JetSet Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 potpuno opravdano lockovan topic me je naveo da otvorim jedan novi... nadam se normalniji... i zato vas molim da budete civilizovani, jerbo bi ovo bio moj prvi topic ikada koji je lockovan :) sc je igra istog proizvodjaca kao i wc3... sto se tice zvuka moglo bi se reci preteca... e sad... u sc-u baja SLEP igra igru vs najboljeg igraca svih vremena (koji u prva 3 minuta ima povez preko ociju)... game je neverovatan... posle mukotrpne igre boxer ipak dobija... ali sto se mene tice bad manner... ;) e sad... posle ove price (vod postoji na netu... a imam ga i na gajbi...) zelim samo da kazem da je zvuk u blizzard-ovim igrama apsolutno savrsen... cak do te mere da covek moze da ga igra SLEP... u wc3 bi to islo malo teze zbog kripova, ali nije nemoguce... posto bi umesto overlorda slep covek mogao da koristi whispove umesto ociju... ovo jednostavno mora da se zna... a sto se tice igranja bez zvuka, lakse bi mi bilo bez tastature... for the last time i am the dread lord not the drag lord... ili vec tako nekako :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 uz zvuk igram samo na cw a obicne ladder partije igram sa muzikom. slep ne igram jer nisam slep. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 za svaku igru ti treba zvuk, ako naucis da slusas, malo vise u CSu nego u ostalim igrama, ali sta sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Koristan je, narochito kada ti neko dropuje kate u bazi, ali se mozhe i bez njega ako dobro pratish mapu. Osim toga, da chujesh protivnika koji creepuje u mraku, ali ja sam imba elf koji istrazhuje ultravision odmah na pochetku, tako da me to ne zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Bez zvuka jako retko, moram da cujem kada mi uleti pogani blade i kada pocne da mi sece accose, a ja u pm creepujem sa skazijem do daske... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Uvek bez zvuka .. Inace mislim da je potreban al' w/e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VuNda* Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Ja kako kad, nekad mi se slusa muzika pa ga ugasim, mada mislim da je jace igrati sa zvukom, nekako se uzivis, pogotovu ako imas sluske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 ja uvek sa zvukom CWove i ozbiljne meceve (inCup)...a sa muzikom ladder... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 za mene svi znaju jel sam od prve partije roca igrao sa winampom :)hehehe daj taj vod ;) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 ne znam zasto mi secka w3 kada u winampu pocne druga pesma, inace w3 uvek sa winampom, sluske mi ne trebaju, smori me w3 zvuk kao na groblju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 winamp > w3 muzika kod mene UVEK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 (edited) bah, samo se setjam onog avi-a sto je napravio cool-no2, kada mk uletje u 2 tima gulova sa lvl 2 clap-om i onda se cuje ono famozno WOOHOOO iz fife 98(blur-song2), a gulovi na pola. Inace, uz war, volim da slusham sve sto ima brdo distorzije, nemozesh da razmishljash, ali je filing do jaja kad sastavljash lika sa zemljom Edited August 29, 2006 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Pre sam stalno sa zvukom igrao , a u zadnje vreme bez ikakvog zvuka samo slusam sebe kako komentarisem partiju kada igram :) I uvek je neki techno bio uz fajt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Kako kad,kad sam igrao ozbiljno zvuk je uvek imao prednost,dok kod laddera uglavnom winamp.... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 ugasen zvuk w3 totalno winamp upaljen i to je to... a da lik igra slep to je moguce... kao sto ja idem slep po svim mapama iz countera iako ne igram vec 3 godine... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LoLxDlol_ Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Volim krikove talonaca i dryada kada umiru, to me baca u rampage ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 e sad jos zamisli da pravis head-shot iako je neko bacio flash... i to patkom bez zuma... boli te paja, ionako igras slep :) btw. u tom vod-u boxer podize bazu i seli se po mapi, jer ga lik sabija... uz to mu scv-om voza linge, jer baja uvek radi attack u prazno... mislim da znate razlog :) @vladica: mislim da imas link na sc delu foruma... da me ubijes ne mogu da se setim odakle sam ga skinuo... name: Friendly Game - vs leeminseok - hes BLIND.avi... ako nista drugo imas cd od mene kada se prvi put vidimo... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 nema sarmo ajde uploduj negde :) pa da skinem hehe Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceDjaNi Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Sarmo pazi sad posto si totalno razocarao na starcraftu pozivam te u subotu kod mene da malko proigramo. Odavno nisi bio i nemoj da se vadis sa nekim kao ispitima i ucenjem jer ces ionako da izblejis na lori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 eto toliko o tome vecina vas igra bez zvuka a zalili ste se sto vam se countrt igraci deru po sava centru dok igrate toliko o tome da je vazan zvuk za wc3 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE<DoktoR Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 sarmo, morash kod Djanija na vorkraft u subotu da me odmenish, poshto spremam ispite i gumone da dojdem ove subote. inache djani ima nove imba taktike sa andjedovima, a kao shto znash zvuk mu nikad nije ni trebo jer u KNu nikad nisu radile slushke. nek ti bog u pomoci. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Nije isto igrati ladder for i wcg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 eto toliko o tome vecina vas igra bez zvuka a zalili ste se sto vam se countrt igraci deru po sava centru dok igrate toliko o tome da je vazan zvuk za wc3 pa cak i da ne treba zvuk, zar ne mislis da ti odvlaci paznju 5 idiot koji se deru kao da su osvojili wcg, a ne pistolj rundu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiTy.StaR Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Bez zvuka ,samo pichi Winamp :) Drugo je igrati bez zvuka kada te niko ne ometa ,a trece je igrati bez zvuka pri okolnostima koje pominje zerox... Quote Nema trensa bez eksera ? Nema hausa bez djus-vodke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 pistolj runda je najbitnija jer sa sobom donosi veliku sansu da se uzmu jos 2 partije posle te. ali u pravu si u sustini. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts