Jump to content

Build za huntarda...


Srbin2k5

Recommended Posts

ono sto mene najvishe fascinira na ovom topicu je da je bash on bio taj koji je naterao Techu da se aktivira !!! (jeli techo ocesh da igrash flif = gej mmog sa par nas matoraca? jes da nisi matorac ali inache se super uklapash ;oD...a onda samo da i flutemastera nagovorimo da dodje =oD)

sto se tiche bilda, zaista, chovek mora jaaako da se trudi da se zezna sa hunterom, moja preporuka za opsti leveling kao i endgame je marksman 0.31.20...tu ne mozhe mnogo da se pogreshi, a posle mozhesh da razmisljash o raznim drugim bildovima...mada ako si nov bolje sam da steknesh feel za klasu nego da se uklapash u tudje shablone...

Link to comment
Share on other sites

zato sto ljude mrzi da koriste mozak i ne znaju ni sta oce od wow-a

pa oce samo c/p da urade sa talentima

/harsh [:D] Ne mozes da vidish dok ne probash.Ja sam sa mojim lockom promenio oko 20 puta talente, i bukvalno bacio 2 epic mounta na to zezanje.Ti verovatno ne zelish da bacash puno para, pa bi odma da ti damo "najbolji build" koji ne postoji.Da napomenem da ovo nije hejt, vec poruka da neke stvari morash da probash, i vidish shta ti najvishe odgovara.

latencyqv9.png Just great...
Link to comment
Share on other sites

Naravno da najbolji build postoji. Kod huntera nema mnogo razmisljanja, za svaku namenu postoji samo 1 build koji valja (sa varijacijama naravno).

Za levelovanje/grind je beast mastery. (bilo kakav samo da imas sve sto je potrebno u BM)

Kad krenes da raidujes, 5/31/15 build (znaci trueshot aura i sve sto moze da poboljsa dmg)

Kad se nakrcas epicima tipa ceo tier2, oruzja neck cloak prstenje koji daju na agility (ne na AP) onda neka varijacija survival builda (tipa 0/21/30)

Ono nasta treba obratiti paznju je da je BM superioran za leveling/grind, a da je survival zivo sranje ako se nema brda brda agilitija (tipa preko 400 bazicnog). Mnogi prave gresku da idu na marksmanship dok leveluju, a cim pocnu raiding idu na survival.

Za pvp je najbolji survival, mada tu vec ima vise varijacija jer zavisi od stila igre (za razliku od PVE gde je jedino bitno praviti sto veci dmg sa postojecom opremom)

But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life

And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right

Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight

For no king I will die - For my thoughts I will live

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...