ne znam za vas ali meni je bilo toliko dobro da sam se ja zabo na fotelju i spavao dobrih sat vremena...tamo u onoj sobici gde se fura onaj turski fazon [:D] generalno....crnja je ambis zivota...misim, da on mora da pusti nirvanu da bi digao masu....!!! shta reci...razocharao me je..

Chicane je odradio svoj deo profi...nervirala me publika shto ni je htela da saradjuje..tipa, oni kazu AJMO RUKE ovi svi kuliraju...kloshari =/

Peace division se ne secam kako je radio jer sam spavao za to vreme [:D]

Arbeit macht Frei.

znaci extra zurka:)...mrzi me sad da pishem mnogo ali organizacija super, pice nije bilo skupo, chill sobe extra stvar, ozvucenje onako...mkdsl standardno smaranje, ne znam zasto kenjate za kenny dope, crnja je bas dobar bio...peace division je bio ok onih pola sata sto sam bio, a za chicane sta reci /o\...svaka im cast, sve uzivo izvode na instrumentima, ekstra atmosfera, kad je lik krenuo da drnda gitaru na offshore odvalio sam:)...vokali super, saltwater i dont give up \o/...e sad druga je stvar sto su u publici uglavnom bili fenseri koji ne znaju nijednu pesmu, a kamoli neke reci pa je bila smor atmosfera...tipa krece offshore, a svi oko mene u fazonu wtf, sta ovaj smarac na bini drnda ovu gitaru...mislim bzvze...ali sve u svemu ekstra vece...chicane ftw!

srpskivojnik-3.jpg