evgeniy Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 (edited) poz ljudi treba mi mala pomoc oko patcheva.... znachi danas sam stavio 20e na visa virtuon i sad necu da platim zato shto mi trebaju patchevi za igranje... zadnji koji imam je 1.9.4. kupio sam 2 broja gameplaya da vidim da li je samo prvi dvd sjeban kad ono i drugi isti.... 500 dinara odoshe u racku bio sam do igraonice, a kod njih neshto zeza adsl, taj komp na kom igram wow (samo jedan) je na servisiranje i ne planiraju da ga poprave josh dve-tri nedelje jer im se ne zuri .... iz Vranja sam moje pitanje je sledece: jel postoji neko na ovom phorumu ko je voljan da mi na CD nareze patcheve i poshalje a ja cu da mu i platim ako treba samo da ih dobijem ne mogu da skinem sa interneta sve patcheve jer su veeeeeeeeliki i imam dial up (nadam se da se secate ovoga). ko hoce ajde neka poshalje pm pa cemo se dogovoriti neka topic stoji 3-4 dana pa brishite danke Edited September 5, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts