Jump to content

-WoW- Pricajte

killYg0r

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma ti si pro plx nauci nas da igramo sa tvojim imba takticama jedva cekam da ih cujem!1 A to shto ti peresh tamo neke retarde u zelenoj opremi sa julies daggerom puca mi qrac iskreno^

jeli jel' tebi neko porusio sneska kad si tako nervozan i kivan? sta, uvredio sam ti klasu pa sam ti sad smrtni neprijatelj? gtfo i porazmisli malo o tome sta pricas jer niko te nije prozivao ni u jednom kontekstu

da li su ljudi retardi ili ne i da li imaju zelenu opremu i julies dagger ili ne zaista ne znam

uostalom, magove sam pomenuo u kontekstu "i magove ubijaju, zar ne?" i cak pohvalio jednoga za slow fall (hvala SS) samo zato sto momak koristi ono sto ima

a za taktike i da sam pro...hmm.....sunce ti jebem kako se ljudi primaju i pale kada neko nesto zna i odma potrce da ga spuste...sta, kao sad si mi ga utero do jaja pa sad treba da se savijam? m'daj idi popij neko pivo ili pojebi nesto i izbaci te frustracije iz sebe....ili lekic ako vec prethodna dva ne mogu da pomognu...

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

onaj koji mene umlacuje je prokleti lock...napuni dotovima, skida buffove, drainuje, fearuje...njima skidam kapu i protiv njih jos nisam nasao pravu taktiku (sem da pokusam da pobegnem i probam da stignem da se izlecim/skinem curse pa da se vratim)

m'da...samo pametujem...

ako me neko pwnuje onda me pwnuje...sa svima mogu da se izborim (ne da ih voshtim kao budale, vec da se izborim, obrati paznju na suptilnu razliku) ali za locka jos nisam nasao leka...

ne pricam lovacke price i ne kenjam po drugim klasama, jednostavno mislim da ako poznajes svoju klasu i rasne sposobnosti i znas kako da ih iskoristis, onda ti nije problem da pariras bilo kome...e sad, druga je stvar ako jos naidjes na nekoga ko je operisan od igranja (ili mozga, kako vec hoces) pa ga razbuljis...ili te ukenjaju critovi (k'o mene na onom nesretnom shamiju) ali to nije pokazatelj da druid (ovde ubaci klasu po izboru, ne mora biti druid) moze da pwnuje apsolutno bilo koga u igri...

ono sto sam ja na pocetku ove sumanute rasprave pokusao da kazem je da druid nije samo hil/inner bot i da moze itekako da nanese dobar dmg, bez obzira sto to ljudi i dalje ne prihvataju (mage in plate ftw [:p] ) i da moras zaista da znas da igras sa njim da bi nesto uradio jer nije sve moonfire spam pa cekas da te osere crit...

@killY sutra tek rank 7...koliko ti je trebalo PvPa da dodjes do marshala i sta si uglavnom igrao (WSG AB AV ili se igralo ono za sta je vikend)?

Edited by kalky

od 7og do 11og mi je trebalo 1 rank 1 nedelja znaci 4

i sad 2 nedelje sa 11og na 12.

i jos 2 nedelje i 13. dobijam

ali to ide tako lako samo ako si svih tih nedelja -5 staning svaki nedelje

znaci nema nijedan dan odmora ni nichega samo pvp i pvp :>

naravno bez premadea nema nista od ranka

to sto sam igrao dunno

cross bg je sjebao sve

sad kad je neki bg weekend svi premadovi igraju samo to

tako da samo npr sad za ab weekned moj guild igrali samo wsg gde dobijamo pugove sve vreme i pobedjujemo partije za 7-9 min

sto znaci da otrplike dobijes oko 2k-2.5k honora za svaki taj wsg a u ab-u gde partija traje po 20-30min vs premadea dobijes isto toliko honora

Josh jedan dokaz da za rankove ti ne treba ni kurac od skila nego vremena na pretek i nedostatak bilo kakve vrste mozga .

GZ ! lOL

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

killy, picko, gz:)

a za imbawtfpwnz0r dr00da - ti ne razumes zasto te lock ubija? zato sto ti radi fear svo vreme.. ne mozes da radis nista... kada bi sve klase imale takav disable, ni njima ne bi mogao da prismrdis... kao sto rekoh, dovoljno je da te puste da im radis moonfire(sto je abnormalno tesko spreciti) i ti ces ubiti protivnika.. osim ako on ima previse HPa/skilla za tebe...

e, da... setio sam se... isto tako mozes u dupe da poljubis skilled roguea kao i warlocka...

lol imbawtfpwnz0r dr00d [:p]

lepo sam rekao da locku ne mogu apsolutno nista, ne vidim sta je tu problem? [:)]

moonfire itekako zdere manu i onaj koji samo spamuje njime definitivno ne zna nista drugo da radi [:)]

rogue je zajeban protivnik ali ga nije nemoguce ubiti i mogu da se nosim sa njim donekle...naravno, ne smatram sebe za extra skilled igraca ali nisam ni nub, pa ne kontam zasto se toliko potencira da sam se osrao kako sam imbawtfpwnz0r dr00d,....ljudi se ovde toliko proseravaju kako su imba sa ovim/onim i kako ova/ona klasa nije ni za kitu, al' zato kad neko pokusa da objasni da neke stvari nisu bas takve kakvim ih vecina ovde prikazuje, odma krene napushavanje....

all we need is luv [:p]

Stereotipi stereotipi stereotipi ... kiligor ne moze da ubije nista anyway ... leave him alone !!!!111!11

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

@ killY ne smaraj vise sa avatarima :P

:> svake nedelje menjam rankove pa samim tim i avatare :>

Josh jedan dokaz da za rankove ti ne treba ni kurac od skila nego vremena na pretek i nedostatak bilo kakve vrste mozga .

GZ ! lOL

rofl tnx :>

dobro si pravalio da je wow takav posle 2 godine .. play time -> skill a pored toga i gear -> skill + play time

a taj imba gear dobijes sa imba play timeom za koji ti ne treba imba skill sto znaci da i ljudi koji imaju imba gear i imba play time nemaju imba skill :>>>>>

:>

wow = ni hao game

napravljena da bi blizzard dobio pare a ne da bi ti ownovao igricu :>

@evil

tnx :)

@neko ko je pitao kako uspevam toliko da igram

ne idem u skolu pocinje mi za 10 dana :(((( , zato necu imati vremena da uzmem chuveni 14. :((( jebena skola i rl :<

inace ,upisao sam se u poslvnu skolu kktnxby :>.

Edited by killYg0r

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...