[BMF]Psycho Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 resio sam ovih dana da opet igram ovo, medjutim posle instalacije, kada pokrenem igru, udje u pocetne senkvence i onda posle onog ekrana sa slikama iz igre taman kada treba da udje u glavni meni, izbaci mi crn ekran sa error porukom. da li se nekom ovo desilo, i da li neko ima predlog sta da radim, osim da reinstaliram windows. igru sam reinstalirao par puta na razlicitim particijama. unapred hvala Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Psycho' date='Sep 27 2006, 19:43' post='871444'] resio sam ovih dana da opet igram ovo, medjutim posle instalacije, kada pokrenem igru, udje u pocetne senkvence i onda posle onog ekrana sa slikama iz igre taman kada treba da udje u glavni meni, izbaci mi crn ekran sa error porukom. da li se nekom ovo desilo, i da li neko ima predlog sta da radim, osim da reinstaliram windows. igru sam reinstalirao par puta na razlicitim particijama. unapred hvala jesili probao da skinesh neki noviji crack ili patch pa tako da probash :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Pretpostavljam da ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 29, 2006 Author Report Share Posted September 29, 2006 Skontao sam da se windows sjebo. Morace format c > reinstall. Jebiga dugo nisam. Ali hvala na savetu svakako. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts