xTm ' mAx'Y Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Bezi mis od lava, i navuche ga na nagaznu minu i krene da peva: - Love is in the air..... aaaahahahaha :) Dobar je . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 sve u svemu lepo ispljuvaste coveka .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Ma mogu samo da se sagnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 ne mogu da verujem kako nakanjeste kao da ste svi pro, konji jedni niko sem ghosta nije priso sceni ,sram vas bilo vas 10 na 1 lika :S:S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Cemu toliki hejt? :( Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted May 26, 2008 Author Report Share Posted May 26, 2008 Cemu toliki hejt? :( Ma to sve Ghost picketina zapoceo? [:(!] Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Realno, ghost picka, kad ga budem upoznao prebicu ga! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) Voleo bi da se sretnemo u nekoj igraonici da razmenimo par postova uzivo. Znaci sednemo ulogujemo se i popricamo. Inace profi su tako sto im mama i tata daju pare da igraju igrice lol. Kad budete uzimali pare od igranja onda mozete sebe da zovete profi itd. a do tada ste samo na ovom forumu neko i nesto jer je forum vas pa vam se moze. Svaka budala moze da bude dobar gejmer ako vezba tako da stisajte se malo i upisite neku skolu i procitajte neku knjigu pa cete manje mrzeti druge na forumima. Ovo se odnosi na Zabu i onog master minda sto piskara ovde kojekakve budalastine. Edited May 26, 2008 by Mapko(Cp6uja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 I tako je vuk pojeo ovcu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Voleo bi da se sretnemo u nekoj igraonici da razmenimo par postova uzivo. Znaci sednemo ulogujemo se i popricamo. Inace profi su tako sto im mama i tata daju pare da igraju igrice lol. Kad budete uzimali pare od igranja onda mozete sebe da zovete profi itd. a do tada ste samo na ovom forumu neko i nesto jer je forum vas pa vam se moze. Svaka budala moze da bude dobar gejmer ako vezba tako da stisajte se malo i upisite neku skolu i procitajte neku knjigu pa cete manje mrzeti druge na forumima. Ovo se odnosi na Zabu i onog master minda sto piskara ovde kojekakve budalastine. Realno ja sam ti jednim postom rekao ono sto su ti svi na forumu pokushavali reci na blazhi nachin kroz 5-6 postova,mogu se kladit u zhivot da sam barem 5 puta obrazovaniji od tebe i dodjem za vikend na ovaj forum da vidim sta se novo dogadja i vidim tebe kako seresh o balansu i kachis neke gluposti od repova ko da si ti izmislio igru. Bottom line:Glup si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 haha evo ga opet. Magistar nastupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Sve u svemu drago mi je da smo se upoznali. Zivela srpska wc3 elita jos mnogo godina! Takodje i hvala,a sada imaj makar toliko dostojanstva da ispostujes sopstvenu rech i nestani sa foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) Ajde master okaci neki rep da vidimo kako igras ajde plz. Jel okacio master neki rep ovde u zivotu? Ja nisam snimio. Edited May 26, 2008 by Mapko(Cp6uja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 dodjem za vikend na ovaj forum da vidim sta se novo dogadja Da imash 2 grama mozga iz ove rechenice bi skapirao da sam neaktivan vec dugo. Takodje i hvala,a sada imaj makar toliko dostojanstva da ispostujes sopstvenu rech i nestani sa foruma. ajde plz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Master proveri pm i nemoj vise da spamujes na ovom topiku. To isto vazi i za mene. Ako imas nesto da mi kazes posalji pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 I da. Jos uvek nisam sreo obrazovanijeg coveka od mene koji se ponasa primitivno kao ti. Tako da to govori nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semir Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) Sweet child in time you'll see the line , line thats drown between good and the bad :P Edited May 26, 2008 by Semir47 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Ovome nikad kraja??? Ajd dajte repove smorio ovaj spam :) Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Inace, Zaba je uzimao kesh od wara. Pa ti vidi ko je pro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Govedo ti tisina, a ti marko koj kurac se tripujes? Sta sam ja to tebi rekao i po cemu se ja ponasam kao pro i zasto bih zeleo da budem pro ili stagod, niti me to zanima. Ja ghosta znam mnogo dugo, tacnije od kad sam poceo da se igram wc3 a ko nije shvatio ono je bio sarkazam (moj prethodni post). JA NI JEDAN POST tebe nisam napao niti se izdrkavao osim komentara koji sam vec spomenuo, a to ti je isto rekao i mastermind, tako da ono, jesi glup ili ne znas da citas izmedju redova. A da, ti si jedini koji ovde preti i puca po netu, ubices neduzne ljude nekim rikosetom. Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 mada za onaj rep jeste kurac od partije al jbg okacio,mada lakse je normalno dobiti elfa nego sa tim 4 pom:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 baba zora je mocnija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) Ajmo lozite se jos magarci ajde idemoooo!!! Edited May 26, 2008 by Mapko(Cp6uja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted May 27, 2008 Author Report Share Posted May 27, 2008 Ja se slazem sa svima! Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Lepo ste naspamowali za owe 3 strane ...sad je red da neko okachi rep :P [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts