Jump to content

SD Partizan 2006/07

Lex

Recommended Posts

"Kako je dobro videti te opet..."

bezveze izgubljen mec.... bez ikakve analize. napredovali smo ali i dalje gubimo utakmice zbog "decackih slabosti" i to je ono na shta treba da se koncentrisemo.

ovo je sezona u kojoj ova generacija treba da pokaze koliko talenta ima.

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"Kako je dobro videti te opet..."

bezveze izgubljen mec.... bez ikakve analize. napredovali smo ali i dalje gubimo utakmice zbog "decackih slabosti" i to je ono na shta treba da se koncentrisemo.

ovo je sezona u kojoj ova generacija treba da pokaze koliko talenta ima.

kako nema analize, a gde je pohvala za muziku pre tekme? :D

shteta samo shto nije bilo tripkovica da pokaze rudyu kako igra princ kosharke '86 godishta...

dule je naravno josh jednom pokazao koliki je car fenomenalnim izborom da ih branimo zonom kada su nam vratili one tri trojke zaredom, shto i ne bismo pokushavali sa zonom, bash ih nije ishao shut...

Edited by Bartuc

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

kako nema analize, a gde je pohvala za muziku pre tekme? :D

shteta samo shto nije bilo tripkovica da pokaze rudyu kako igra princ kosharke '86 godishta...

dule je naravno josh jednom pokazao koliki je car fenomenalnim izborom da ih branimo zonom kada su nam vratili one tri trojke zaredom, shto i ne bismo pokushavali sa zonom, bash ih nije ishao shut...

izvinjavam se gosn moderator. sve pohvale :)

pa to si dobro primetio. ali prosto je bilo divota videti kako je Benet pozivao akcije a njegovi saigraci sa lakocom znali akciju za razliku od sudaranja Perovica i Kecmana pod protivnickim kosem.

Edited by Formica

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

Realno, da imamo josh jednog igracha pored Vonteega koji zna da prevede loptu preko pola pod presinogm, opushteno bismo dobili ovu utakmicu.

A i mali problem je bilo ponashanje ala Peja pri kraju, kada se 3 od 5 igracha krije od lopte u napadu.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

ono shto mene poprilicno pogadja (mada ne bi trebalo) je pljuvanje malog Tepica koji utakmicu generalno nije odigrao lose - naprotiv.

shto je full court pressing bio celu utakmicu, i shto se nasao u situaciji da dobije loptu i bude fanstasticno udvojen nije njegova krivica.

primetili ste da smo bili i udvajani tokom cele utakmice, i nasa tri igraca i jedan protivnicki budu pod kosem Huventuda medjutim na krajevima centra, gde su "trap zones" je gotovo nemoguce nista uraditi ako udvajanje bude odradjeno dobro u cemu je Huventud #1. dodajte tome neiskustvo i jako je lako videti koliko je sati.

u svakom slucaju meni se svidelo ono shto sam video, ostaje zal za onim blokiranim zakucavanjem Bogdanovica - al prezivecu. :)

zapamtite ove moje rechi - Vujosevic ce sve nas nadziveti na klupi Partizana. I nashi unuci 2070te ce voditi svoju decu na utakmice Partizana gde ce tom treneru biti svi krivi osim njega i generalnog stila vodjenja kluba, koji ne moze da iznedri jednog kvalitetnog beka ili pleja (sem tripkovica a i on ne briljira osim u NLB) vec deset godina skoro, a i kada imaju nekog dobrog mladog igracha onda su ga iskopali iz Krusevca/Kraljeva/Cacka/Uzica i sa 17/19 godina doveli u Pionir.... Cak ni finansijski problemi ne mogu da opravdaju takav pad kvaliteta rada, pogotovo sa kategorijama kadeta gde se svi juniorski talenti pogube izgleda i zaustave u razvoju ...

Ja jesam zvezdash, ali sam isao na evropske partizanove mecheve josh od vremena berica, lukovskog, vidacica, radosevica, djokica, chubrila,drobnjaka,stanojevica, tomasevica sredinom 90tih. Od kako je preuzeo Vujosevic i od kako se raspala Partizanova skola, idem samo kada se igra protiv hrvata i to ako nemam nista pametnije da se radi. ama bash nista.

Ovako partizan nigde nece otici, osim ako se ne desi neko chudo. Tipa drugi dolazak Isusa.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ono shto mene poprilicno pogadja (mada ne bi trebalo) je pljuvanje malog Tepica koji utakmicu generalno nije odigrao lose - naprotiv.

shto je full court pressing bio celu utakmicu, i shto se nasao u situaciji da dobije loptu i bude fanstasticno udvojen nije njegova krivica.

primetili ste da smo bili i udvajani tokom cele utakmice, i nasa tri igraca i jedan protivnicki budu pod kosem Huventuda medjutim na krajevima centra, gde su "trap zones" je gotovo nemoguce nista uraditi ako udvajanje bude odradjeno dobro u cemu je Huventud #1. dodajte tome neiskustvo i jako je lako videti koliko je sati.

u svakom slucaju meni se svidelo ono shto sam video, ostaje zal za onim blokiranim zakucavanjem Bogdanovica - al prezivecu. :)

mozda nisam ja dovoljno veliki poznavalac kosarke, mozda je i ne pratim toliko dobro da bi mogao nesto da kazem, ali jednostavno je ostalo upecatljivo to sto taj tepic ne moze da odigra dovoljno skoncentrisano u zavrsnici utakmice. ovo mu nije prvi put da zasere ovako. imao je on vise utakmica, verujem da ces se sloziti samnom, ali i jednu u kojoj je odigrao kao zmaj. cini mi se da je to bilo u produzetku protiv cibone.

decku se dosta oprastalo, pa ne moze partizanu cela sezona da propadne samo da bi tepic dobio na sigurnosti i iskustvu.

mozda nisam ja dovoljno veliki poznavalac kosarke, mozda je i ne pratim toliko dobro da bi mogao nesto da kazem, ali jednostavno je ostalo upecatljivo to sto taj tepic ne moze da odigra dovoljno skoncentrisano u zavrsnici utakmice. ovo mu nije prvi put da zasere ovako. imao je on vise utakmica, verujem da ces se sloziti samnom, ali i jednu u kojoj je odigrao kao zmaj. cini mi se da je to bilo u produzetku protiv cibone.

decku se dosta oprastalo, pa ne moze partizanu cela sezona da propadne samo da bi tepic dobio na sigurnosti i iskustvu.

istina... ali na kraju dolazimo do toga da je tuzno to shto Partizan nema drugog igraca pored Kamingsa koji moze da prenese loptu i kazni rizicno udvajanje Huventuda. ali ajde... nije ni prvi ni poslednji put da nam je ta pozicija nepokrivena.

Miroslav Đukić je novi trener FK Partizana.

nisam pametan, ovo ce biti prvi klub za njega....

"Presednik UO, Nenad Popović, naglasio je da je sa Đukićem potpisan ugovor na dve i po godine, uz mogućnost produžetka, ali nije želeo da otkriva finansijske detalje:

"Ne saopštavamo detalje, iako su oni transparentni i urađeni prema proceduri, koja lako može da se proveri", izjavio je Popović."

ijaooooo....... novi presednik, stara pravila.

pa svi smo znali da ce predsednik biti izabran po shto vecoj sposobnosti da bude "najmarioneta"

Edited by Formica

sutra protiv Cibone "Day-D".

imajuci u vidu da nam trebaju dve pobede po nekim racunicama i da je ipak logicno ocekivati da Olimpija po cetvrti put ove sezone izgubi od nas, PAO je uspeh -20, Unikaha daje gas i verujem da ce nas savladati na nasem terenu, Cibona ostaje kao ta druga eventualna pobeda - mada kada pogledam unazad nase rezulate u Zagrebu, cini mi se da je na zalost Unikaha realnija opcija.

sacekajmo do sutra.

nisi pomenuo lepu vest iz tivolija, milic, teemu&co. pregazishe unicaju...

sve treperim od srece.

a Unicaja pregazi Estudijantes (kakav takav) 40 razlike u proslom kolu ACB lige.

osciliraju mnogo, a koje smo srece ne bi me ni malo zacudilo da im bash protiv nas dodje...

Drobnjak - doktor kosarke. :)

Duletova taktika da ima poslednji napad na poluvremenu je uspela drugi put.

0.5 puta godisnje uspe. i ovaj put je uspela. Luka - doktor kosarke (@Bartuc :P)

Drobnjak - doktor kosarke. :)

Duletova taktika da ima poslednji napad na poluvremenu je uspela drugi put.

0.5 puta godisnje uspe. i ovaj put je uspela. Luka - doktor kosarke (@Bartuc :P)

bash smo neshto dobri sa toliko doktora u timu...

dule kralj, zaboravio si njega, nije u redu - mozda je i najvishe pomogao ciboni danas...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

bash smo neshto dobri sa toliko doktora u timu...

dule kralj, zaboravio si njega, nije u redu - mozda je i najvishe pomogao ciboni danas...

dosao sam do sledeceg zakljchka.

kad bi ubacio Tepica, Perovica i Tripkovica da budu tri izmene petorci Sunsa.

sve shto bi ova petorka uradila ova trojica bi zasrali jos 3 puta toliko.

hvala na paznji.

jebote koliko serete :)

pa posle nekog vremena postanes isfrustriran :)

izgleda da je samo Dule imun na to.

edit: a i Bartuc nije daleko, ovladao je tehnikom - dodje ovde shibne neku ironiju i to je to. :)

Edited by Formica

e sad si me razocharao, dobijemo 46 razlike u el, a ti ni rech... :)

evo stigoh u usa i eto prve lepe vesti.

106-60. stvarno ne pamtim kad smo nekoga tako osakatili. :)