Mare Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Da li je neko ikada sreo ovako nesto... ? Trenutno sam na laptopu pa mi treba ovako nesto kada se smorim da chatujem preko bneta sa nekim ortacima i to... Pre nego sto pomislite na stealth bot-a server im je sjeban i pokusao sam vec 3-4 puta da se konektujem ali svaki put mi prikazuje ovu poruku: [1:37:07 PM] [bNET] Version check failed! [1:37:07 PM] [bNET] BNLS has not been updated yet, or you experienced an error. Try connecting again Ako neko moze ovo da mi prevede na laicki bilo bi super.. Takodje pre nego sto kazete justfuckinggoogleit trazio sam svugde, skinuo sam par programa, vecina ne rade, neki su cak za MAC, a neki ne podrzavaju warcraft III accountove... Razmisljam cak i da skinem mirandu i neke modove za battle net, ali to ostavljam kao last resort, ako neko zna stvarno bi bio zahvalan... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Da li je neko ikada sreo ovako nesto... ? Trenutno sam na laptopu pa mi treba ovako nesto kada se smorim da chatujem preko bneta sa nekim ortacima i to... Pre nego sto pomislite na stealth bot-a server im je sjeban i pokusao sam vec 3-4 puta da se konektujem ali svaki put mi prikazuje ovu poruku: [1:37:07 PM] [bNET] Version check failed! [1:37:07 PM] [bNET] BNLS has not been updated yet, or you experienced an error. Try connecting again Ako neko moze ovo da mi prevede na laicki bilo bi super.. To se i meni desava kad ocu bota da konektujem.Kucao sam "BNLS has not been updated yet, or you experienced an error" na guglu i onda me to posalje na stealth bot forume i tamo ti pise koje stvari trebas da kucas u cfg fajlu.Ja to odradio i opet mi ne radi...Valjda treba da izadje nova verzija bota ovaj se nesto sjebao. Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 blizz je zatvorio ulaze il koji kurac preko tih servera sa stealthbot-om zato se dobijaju ip banovani, zato se ceka nova verzija bot-a i zato je retko ovih dana videt bota , imo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Promeni nachin konektovanja umesto BNLS-a u JNLS i radice ^^ Pa SeT radi :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 BIB-u isto radi bot ^^ (thx to tammy-ju hakeru :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 mozes i preko bnls-a, jednostavno klicni na connect dok neupadne. Radi 100 %. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 ' date='Sep 26 2006, 20:06' post='870834'] mozes i preko bnls-a, jednostavno klicni na connect dok neupadne. Radi 100 %. click&run(play) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 mozes i preko bnls-a, jednostavno klicni na connect dok neupadne. Radi 100 %. Word ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts