Jump to content

iPod

Guest sinister

Recommended Posts

Guest sinister

i da, napokon... pazario sam iPod Nano.

sta reci, osim toga da sam vec zaljubljen... [^]

e sad, ocu vas da cujem... vasa misljenja i iskustva sa iPodom, kritike pohvale i tako to.

i imam prva pocetnicka pitanja....

zanima me… koja je poenta iPod docka koji se dobije u paketu?ne mogu da skontam kako da ga koristim, al iskreno cim sam video da mi ne ide batalio sam ga.

onda.. zanima me dal postoje da se kupe iPod in-ear Lanyard sluske kod nas ?! ili bilo koje druge sluske extra kvaliteta sa mogucnoscu nosenja ipoda oko vrata.

i dajte neke predloge za iPod nano accessories, kojih znam da ima mali milion :)

p.s. morao je novi topic da se otvori, jednostavno je....morao! [:p]

Edited by sinister

dobro jutro, kolumbo..

pretpostavljam da si kupio stari nano, ne verujem da je 2G stigao kod nas uopšte.. koji model i koliko si dao, ako nije tajna?

to što si dobio je adapter za dock.. apple ima jedan jedini dock za sve ipode, pa onda za svaki ide odgovarajući adapter. dock se naravno dodatno kupuje, a adapter stiže sa plejerom

kupi odmah neku futrolu, izgrebaće se jako brzo.. ja sve merkam neku koja ide oko nadlaktice (da ne kažem bicepsa), zgodna je za sport, mada većina fura one standardne koje se kače o pojas..

To za oko vrata sam ja resio ovako. Kupio sam slusalice obicne za oko koje idu oko vrata sa oni konopcem. Uzeo sam alat za busenje rupa na kaisu i probusio sam onu futrolu u kojoj se on dobija (njen vrh) i tu zakacio slusalice. To je mnogo jeftinije resenje nego da kupujes njihove slusalice koje se fabricki kace.

Evo i slika

dsc00400vg1.jpg

Ova druga je extra mutna ali se vidi otprilike

dsc00401mt2.jpg

Guest sinister

iPod nano 4GB, 250evra, jeftinije.

u comtrade-u je skupljiii... :P

za sad jedino sto mi je u planu za kupovinu je neka futrola i odlicne sluske...

u planu su mi neke sennheiser, ali... onaj apple-on lanyard je extra.

hm moj nano od 2 giga se uveliko izgrebao :(

trulo mi je sto ne daju korisnu opremu uz njega, kao npr neku silikonsku futrolicu ili nesto sl, da se ne izgrebe. Vrlo brzo napredeju, kontam da ce sledece godine u ovo vreme biti perverzni

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest sinister

hm moj nano od 2 giga se uveliko izgrebao :(

trulo mi je sto ne daju korisnu opremu uz njega, kao npr neku silikonsku futrolicu ili nesto sl, da se ne izgrebe. Vrlo brzo napredeju, kontam da ce sledece godine u ovo vreme biti perverzni

probaj iTubes.

nisu skupe, jedna oko 1000din..

Edited by sinister