Snou^ Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Kako cu se smejati kada se to bude desilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 (edited) http://tft.replayers.com/index.php?action=view&id=104417 Ko magarac sam se smejo posle ove partije. Znaci partija vs. ocajnog elfa ali nije to sustina vec nacin kako sam ga dobio. Prakticno bez fajta. Edited May 23, 2008 by Mapko(Cp6uja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 http://tft.replayers.com/index.php?action=view&id=104417 Ko magarac sam se smejo posle ove partije. Znaci partija vs. ocajnog elfa ali nije to sustina vec nacin kako sam ga dobio. Prakticno bez fajta. LOL ...gledao sam rep iz radoznalosti . . .joj jesi se zakulirao kao da igrash FFA :D ali dobro opet wp :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 LOL ...gledao sam rep iz radoznalosti . . .joj jesi se zakulirao kao da igrash FFA :D ali dobro opet wp :D A jadan elf. Na kraju je bio u dilemi:"Joooj rusi mi bazu sa tenkovima da li da je branim. Ako odem da je branim srusice mi exe jooj." I onda mu puko film i zaleteo se na hiljadu towera i sve izgubio. Crko sam od smeha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Veoma smesno, ha-ha! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 http://tft.replayers.com/index.php?action=view&id=104417 Ko magarac sam se smejo posle ove partije. Znaci partija vs. ocajnog elfa ali nije to sustina vec nacin kako sam ga dobio. Prakticno bez fajta. Hmmm sta ce ti to "ko" :D??A taj zalet na kule to nije smesno nego tuzo... Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted May 24, 2008 Author Report Share Posted May 24, 2008 (edited) Osvajas wcg grinderu, samo napred!! Ma jok smor mi ... Edited May 24, 2008 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Hmmm sta ce ti to "ko" :D??A taj zalet na kule to nije smesno nego tuzo... :D. Neam pojma meni su glupavi elfovi smesni do jaja. Pogotovo kad ti dodju sa demonom pa glume nesto kao zastrasuju te i tako to. lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 :D. Neam pojma meni su glupavi elfovi smesni do jaja. Pogotovo kad ti dodju sa demonom pa glume nesto kao zastrasuju te i tako to. lol A zasto su oni glupavi ??? treba da te pusti da napravis 100000 towera na expu i da ladis jaja dok ga rushish sa onim TENKOVIMA sto su balansirani onako bas extra.... Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 A zasto su oni glupavi ??? treba da te pusti da napravis 100000 towera na expu i da ladis jaja dok ga rushish sa onim TENKOVIMA sto su balansirani onako bas extra.... Imaju i elfovi towere pa ko voli nek izvoli. Svakoj rasi su dodeljeni toweri po zasluzi i igra je savrseno balansirana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ha-ha #2, evo ga skriveni sky o balansu, nemojte molim vas o balansu vise inace hajli puca! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 i jos da se raspravljate sa nekim ko ima barem pola mozga i zapravo pojma o ovoj igrice nego sa ovim retom marko(Srbija-kakovec) lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) Tako je retard sam i sta ces Edited May 24, 2008 by Mapko(Cp6uja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ha-ha #2, evo ga skriveni sky o balansu, nemojte molim vas o balansu vise inace hajli puca! Zabo prvi put vidim da si i ti nekada u pravu :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Nije fora "ko" je rekao nesto ...nego sta je izjavio . . .Neka covek kaze sta hotje ...mislite da vama nije bilo nista zanimljivo kad ste tek pocinjali da igrate ? Jeste jeste a josh kad bi vas neko od jakih igracha podrzao i pohvalio bilo bi vam milo ....to vas je ojachalo...Tako da bi bilo lepo da date decku malo volje za igru ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Ne. Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Nije fora "ko" je rekao nesto ...nego sta je izjavio . . .Neka covek kaze sta hotje ...mislite da vama nije bilo nista zanimljivo kad ste tek pocinjali da igrate ? Jeste jeste a josh kad bi vas neko od jakih igracha podrzao i pohvalio bilo bi vam milo ....to vas je ojachalo...Tako da bi bilo lepo da date decku malo volje za igru ;) Haha. Hvala brate za ovaj post ali ja nisam na ovom forumu da bi dobio podrsku niti sam pocetnik jer igram wc3 od kako je izaso vec je ovo moje povremeno blejanje na rur-u cisto iz razonode i eto da se ukljucim u nasu wc3 scenu kolko je to moguce. Nista vise. Ovde ocigledno postoje ljudi koji misle da sam retard i neka meni je drago sto je tako jer oni svojim izjavama zapravo govore o sebi a ne o meni ili nekom drugom. Reci nekom da je retard je savrsen nacin da pokazes kakav si ti ustvari nista vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Ma ja sam budala sto uopste postujem na ovom forumu. Nisam ja pro ko vi i ne umem da se izrazavam vazim pro jezikom jer nikad to nisam bio niti zelim. Ovu igru dozivljavam na svoj nacin i drago mi je zbog toga. Sve u svemu drago mi je da smo se upoznali. Zivela srpska wc3 elita jos mnogo godina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Vidis zhabo sta si uradio? Covek poceo da prica sam sa sobom... Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Jbg kad sam wc3 elita moram da budem okrutan A inace marko, ti vec 5x govoris kako neces da postujes vise ovde ^^, opet ces sutra okaciti neki rep 100% Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Haha. Hvala brate za ovaj post ali ja nisam na ovom forumu da bi dobio podrsku niti sam pocetnik jer igram wc3 od kako je izaso vec je ovo moje povremeno blejanje na rur-u cisto iz razonode i eto da se ukljucim u nasu wc3 scenu kolko je to moguce. Nista vise. Ovde ocigledno postoje ljudi koji misle da sam retard i neka meni je drago sto je tako jer oni svojim izjavama zapravo govore o sebi a ne o meni ili nekom drugom. Reci nekom da je retard je savrsen nacin da pokazes kakav si ti ustvari nista vise. Ada brate ne kazem ja da si pocetnik ili da si noob ili sl nego samo kazem da nisi u tim "vodama":D kao sto su zaba i ovi i kazem da bi bilo lepo od njih da ako ti okachish neki REP na kojem si ownowao nekog na "ovaj" ili "drugi" nachin da ako bar netje da pogledaju REP nemoraju ni da te omalozavaju zato shto ti nisi dovoljno naskillowan kao oni i sl . . .Ja mislim da bi i neshto nauchili ako ne to i nasmejali se nekom manje skillowanom REP-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 O boze sto sad mene prozivas i stavljas me u dunav i neke vode... Nisam ja nikoga omalozavao al sam samo komentarisao 'hehe zaleteo se elf na towere i izgubio sve a dotle ga tenkovi ruse haha!' jer to nikome nije smesno ko je ikada igrao ovu igru, bilo pocetnik ili ne :) peace i lav ^^ Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 O boze sto sad mene prozivas i stavljas me u dunav i neke vode... Nisam ja nikoga omalozavao al sam samo komentarisao 'hehe zaleteo se elf na towere i izgubio sve a dotle ga tenkovi ruse haha!' jer to nikome nije smesno ko je ikada igrao ovu igru, bilo pocetnik ili ne :) peace i lav ^^ hehe ...pa ne kazem samo za tebe brate nego za sve ove ljude ovde . . .a za taj "peace" i "lav" respect :) o tome ti pricam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted May 25, 2008 Author Report Share Posted May 25, 2008 Bezi mis od lava, i navuche ga na nagaznu minu i krene da peva: - Love is in the air..... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts