gruja Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 joj sutra cale skida na poslu pa da vas mega mega shurim mojim fantasticnim mikroom :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 probao sam 10x sa mishom veceras i non stop puca... jebemu mater Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 no shit ? ;) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 noobzore kruko... imao sam pogresnu verziju... tja Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 ladno mogu da se napadaju nuke lovcima :O ma ne mogu, ne pishe u manuelu tako ne znam zashto se svi tripujemo da mozhe. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 lovac ne mozhe air to air projektilom da obori interkontinentalni prijektil? dabljutief? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 hmm znam da je moglo da se poshalje na nuku al tripovao sam da je bug u tom smislu shto nikad nisam video da je targetuje .. realno to bi onda bilo previshe i aviobaze bi bile bolje mete u prvom napadu. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 ma jebe mi se za to, ocu opciju u igri da snimim video =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Da, replay bi trebalo da ubace pod obavezno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 fraps :) a to da avionom obarju nuke videh danas na njihovom forumu nisam znao da moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 (edited) realno, frapsom ne mozesh da snimish celu partiju osim ako nemash tb hdd :P . To sa avionima, jednom sam poludeo kad sam igrao protiv mauda. Vidim avion puca na nuke, probam da selektujem drugi da puca i nece pa nece. Ima igra josh puno bugova, npr bombarder se nadje u rangeu u defcon 1, vec je isteklo vreme za status da nuke bude spreman i on ne radi nishta, desilo mi se par puta na odlucujucim mestima npr kad sam branio flotu na moru poshto uvek vucem barem jednog bombardera iza ako naleti protivnik sa grupisanom flotom gg. Edited October 3, 2006 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 (edited) Khm Khm Skinuh danas demo verziju sa njiovog sajta....popalih se ko mlado majmunche.....ako otjete ja cu da vi budem server samo javite kad shta i kako MSN: agosic@hotmail.com /edit nisam neki gamer ali evo sta mogu Edited October 3, 2006 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 daj ajde shta bi sa tim dedikejtom ? jel oce to danas ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 baltam0s@hotmail.com zovnite me ako vam treba igrac:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 ja mogu danas oko 23.30h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 srecom pa su napravili sa australijom chija zapadna strana je totalno nenaseljena =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 siroti brisbejn =) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 kao dobio si me pa si se nalozhio :)) shto se mene tiche mozhe, tamo od subote tamad da se istopim :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts