bitch Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Zbog chega je klan 4gl izbrisan sa laddera... Northrenda? Highl1... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 mozda zato sto klan vise ne postoji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 gde ti zivis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 u Somboru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 u Somboru .... n/c , ako neko skonta neka se javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitch Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 Misha-King Posted Today, 00:28 mozda zato sto klan vise ne postoji? Ma sta ti kazes...Retard odjebi, najpre prochitaj pitanje... neka odgovore upuceni..npr chlanovi klana.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EcW.Dranzer Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 LoL Zato sto su bili svi inactive pa se raspo! Quote xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitch Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 I ja sam najpre pomislio to.. a onaj debil kao nesto "klan ne postoji". majmunchina tupava [:(!] ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 a ti si ocigledno jako pametan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 jedini razlog je inactive igraca (duke , sharky , rista , vladica ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Jos jedan glupavi topic ove nedelje ... Smirite se ljudi jbt.A i ti bitch se iskuliraj sta prozivas po forumu,nije ti dobro... Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Ma koliko Misha voli da se pravi pametan i duhovit,mislim da ti je ovde sasvim korektno odgovorio,a znak pitanja tu sluzi kako bi naglasio da je to pretpostavka a ne tvrdjenje :)) Tako da nisi morao da ga toliko napushavash... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 pa fora je sto vise da isnapusava ljude sad dok mu ne istekne net :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) Sto bi MR.Mile rekao: "Izvini rambo" :)) Edited July 28, 2006 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 (edited) I ja sam najpre pomislio to.. a onaj debil kao nesto "klan ne postoji". majmunchina tupava [:(!] ... Zenko Psa, Nemoj da pucas samo. Edited July 29, 2006 by Misha-King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 bitch=zhenka psa, right? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Kuchka = Zensko psa gg no re.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitch Posted July 29, 2006 Author Report Share Posted July 29, 2006 (edited) ZeRoX- Posted Yesterday, 22:03 pa fora je sto vise da isnapusava ljude sad dok mu ne istekne net :) Ma do jaja si ti ugojio si se i sada si k.. debeli ... a mogao si da nauchis da igras za to vreme.. p.s imam wireless - ne placam ni pretplatu ni nista... preko veze tako da mi nikada i ne istiche... [:I] Edited July 29, 2006 by bitch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Ma do jaja si ti ugojio si se i sada si k.. debeli ... a mogao si da nauchis da igras za to vreme.. p.s imam wireless - ne placam ni pretplatu ni nista... preko veze tako da mi nikada i ne istiche... [:I] pa fora je sto vise da isnapusava ljude sad dok mu ne istekne net :) Posto ne moze da mu istekne net znaci da boluje od neke opake bolesti pa oce da sto vise iznapusava ljude pre nego sto ugine. Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitch Posted July 29, 2006 Author Report Share Posted July 29, 2006 Duka. Posted Yesterday, 17:36 Jos jedan glupavi topic ove nedelje ... Smirite se ljudi jbt.A i ti bitch se iskuliraj sta prozivas po forumu,nije ti dobro... Znas kako.. lepo sam postavio topic.. a pametnjakovici tj spameri koji se mogu prepoznati bas sa ovog topica.. njima prichaj, mada takvima vec celog zivota prichaju ali nikako da nauche.. jednostavno neka zaobidju topic za koji nemaju nikakav pametan komentar.. Duka. Posted Today, 22:16 QUOTE(bitch @ Jul 29 2006, 21:59) Ma do jaja si ti ugojio si se i sada si k.. debeli ... a mogao si da nauchis da igras za to vreme.. p.s imam wireless - ne placam ni pretplatu ni nista... preko veze tako da mi nikada i ne istiche... QUOTE pa fora je sto vise da isnapusava ljude sad dok mu ne istekne net :) Posto ne moze da mu istekne net znaci da boluje od neke opake bolesti pa oce da sto vise iznapusava ljude pre nego sto ugine. nazalost nisam zaludjenik kao pojedinci.. ponekad svratim i vidim ima li nesto novo.. a to sto imam neogranichen pristum internetu ne znachi i da sam non stop na njemu.. i upste na rachunaru.. naprotiv nemam ni vremena za komp previshe za razliku od pojedinaca kojima je to cela zabava.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Znas kako.. lepo sam postavio topic.. a pametnjakovici tj spameri koji se mogu prepoznati bas sa ovog topica.. njima prichaj, mada takvima vec celog zivota prichaju ali nikako da nauche.. jednostavno neka zaobidju topic za koji nemaju nikakav pametan komentar.. nazalost nisam zaludjenik kao pojedinci.. ponekad svratim i vidim ima li nesto novo.. a to sto imam neogranichen pristum internetu ne znachi i da sam non stop na njemu.. i upste na rachunaru.. naprotiv nemam ni vremena za komp previshe za razliku od pojedinaca kojima je to cela zabava.. Sve je to u redu ali nisi bas morao da prozivas Mishu i Zeroxa(tj.malo je glupo da prozivas bilo koga na forumu...).Cak sta vise misha ti je lepo odgovorio a ti si ga odma napao ...I nisi morao da otvaras topic uopste sto nisi lepo poslao hajliju pm i on bi bio ljubazan pa bi ti odgovorio :) Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitch Posted July 29, 2006 Author Report Share Posted July 29, 2006 moja greska.. a i sto se tiche mishe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Opusteno kao kod zubara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 posto sam ja mishin makro , primam izvinjenje u njegovo ime, al nemoj da ti se to ponovi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Ma do jaja si ti ugojio si se i sada si k.. debeli ... a mogao si da nauchis da igras za to vreme.. p.s imam wireless - ne placam ni pretplatu ni nista... preko veze tako da mi nikada i ne istiche... [:I] do jaja sto se ovako ja i ti znamo pa ti znas da li sam ja debeo ili ne, ili da li znam da igram ili ne...idi igraj pikado ili tako neku debilnu igru srazmernu tvom IQ-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts