3LANCER Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 download Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 ne radi lnk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Uber matora stvar, al izgubio sam link tako da si mi dosha sa ovim linkom ko lebac! Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 http://forum.klanrur.rs/index.php?a...highlite=seselj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 xexex...nije loshe! mda je malo zombie music u pozadini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Jebem vam majku svima. Mozhete samo da pushite kurac. Shta ja znam, ono, nije loshe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Jebem vam majku svima. Mozhete samo da pushite kuVac. Shta ja znam, ono, nije loshe :) akcenat je na V,ali kada razmislis vidis koja je stoka i seljacina on i svi koji podrzavaju tu stranku(skoro 50% gradjana)...........lik je jedino za ismejavanje a sa druge strane imas demokrate koji su isti crap malo kulturniji ali kradu pare svakako i onda se cudis kako to da nasa zemlja ide u kuVac kada na vlast samo shit ljudi dolaze............ili vlast korumpira ili sta vec................ Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjans89 Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 ahahahahhaha kako je brutalno... svaka chast na ovome jebem vam majku svima, mozete samo da pushite qrac axaxaxa dobro su uradili skroz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts