cikaDrasko Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 http://www.own-age.com/vids/video.aspx?id=8778 ...aj pa dajte koji komentar - da li sam talentovan ili ne :)) Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gun_!3ts Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Dobrooo.... Quote ------------------ Tajna je u oblachicu !!! Glade Micro-spray Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Mene fim nije dojmio, ali mene nije ni jedan CS film dojmio :) Kalasnjikov je glupa pesma za fim, ali zato se skida kapa za Muharema i "za vencanim stolom" Par saveta : screenshotove radi u 1600*1200 sa ukljucenim max aa i af. Resize kasnije uradi tako sto ces slike importovati u virtual dub, potom odradi blagi sharpen i resize na neku standardniju video rezoluciju (720*576 za PAL). Ovako dobijen fajl edituj u premijeru/vegasu. Ja sad tebe da pitam : koliko si screenshotova radio za sekund. Ja muku mucim sad sa filmicem za neku igru na q2 engineu i jebe mi kevu jer nikako da dobijem smooth movement. Nije do kompa, q3 radi savrseno. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikaDrasko Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 (edited) Mene fim nije dojmio, ali mene nije ni jedan CS film dojmio :) Kalasnjikov je glupa pesma za fim, ali zato se skida kapa za Muharema i "za vencanim stolom" Par saveta : screenshotove radi u 1600*1200 sa ukljucenim max aa i af. Resize kasnije uradi tako sto ces slike importovati u virtual dub, potom odradi blagi sharpen i resize na neku standardniju video rezoluciju (720*576 za PAL). Ovako dobijen fajl edituj u premijeru/vegasu. Ja sad tebe da pitam : koliko si screenshotova radio za sekund. Ja muku mucim sad sa filmicem za neku igru na q2 engineu i jebe mi kevu jer nikako da dobijem smooth movement. Nije do kompa, q3 radi savrseno. Brate ti nisi skapirao zajebanciju , pesma "Kalsnjikov" je savrsena jer 90% fragova je iskljucivo sa AK-47 Aj daj mi ti bolji predlog, samo nemoj strane jer mi je pun k... njih . Kao sto se da primetiti u avi-u ton i slika su sinhronizovani onoliko koliko dozvoljava moja sposobnost . Sto se tice screenshotova svi filmovi pa tako i avi-i se rade u 24frema u sekudi (evropa) dok u americi sve se radi na 29,97frema u sec. Jebiga pogresnom liku si se obratio za savet , ja nisam previse "vican" u ovom poslu. Ovo je bio samo jedan amaterski pokusaj :)) Hmm, do sada je 50 ljudi skinulo avi a tek je pet sest sati na netu. Koliko vidim to je za sad vise nego dobro. Edited August 1, 2006 by cikaDrasko Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Brate cim vidim za vencanim stolom kapiram da je zajebancija. Inace izlazni fps je 25/29.97 Mislio sam kolko ti je bacao slikica u demoavi komandi (tu se ni slucajno ne radi sa 25/29.97 - momci koji su radili getquaked3 su isli od 400 do cak 1000 slika za jedan sekund filma) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikaDrasko Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Brate cim vidim za vencanim stolom kapiram da je zajebancija. Inace izlazni fps je 25/29.97 Mislio sam kolko ti je bacao slikica u demoavi komandi (tu se ni slucajno ne radi sa 25/29.97 - momci koji su radili getquaked3 su isli od 400 do cak 1000 slika za jedan sekund filma) Aaaa, ma ja sam to radio direktno iz FRAPSA a posle sam sve to prebacio u adobe premiere i tamo se iscimo za resto... Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Film je skroz ok ... svaka cast za trud !!! Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 (edited) hvala bogu fraps zabija downloading now ^^ nije bash kao hit out ali vidi se da imas talenta :D Edited August 1, 2006 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 A fraps :) Ih gotovanu jedan :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Au svaka cast...Ja se ne razumem neshto u ove filmove,ali meni se ovo extra svidja...GJ Drasko !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxcvb Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 dobar je film i kalasnjikov je keva kad sam cuo cigani juris smejao sam se 10 min i nemojte da mracite coveka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 lol samo zbog toga ima da skinem sad :PP Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 bravo! Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 5* Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Igore turi da ti baca 90 frejmova. Kasnije napravi uncompresed klip koji ubacish u vegas > desni klik na ubacheni clip > properities > 30 frames per second > izrendaj u xvid = smooth :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 (edited) nije los film Edited August 2, 2006 by Sale <die bitch> Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 skinite filmic kod mene u signu samo je 1mb pa recite sta mislite !! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 E Drasko, extra je filmic!Svaka cast! Samo mi reci koliko ti je vremena trebalo da ga napravis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikaDrasko Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 ' date='Aug 3 2006, 08:48' post='844699'] E Drasko, extra je filmic!Svaka cast! Samo mi reci koliko ti je vremena trebalo da ga napravis? Oko dve nedelje . Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gun_!3ts Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Jel to prvi film ako jeste onda je extra..malo greshaka ima super je Quote ------------------ Tajna je u oblachicu !!! Glade Micro-spray Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikaDrasko Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 Jel to prvi film ako jeste onda je extra..malo greshaka ima super je Da moj prvi avi, hvala na pohvalama, potruduicu se da u sledecem ispravim sve nedostatke :) Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts