bitch Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 E aj ako neko moze da odvoji malo vremena da obesi link gde moze da se skine wcg wallpaper... lepo tj zanimljivo izgleda onako pro na onim slikama kvalifikacija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LoLxDlol_ Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 evo jednog lepog wallpapera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitch Posted August 22, 2006 Author Report Share Posted August 22, 2006 Ma ne to.. mislio sam na ovaj wallpaper sto je bio na rachunarima za wcg kvalifikacije... thx anyway A ako moze Highl1 da povodom toga nesto uchini... znam da ima posla oko glavnog tura ali... bit cu mu zahvalan veoma.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Ponesi usb tamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Ma ne to.. mislio sam na ovaj wallpaper sto je bio na rachunarima za wcg kvalifikacije... thx anyway A ako moze Highl1 da povodom toga nesto uchini... znam da ima posla oko glavnog tura ali... bit cu mu zahvalan veoma.. ja nemam taj wallpaper, tako da je najbolje da ovo pitanje postavish na wcg delu foruma Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 E sada sam se tacno setio koja je to pozadina i meni se mnogo svidja ako je nabavis link okaci ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitch Posted August 23, 2006 Author Report Share Posted August 23, 2006 (edited) Highl1 Posted Yesterday, 22:18 QUOTE(bitch @ Aug 22 2006, 17:25) ja nemam taj wallpaper, tako da je najbolje da ovo pitanje postavish na wcg delu foruma thx pokusacu Attila Posted Yesterday, 23:15 E sada sam se tacno setio koja je to pozadina i meni se mnogo svidja ako je nabavis link okaci ovde OCKY DOCKY.. Edited August 23, 2006 by bitch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitch Posted August 23, 2006 Author Report Share Posted August 23, 2006 Highl1 Posted Yesterday, 22:18 ja nemam taj wallpaper, tako da je najbolje da ovo pitanje postavish na wcg delu foruma ... kada dobijes pravi odgovor... http://yu.worldcybergames.com/wallpaper.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rista(BH) Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 (edited) E sada sam se tacno setio koja je to pozadina i meni se mnogo svidja ako je nabavis link okaci ovde Edited August 24, 2006 by Rista(BH) Quote opusteno trenerka sa flekama od cvaraka(govedina) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 konacno rista reshava misteriju wallpapera ~~ Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts