Kemp. Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 (edited) Svaka cast onome ko je ovo napravio, vidim u subotu na generalu nesto pricaju o pokeru, i to holdem jbt! I pitam ortaka iz guilde wtf sta to igrate? I dade mi link...kerpo Haha! Bio sam u fazonu "Neverujem sta ce sve smisliti", i nista odem skinem, pokrenem, i ono nije lose za prvu verziju, bice dorada verovatno. Otkino sam ortaka 2 partije, a lozi se indijanac poker ovo ono, objasnio sma mu neke stvari ^^ Savrsena stvar za slackovanje u instanci :D Doduse ne mozes konstantno da ga igras, dok se cisti trash il rezuje posle wipe-a. Ja sam ga igrao u MC-u, najjace je kad sam se usetao u lavu dok sam imao neku do jaja ruku :D " LAAGG FFS lol " Probajte, ubija vreme u smarackim raidovima ^^ ps: hm da, kako se nisam setio da mu predlozim partiju u 50g...olol GRIND FREE WORLD!!1 Edited August 7, 2006 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 o.m.g. Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 ma nisi odlepio matori :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 7, 2006 Author Report Share Posted August 7, 2006 a maloooo...sta ces ;( Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 dva keca :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 moram da skinem to,bice do jaja za uzimanje para noob poker igracima.:D:D:D:D:D:D Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 ovo ja igram vec 10 dok cekam queue za bg-ove :DDDDD ali suxujem u pokeru svi me peru :p pored ovoga postoje i shah i tetris i jos neke igre :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 kempe ti si zakon =o)) mada i ovo sto kili kazhe...tetris..shah...mislim chemu svrha wowa ako igrash nesto drugo dok si u wowu? =o)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 mozhda zato shto si wowkoman Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 7, 2006 Author Report Share Posted August 7, 2006 kempe ti si zakon =o)) mada i ovo sto kili kazhe...tetris..shah...mislim chemu svrha wowa ako igrash nesto drugo dok si u wowu? =o)))) AAAA Brate pa ti si bar raidovao!!1 Kolko vremena oduzme smaranje u mc/bwlu, rezovanje, pa kad ode neko afk etc! JEbote od 4 sata raidovanja 1 sat ima blejanja ako ne i vise....Uglavnom.. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 jesam raidovao i jeste igram huntu ;o) i naravno da ima raznemagivanja ali da instaliram addon da igram nesto u to vreme ne pada mi napamet iz jednostavnog razloga sto kad je raznemagivanje tu je chat, mislim koliko antisocijalan morash biti da pikash tetris kad imash ljude oko sebe...za poker kao ajde-de kad je tu vishe ljudi ali solo ista igrati unutar wowa...a i tu su speed runovi, bog ih blagoslovio, kad lepo gm kazhe imamo x sati da ochistimo instancu y, svaki sat preko dkp penal, svaki sat ispod dkp penal pa da vidish sta je koncentracija ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 linkovi chess - > click poker -> click tetris - > click meni je shah najzanimljiviji zbog izgleda :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 7, 2006 Author Report Share Posted August 7, 2006 Nice Chess! Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Odavno ovo igramo dok čekamo npr da se Nef rspawnuje :D Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ja sam ga igrao u MC-u, najjace je kad sam se usetao u lavu dok sam imao neku do jaja ruku :D " LAAGG FFS lol " Haha.Slichna situacija, sipam sok i utrchavam u whelpove na ony.LAG OMG FUCKING CONNECTION !!1oneone Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Odavno ovo igramo dok čekamo npr da se Nef rspawnuje :DInace ovo je napisao samo da bi videli da on radi Nefa,i to odavno!! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Daleko bilo, nego da bih rekao da je addon odličan. Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 znaci tetris tezi od atlasa!!!11 :) ko je toliko zaludjen da pravi ove modove svaka im cast.. :) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts