Jump to content

Prodajem WoW nalog

connta

Recommended Posts

Prodajem WoW nalog (dajem i orginal diskove, ne samo account) sa dva charactera lvl 60 na Dunemaulu.

char 1 - tauren warrior, nabudzen do zuba, epic mount, 1500g

char 2 - tauren hunter, tier 1 set, epic mount, 1500g

nalog je vezan za kreditnu karticu koju vam ostavljam, evo preko nje placam pretplatu vec sest meseci dzabe [8D]

sve (ozbiljne) ponude na PM

nalog je vezan za kreditnu karticu koju vam ostavljam, evo preko nje placam pretplatu vec sest meseci dzabe [8D]

hm...za ovo se ide u corku ako te uhvate,nije razlog da se hvalis...a da ne kazem da svakog casa mogu da ti ukinu nalog na wow-u zbog takve "pretplate"

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

hm...za ovo se ide u corku ako te uhvate,nije razlog da se hvalis...a da ne kazem da svakog casa mogu da ti ukinu nalog na wow-u zbog takve "pretplate"

tripujes, procitaj policy o prevarama, ako sam ja dosao do broja preko 3rd party sourcea oni se ogradjuju od bilo kakve intervencije jer ne mogu/ne zele da utvrdjuju da li je mozda taj neko meni dao karticu pa sad hoce da mi napakosti iz ko zna kog razloga pa prica da sam mu ja skinuo karticu, rade po principu ako ti neko leechuje karticu ti blokiraj karticu kod maticne banke ili sta vec nemoj nas da smaras. oni imaju dobre sisteme da tvoj broj ne procuri nikako iz njihove baze podataka...

a za corku nemoj da ste smesni, za mnogo gore stvari se ne ide u corku a za ovo bas bi voleo da vidim...

to se radi drugacije dragi moji... ti nekome deknesh kreditnu, potroshish neki kesh na wow, on zove svoju banku koja cima blizzard - blizzard vrati pare banci, banka refunduje klijenta, a blizzard onda tebe jebe tako shto ti blokira acc dok ne platish sve shto si potroshio :) posle 2-3 puta ti ugase acc i to je to ;)

• Create New...