connta Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Prodajem WoW nalog (dajem i orginal diskove, ne samo account) sa dva charactera lvl 60 na Dunemaulu. char 1 - tauren warrior, nabudzen do zuba, epic mount, 1500g char 2 - tauren hunter, tier 1 set, epic mount, 1500g nalog je vezan za kreditnu karticu koju vam ostavljam, evo preko nje placam pretplatu vec sest meseci dzabe sve (ozbiljne) ponude na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 nalog je vezan za kreditnu karticu koju vam ostavljam, evo preko nje placam pretplatu vec sest meseci dzabe hm...za ovo se ide u corku ako te uhvate,nije razlog da se hvalis...a da ne kazem da svakog casa mogu da ti ukinu nalog na wow-u zbog takve "pretplate" C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 aha ide se u corku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 aha ide se u corku :) mozda ne u corku,ali bez accounta moze da se ostane:)) C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
connta Posted September 7, 2006 Author Report Share Posted September 7, 2006 hm...za ovo se ide u corku ako te uhvate,nije razlog da se hvalis...a da ne kazem da svakog casa mogu da ti ukinu nalog na wow-u zbog takve "pretplate" tripujes, procitaj policy o prevarama, ako sam ja dosao do broja preko 3rd party sourcea oni se ogradjuju od bilo kakve intervencije jer ne mogu/ne zele da utvrdjuju da li je mozda taj neko meni dao karticu pa sad hoce da mi napakosti iz ko zna kog razloga pa prica da sam mu ja skinuo karticu, rade po principu ako ti neko leechuje karticu ti blokiraj karticu kod maticne banke ili sta vec nemoj nas da smaras. oni imaju dobre sisteme da tvoj broj ne procuri nikako iz njihove baze podataka... a za corku nemoj da ste smesni, za mnogo gore stvari se ne ide u corku a za ovo bas bi voleo da vidim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 to se radi drugacije dragi moji... ti nekome deknesh kreditnu, potroshish neki kesh na wow, on zove svoju banku koja cima blizzard - blizzard vrati pare banci, banka refunduje klijenta, a blizzard onda tebe jebe tako shto ti blokira acc dok ne platish sve shto si potroshio :) posle 2-3 puta ti ugase acc i to je to ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 a njemu bash puca qrac da nadoknadi. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
spriggan Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 wow, matori, i ti ode... jbg-a, wow je malo smorio ali bice bolje. Connta je imba nabudzen warrior, u naj guildu... ili je makar bio ( ne znam trenutno) Bio sam sa njim u guild-u vise meseci tako da je to provereno :) Poz od SPRIGGANA.. ex. undead priest-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts