urgh Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 u koliko sati pochinje? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 D Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Bah dakle ono moram da ustanem u 7 da bi se istusirao doruckovao i rasanio pred (u)trku :))) hihihihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Kod mene je u 10.00 :) Nisu me neshto impresionirali McLareni, mada je i ovaj novi sistem kvalifikacije malo debilan... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 rosenberg je opasan... bice zanimljiva trka sutra Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Steta sto je Ferrari morao da menja motore... Mislim da imaju OK setap za ovu trku... Ocekujem da se Schumacher sto pre probije do prve trojice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 koja manija,opet ce se skracivati dugaaa nedeljnja spavanja:) masa opet los?cini mi se da sam video da je neki tamo 20. kako ono bese,vecina trka su u 14.00 po nasem samo malezija i jos neka nije? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 jedna od najdosadnijih trka koju sam gledao u poslednjih par godina, svakako najdosadnija od kada ferari vishe ne dominira Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 kad te vec nije mrzelo da ustanesh, mogao si da bacish i rezultate:) ovaj kimi se polako pretvara u veliko razocharanje, chovek nije u stanju da sastavi 2 trke. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Malaysian Grand Prix result: 1. Giancarlo Fisichella (Ita) Renault one hour 30 minutes 40.529 seconds 2. Fernando Alonso (Spa) Renault 4.585 seconds 3. Jenson Button (GB) Honda 9.631 4. Juan Pablo Montoya (Col) McLaren 39.351 5. Felipe Massa (Bra) Ferrari 43.254 6. Michael Schumacher (Ger) Ferrari 43.854 7. Jacques Villeneuve (Can) BMW Sauber 1:20.400 8. Ralf Schumacher (Ger) Toyota 1:21.200 9. Jarno Trulli (Ita) Toyota 1 lap 10. Rubens Barrichello (Bra) Honda 1 lap 11. Vitantonio Liuzzi (Ita) Toro Rosso 2 laps 12. Christijan Albers (Ned) Midland 2 laps 13. Tiago Monteiro (Por) Midland 2 laps 14. Takuma Sato (Jpn) Super Aguri 3 laps R Nick Heidfeld (Ger) BMW Sauber 48 laps R Scott Speed (USA) Scuderia Toro Rosso 41 laps R Yuji Ide (Jpn) Super Aguri 33 laps R Christian Klien (Aut) Red Bull 26 laps R Mark Webber (Aus) Williams 15 laps R David Coulthard (Gbr) Red Bull 10 laps R Nico Rosberg (Ger) Williams 6 laps R Kimi Raikkonen (Fin) McLaren 0 laps Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 kimi ispao zbog kvara, kao i oba williamsa koji su se do jaja dobro drzhali. gj za alonsa i masu Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Hahahha!! Pwned by Renault! Samo tako, samo tako... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Kako sam se smorio kada je Kimi izleteo... A kada se zapalio motor Rosemberga, prestao sam da gledam. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 na kvar kimijevog bolida sam se odavno navikao (mnogo me vise cudilo odustajanje vilijamsa)... ali vec drugu trku pizdim na sporost mclaren-ovog bolida... mislim na konstantnu sporost... bio sam ubedjen da je montoja pun do vrha i da ce probati taktiku jednog odlaska u boks... totalno sam frustriran voznjom preostalog mclaren-a... koji je poput alonsa prosle godine, cekao da neko odustane pa da se popne na pobednicko postolje... ne verujem da je problem u njemu (osim ako mu je vec sada jasno da ce sledece sezone da leti iz tima, pa mu puca qrac)... ali danasnja trka mi je pored velikog navijackog razocarenja donela i novu nadu u gledanje formule jedan... u reno-u su ispali krajnje fer prema fizikeli (koji ostaje u reno-u), vodili su ga kroz celu trku do pobede i to protiv alonsa?! pored toga masa se na stazi pravio kao totalni stranac... e tako se to radi gospodine barikelo... inace vidim da sve vece ekipe kopiraju nase nenadjebive taktike... koliko smo im samo fazona prodali... ;) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 da da, masa se do jaja izvukao, a barikelo je dokazao da je pajser sad skroz, button treci a on trinaesti ... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 ja sam jos prosle godine pricao da meklaren i nije toliko losh koliko kimi unistava motore samo saberite proslu i ovu godinu koliko je trka moa da osustane zbog kvara motora + koliko je puta morao da krece sa +10 pozicije zato sto je menjao motor i videcete jasnu sliku ne znam sta tacno radi ali covek sistematski unistava motore za razliku od njega montoja je uglavnom odustajao zato sto se negde slupa ali u principu ima mnogo manje odustajanja zbog kvara motora Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 a barikelo je dokazao da je pajser sad skrozpa ko se josh lozio da je on neki vozash, zna se kako prolaze ferarijevi robovi. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 e a kako mi je zao kimija znaci :(( nece mu pa nece, stvarno mu se ne da, a vozac je i po magija neka, crna, ccc Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ja sam jos prosle godine pricao da meklaren i nije toliko losh koliko kimi unistava motore samo saberite proslu i ovu godinu koliko je trka moa da osustane zbog kvara motora + koliko je puta morao da krece sa +10 pozicije zato sto je menjao motor i videcete jasnu sliku ne znam sta tacno radi ali covek sistematski unistava motore za razliku od njega montoja je uglavnom odustajao zato sto se negde slupa ali u principu ima mnogo manje odustajanja zbog kvara motora ← pa tesko da je mogao da sjebe motor posle druge krivine :))) mada kapiram tvoju pricu skroz... i ja sam delimicno u istom tripu... ne sme bre bolid da ti se raspadne 400m pre cilja... ;) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 for the record, kimija je udario neko iz red bula i odvalio mu vešanje zadnjeg točka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 ? nisam primetio da je imao bilo kakav kontakt... mada sam bio bunovan do jaja :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 E da B92 je otkupio prava prenosa F1 tak da vise ne moramo da gledamo utrke :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Koje sraaaanje bre! Garant ce skremblovati Hrvate i RTL zbog toga. :( Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 prenose velja i josh neka budala, dakle bez chede ovaj put,ali poshto je to ipak b92 radije cu da nastavim da gledam ustashe. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 nesto sumljam da ce davati hrvate ovaj sbb.bas me zanim kako je to zakonski reseno ,u ugovoru pise da treba da imam hrt2 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts