Jump to content

Recommended Posts

LOL ...gledao sam rep iz radoznalosti . . .joj jesi se zakulirao kao da igrash FFA :D ali dobro opet wp :D

A jadan elf. Na kraju je bio u dilemi:"Joooj rusi mi bazu sa tenkovima da li da je branim. Ako odem da je branim srusice mi exe jooj." I onda mu puko film i zaleteo se na hiljadu towera i sve izgubio. Crko sam od smeha.

Veoma smesno, ha-ha!

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?

:D. Neam pojma meni su glupavi elfovi smesni do jaja. Pogotovo kad ti dodju sa demonom pa glume nesto kao zastrasuju te i tako to. lol

A zasto su oni glupavi ??? treba da te pusti da napravis 100000 towera na expu i da ladis jaja dok ga rushish sa onim TENKOVIMA sto su balansirani onako bas extra....

Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte.

ha-ha #2, evo ga skriveni sky o balansu, nemojte molim vas o balansu vise inace hajli puca!

diablo303kl4.jpg

grinder says:

grinder says:

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

grinder says:

Nije fora "ko" je rekao nesto ...nego sta je izjavio . . .Neka covek kaze sta hotje ...mislite da vama nije bilo nista zanimljivo kad ste tek pocinjali da igrate ? Jeste jeste a josh kad bi vas neko od jakih igracha podrzao i pohvalio bilo bi vam milo ....to vas je ojachalo...Tako da bi bilo lepo da date decku malo volje za igru ;)

Nije fora "ko" je rekao nesto ...nego sta je izjavio . . .Neka covek kaze sta hotje ...mislite da vama nije bilo nista zanimljivo kad ste tek pocinjali da igrate ? Jeste jeste a josh kad bi vas neko od jakih igracha podrzao i pohvalio bilo bi vam milo ....to vas je ojachalo...Tako da bi bilo lepo da date decku malo volje za igru ;)

Haha. Hvala brate za ovaj post ali ja nisam na ovom forumu da bi dobio podrsku niti sam pocetnik jer igram wc3 od kako je izaso vec je ovo moje povremeno blejanje na rur-u cisto iz razonode i eto da se ukljucim u nasu wc3 scenu kolko je to moguce. Nista vise. Ovde ocigledno postoje ljudi koji misle da sam retard i neka meni je drago sto je tako jer oni svojim izjavama zapravo govore o sebi a ne o meni ili nekom drugom. Reci nekom da je retard je savrsen nacin da pokazes kakav si ti ustvari nista vise.

Jbg kad sam wc3 elita moram da budem okrutan [b)]

A inace marko, ti vec 5x govoris kako neces da postujes vise ovde ^^, opet ces sutra okaciti neki rep 100%

diablo303kl4.jpg

grinder says:

grinder says:

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

grinder says:

Haha. Hvala brate za ovaj post ali ja nisam na ovom forumu da bi dobio podrsku niti sam pocetnik jer igram wc3 od kako je izaso vec je ovo moje povremeno blejanje na rur-u cisto iz razonode i eto da se ukljucim u nasu wc3 scenu kolko je to moguce. Nista vise. Ovde ocigledno postoje ljudi koji misle da sam retard i neka meni je drago sto je tako jer oni svojim izjavama zapravo govore o sebi a ne o meni ili nekom drugom. Reci nekom da je retard je savrsen nacin da pokazes kakav si ti ustvari nista vise.

Ada brate ne kazem ja da si pocetnik ili da si noob ili sl nego samo kazem da nisi u tim "vodama":D kao sto su zaba i ovi i kazem da bi bilo lepo od njih da ako ti okachish neki REP na kojem si ownowao nekog na "ovaj" ili "drugi" nachin da ako bar netje da pogledaju REP nemoraju ni da te omalozavaju zato shto ti nisi dovoljno naskillowan kao oni i sl . . .Ja mislim da bi i neshto nauchili ako ne to i nasmejali se nekom manje skillowanom REP-u :)

O boze sto sad mene prozivas i stavljas me u dunav i neke vode... Nisam ja nikoga omalozavao al sam samo komentarisao 'hehe zaleteo se elf na towere i izgubio sve a dotle ga tenkovi ruse haha!' jer to nikome nije smesno ko je ikada igrao ovu igru, bilo pocetnik ili ne :) peace i lav ^^

diablo303kl4.jpg

grinder says:

grinder says:

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

grinder says:

O boze sto sad mene prozivas i stavljas me u dunav i neke vode... Nisam ja nikoga omalozavao al sam samo komentarisao 'hehe zaleteo se elf na towere i izgubio sve a dotle ga tenkovi ruse haha!' jer to nikome nije smesno ko je ikada igrao ovu igru, bilo pocetnik ili ne :) peace i lav ^^

hehe ...pa ne kazem samo za tebe brate nego za sve ove ljude ovde . . .a za taj "peace" i "lav" respect :) o tome ti pricam :D