gruja Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 ali realno,nije ni cudo sto ja vec evo sesti dan sanjam kako dajem gol Partizanu u 16tini finala kupa :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 haha pokazali ste se sa ovim prekidom bojkota Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Muka im vise od "njanjanjanja...". Ali neverovatan je razlog prekida bojkota :"Grobari su se obratili javnosti putem saopštenja u kome se izražava zadovoljstvo što je učinjen primetan pomak po pitanju kadrovske politike u klubu." Sramota me je sto je Partizan "srpski" klub !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 22, 2007 Author Report Share Posted May 22, 2007 Koliko ja znam, a znam, dolazi se na utakmicu protiv Mladosti da se pokazhe shta se mozhe ochekivati ako i Zeka ode kao Bjeka... Ne lozhite se bezveze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Muka im vise od "njanjanjanja...". Ali neverovatan je razlog prekida bojkota :"Grobari su se obratili javnosti putem saopštenja u kome se izražava zadovoljstvo što je učinjen primetan pomak po pitanju kadrovske politike u klubu." Sramota me je sto je Partizan "srpski" klub !!! jao Boooooze spali me kad sam procitao ovaj post Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 joooj shta reci sada... al neka, iskuliracu i pusticu ga da bude seljak. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 pazite, u sustini to je to, samo sto lesinar nije lepo spakovao.. koliko ja znam, razlog bojkota je taj sto bjekovic i zecevic vuku sve konce u klubu, tj oni daju poslednju rec. bjekovic sto se pojacanja tice, zeka oko rukovodjenja parama.. grobari ce se vratiti na jug ukoliko obojica napuste klub, u svakom smisliu. da li se to dogodilo? bjekovic nije vise shija u klubu, vec vrat, dok je zecevic jos uvek No1 u klubu, neko rece "jedan od 5 najboljih menadzera u svetu". sta vi to slavite u subotu??? odlazak bjeke? odlazak zeke? veeelike kadrovske promene u klubu? pa jedino sto se promenilo je to sto je cela uprava smenjena, ali dajte, da se ne lazemo, sta se uprava pitala?! ok, ovo je samo privremeno, znam da je u pitanju samo jedna tekma, ali ako ste rekli NIKADA na jug dok su ova dvojica u klubu, onda mi se to nekako cini kao da gazite po svojim recima. onaj derbi na jna nije mi isto jasan, zbog cega se dolazilo. najbitnije je da se stoji iza svojih reci i principa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Sramota me je sto je Partizan "srpski" klub !!! sramota me je sto si navijac tima za koji i ja navijam Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 (edited) pazite, u sustini to je to, samo sto lesinar nije lepo spakovao.. koliko ja znam, razlog bojkota je taj sto bjekovic i zecevic vuku sve konce u klubu, tj oni daju poslednju rec. bjekovic sto se pojacanja tice, zeka oko rukovodjenja parama.. grobari ce se vratiti na jug ukoliko obojica napuste klub, u svakom smisliu. da li se to dogodilo? bjekovic nije vise shija u klubu, vec vrat, dok je zecevic jos uvek No1 u klubu, neko rece "jedan od 5 najboljih menadzera u svetu". sta vi to slavite u subotu??? odlazak bjeke? odlazak zeke? veeelike kadrovske promene u klubu? pa jedino sto se promenilo je to sto je cela uprava smenjena, ali dajte, da se ne lazemo, sta se uprava pitala?! ok, ovo je samo privremeno, znam da je u pitanju samo jedna tekma, ali ako ste rekli NIKADA na jug dok su ova dvojica u klubu, onda mi se to nekako cini kao da gazite po svojim recima. onaj derbi na jna nije mi isto jasan, zbog cega se dolazilo. najbitnije je da se stoji iza svojih reci i principa. word! Ali ja nista nisam "pakovao",nego sam isao c/p sa b92 sajta... a to sto vi niste realni,to je zaista vas problem... Samo probajte sledeci put da date neki argument,a ne fora "seljak,glupan etc.",jer znam da je najlakse prozivati ovako preko foruma... Enihau,pogazili ste rec,kao i mnogo puta do sada...i kao sto kaze manager,to i jeste najbitnije !!! edit: @gruja ti sve radis,ali se nista od toga ne zove navijanjem...Evo sad kad bude bilo 3. kolo kvalifikacijama za LS,da te ocekujem na severu u dresu Zvezde i sa svilenim salom oko vrata??? Edited May 22, 2007 by LeSiN@r aka LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 brate, imash li ti zhivot? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 (edited) Dechko nije mislio nishta loshe... Samo je govorio o grujinoj slici sa topika slike chlanova foruma ;) Grujice, zbog chega te je sramota? @Marko i Divac ono, ajde recite realno, malo bojkotujesh, malo ne, na shta to lichi? i nadam se da je ona izjava grobara sa b92 sajta izmishljena, jer, navodno, oni se vracaju zbog kadrovskih promena u FK. Kojih promena? Fazon ono, posle "promena" ide vest "Grobari - necemo magarece ushi", a sada ovo. Malo chudno, zar ne? Edited May 22, 2007 by domiNus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 manager je lepo objasnio, Lex trebalo je da prochitash objashnjenje i ti da se "ne lozish", jer ste ispali u najmanju ruku smeshni.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 najbitnije je da se stoji iza svojih reci i principa. samo shto ovde govorimo o grupi ljudi, i masi principa, i masi reci... malo je tesko izvesti da svi stoje iza jednog stava jel da? dominus, slazem se jako je glupo, ali ako razmislite malo, bojkot je poceo da gubi na intenzitetu, Partizan nikad gori - nista se ne menja. sve manje ljudi hoce da ucestvuje, sve se vise ljudi buni. i kao shto hajli kaze "ispali ste smesni", pa kako bi tek smesni ispali da je bojkot i dalje na snazi a sve manje grupa ga postuje i odlazi na tribinu? proradio je "glas razuma" i shvatilo se da bojkot nigde nista nije postigao, nebitno koja je sfera zivota u pitanju. a na kraju krajeva koliko ce ljudi biti na toj tribini kad bojkot bude prekinut? 200-300? jel se zbog toga ovde trose reci? uostalom Zvezda je osvojila duplu krunu, potpuno zasluzeno, nema problema na relaciji Uprava - navijachi, pripreme za Qualy za LS su pocele, budzet je sve stabilniji i veci... imate cime da se ponosite. shta se desava u nikad jadnijem Partizanu ne vidim kako moze da vas dotakne pa sve ove reakcije odjednom. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Manje bi ispali smeshni nego sad, ovako je ispalo da su Zeka i Bjeka u pravu da je to neka grupa navijacha, i da to nisu pravi navijachi, i chime su ih sve vec chastili do sad kad su bile priche o bojkotu. Ako ste neshto vec krenuli, zavrshite to do kraja. Oni navijachi manchestera koji su se odvojili od kluba i dalje imaju svoj onaj amaterski klub koji prate, a na tekme svog "bivsheg" kluba vishe ne dolaze.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Pa naravno i da nisu pravi navijaci. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 edit: @gruja ti sve radis,ali se nista od toga ne zove navijanjem...Evo sad kad bude bilo 3. kolo kvalifikacijama za LS,da te ocekujem na severu u dresu Zvezde i sa svilenim salom oko vrata??? ocekuj me od drugog kola kvalifikacija svileni shal nemam imam samo shal Olimpijakosa za koji sam se otvorio to sto ti velichas zvezdu i zivota nemas pa ti ona jedina radost u zivotu ne znaci da je svima ja samo sve stvari sagledavam realno i objektivno i izvini sto mi je krivo i sto imam brdo cd-a i kaseta iz vremena kad sam se muckao caletu u jajima i kad se znalo za sta se navija kad nam je liga valjala,kad smo u Evropi bili faktor i kad se islo na tekme da se peva,navija a ne da se bode izvini sto ne vidim neki motiv da navijam u ovakvoj situaciji ajde onda da preformulisem malo,nije me sramota sto navijas za zvezdu,nego me je sramota sto mozes da kazes da je TEBE sramota sto je partizan srpski klub,a isti taj partizan je igrao LS,igrao je cetvrtfinale(ili beshe osminu finala)Uefa kupa a mi se zadovoljavamo nekim pricama o odbrani duple krune,a vec 10godina pokusavamo da dostignemo njihove "prejadne" evropske uspehe,treba da nas je sramota ovakve zvezde i jos tuznijeg partizana,bez jakog partizana nema ni jake zvezde... sere mi se od tih odbrana duple krune Dechko nije mislio nishta loshe... Samo je govorio o grujinoj slici sa topika slike chlanova foruma ;) Grujice, zbog chega te je sramota? a na sta ti aludiras?Ta slika je okacena iz zajebancije,ne da pokaze moju podrsku prema Zvezdi sramota me je kad neko moze da izjavi da ga je sramota za protivnika da je "srpski klub" kakve veze ima ova cela stvar oko njihovog navijanja sa tim "patriotizmom",ne razumem...? a i ti ako imas nesto protiv mene kazhi,a ne ko pickica da se ubacujes i kao hihihi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Pa naravno i da nisu pravi navijaci. da, pravi su oni matorci sa istoka i zapada, a ovi sa juga nisu, do jaja ste Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Hmm,pa mozda i jesi u pravu...ja sam se lose izrazio... Sramota me je sto navijaci Partizana(takvi navijaci) imaju bilo kakve veze sa Srbijom i bilo kojim srpskim klubom. Na ovo sam i ciljao i u onoj prvoj recenici,ali dobro,moja greska... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 hiljadu izvinjenja i ruka pomirenja :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Hmm,pa mozda i jesi u pravu...ja sam se lose izrazio... Sramota me je sto navijaci Partizana(takvi navijaci) imaju bilo kakve veze sa Srbijom i bilo kojim srpskim klubom. Na ovo sam i ciljao i u onoj prvoj recenici,ali dobro,moja greska... IZVINI SRBINE, NECU VISHE NIKADA OTICI NA STADION AKO JE TEBE SRAMOTA !!! Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 23, 2007 Author Report Share Posted May 23, 2007 manager je lepo objasnio, Lex trebalo je da prochitash objashnjenje i ti da se "ne lozish", jer ste ispali u najmanju ruku smeshni.. Pa ja se ne lozhim. Znam shta se deshava i ko je shta izjavio, a menadzhorovo objashnjenje (jel on tvoj i leshkov PR? ili ste razvili do jaja princip jednoumlja?) je doshlo par sati kasnije. No da vidimo shta ja znam o svemu: Rekli su razni novi uticajni ljudi iz uprave da je ona pricha o Bjekovitju na 2. funkciji glupost i realno treba sachekati leto da vidimo shta je ispalo od svega toga. Smenjen je Tjurkovitj i ceo UO... Postoji velika nada da je i Bjeka otishao skroz. Pricha se dosta i o Zeki, koji nazhalost jeste i sposoban i jako motjan i teshko ga je skinuti sa funkcije. Izmedju ostalog i zato shto je teshko natji nekoga ko hotje da mu se zameri, a vredi dovoljno da to uchini. Antitj josh gleda da li mu se rizik da napusti Shpaniju i dodje u Partizan isplati. (mada realno ceni da mu se ne isplati) Vi ste menjali Dzhaju Piksijem, znachi nekoga ko nije toliko motjan sa nekim od koga ima shta da se ochekuje, i opet ste morali da probijate u prostorije i tuchete igrache. :) Mi em imamo jachi problem, em nemamo chime da ga zamenimo i ako ga skinemo. Ostaje problem igracha (odnosno drvne gradje na koju navlache dresove) koji tje morati da se reshava cele sledetje sezone... Ovi nashi navijachi se medjusobno prepucavaju vetj godinama (sa pravom) i logichno je da chitava pricha o bojkotu bude mnogo labavija nego da su svi 100% sigurni. Ali, kad se vetj vidi da je uprava krenula neshto da radi odluchili su da pokazhu znak dobre volje i dodju na utakmicu. Da li je to glup potez, koji pokazuje slabost, pokazatje vreme. Ali nisam siguran da biste vi koji smatrate da je to 'smeshno' isto prichali da su vashi tako uradili u istoj situaciji... Ako jug bude prepun na nebitnoj utakmici u propaloj sezoni to mozhe da bude dobar podstrek da se nastavi dalje sa promenama. Ono shto je tuzhno (bar nama, a vama verovatno smeshno) u chitavoj prichi je shto se frakcije medju Grobarima opet prepucavaju medjusobno, pa da "Grobari Jug" prekidaju bojkot do daljnjeg, a "Juzhni front" pauzira bojkot samo za ovu utakmicu... Ali to je sukob koji traje odavno i nije nishta drugachiji danas nego pre dve godine. U svakom sluchaju 'hahah prekinuli ste bojkot' nije tachno, a 'sramota me shto su srbi' je lozhenje. :) (a manje tolerantan i pravedan moderator bi to okarakterisao kao flejm bejt i sankcionisao) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Smenjen je Tjurkovitj i ceo UO... Postoji velika nada da je i Bjeka otishao skroz. curkovic je, koliko ja znam, napustio samovoljno funkciju predsednika partizana, zato sto je preuzeo, tj preoteo, celnu funkciju u olimpijskom komitetu, sada je tamo predsednik. Ako jug bude prepun na nebitnoj utakmici u propaloj sezoni to mozhe da bude dobar podstrek da se nastavi dalje sa promenama. znam, to je i u sustini cilj ovog vracanja na tribinu, e sada druga je prica to da li je to trebalo da se cini ili ne. Ono shto je tuzhno (bar nama, a vama verovatno smeshno) u chitavoj prichi je shto se frakcije medju Grobarima opet prepucavaju medjusobno, pa da "Grobari Jug" prekidaju bojkot do daljnjeg, a "Juzhni front" pauzira bojkot samo za ovu utakmicu... Ali to je sukob koji traje odavno i nije nishta drugachiji danas nego pre dve godine. paaaa saopstenje je iz samog jezgra grobara, sto znaci da se svi djuture vracaju, nece biti podela. cak su i u javnost izasli sa govorima o tome kako SVI ZAJEDNO zele da pokazu sta ce se desiti ukoliko napuste vise puta pominjani svoja mesta u partizanu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 curkovic je, koliko ja znam, napustio samovoljno funkciju predsednika partizana, zato sto je preuzeo, tj preoteo, celnu funkciju u olimpijskom komitetu, sada je tamo predsednik. znam, to je i u sustini cilj ovog vracanja na tribinu, e sada druga je prica to da li je to trebalo da se cini ili ne. paaaa saopstenje je iz samog jezgra grobara, sto znaci da se svi djuture vracaju, nece biti podela. cak su i u javnost izasli sa govorima o tome kako SVI ZAJEDNO zele da pokazu sta ce se desiti ukoliko napuste vise puta pominjani svoja mesta u partizanu.. Grobari mnogo vole to SVI ZAJEDNO. a SVI ZAJEDNO nisu vec skoro deceniju. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ocekuj me od drugog kola kvalifikacija svileni shal nemam imam samo shal Olimpijakosa za koji sam se otvorio to sto ti velichas zvezdu i zivota nemas pa ti ona jedina radost u zivotu ne znaci da je svima ja samo sve stvari sagledavam realno i objektivno i izvini sto mi je krivo i sto imam brdo cd-a i kaseta iz vremena kad sam se muckao caletu u jajima i kad se znalo za sta se navija kad nam je liga valjala,kad smo u Evropi bili faktor i kad se islo na tekme da se peva,navija a ne da se bode izvini sto ne vidim neki motiv da navijam u ovakvoj situaciji ajde onda da preformulisem malo,nije me sramota sto navijas za zvezdu,nego me je sramota sto mozes da kazes da je TEBE sramota sto je partizan srpski klub,a isti taj partizan je igrao LS,igrao je cetvrtfinale(ili beshe osminu finala)Uefa kupa a mi se zadovoljavamo nekim pricama o odbrani duple krune,a vec 10godina pokusavamo da dostignemo njihove "prejadne" evropske uspehe,treba da nas je sramota ovakve zvezde i jos tuznijeg partizana,bez jakog partizana nema ni jake zvezde... sere mi se od tih odbrana duple krune a na sta ti aludiras?Ta slika je okacena iz zajebancije,ne da pokaze moju podrsku prema Zvezdi sramota me je kad neko moze da izjavi da ga je sramota za protivnika da je "srpski klub" kakve veze ima ova cela stvar oko njihovog navijanja sa tim "patriotizmom",ne razumem...? a i ti ako imas nesto protiv mene kazhi,a ne ko pickica da se ubacujes i kao hihihi kao prvo, smeshno mi je shto znam zashto misli na svileni shal i dres. kao drugo, boli me kurac za tebe, da mislim neshto rekao bih sigurno, ne brini se.. Ali, kad se vetj vidi da je uprava krenula neshto da radi odluchili su da pokazhu znak dobre volje i dodju na utakmicu. Da li je to glup potez, koji pokazuje slabost, pokazatje vreme. Ali nisam siguran da biste vi koji smatrate da je to 'smeshno' isto prichali da su vashi tako uradili u istoj situaciji... Da su "nashi" tako uradili u istoj situaciji, ne bih dolazio na stadion dok ne budu neke promene na tribini. Bilo bih me sramota da posle svega shto su rekli ponovo idem na tribinu. ne znam za druge.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Lekshe, pocheo si da postujesh ko Bartuc, ne znam dal je on tebi maznuo acc, il ste sve ovo vreme vi jedna osoba :) Ae da kazemo da je Zeka mocniji od Dzaje, pa da ne mogu da ga skinu. Shto barem jedna,dve grupe ne isposhtuju taj bojkot do kraja, oni koji su prvi i krenuli? U ovoj zemlji niko vishe nema rech, i svi lazu. Ovo ne znachi da je Zvezda do jaja, a Partizan kurac, ista smo govna, nas ce opet neko da nakanta u CL, i ostacemo i bez Uefe, a vi ste tu negde..ceo fudbal se raspada. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts