CheckMyFart Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 (edited) kao 1 neidem u skolu... idem u vecernju jer sam puco u lika :) p.s. a ako neko oce utoku moze:) 80E /w me :P hahahaha e umro sam :) Edited March 29, 2008 by GanjaMaster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Ja da sam na oggyjevom mestu ne bi se pojavljivao na ovakvim forumima do kraja zivota :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Check-Mate Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 (edited) I ja da sam na tvom mestu Edited March 29, 2008 by Check-Mate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 29, 2008 Author Report Share Posted March 29, 2008 Auuuu brate limo Ogy pod hitno na budzenje inteligenca!!! ... znachi neverica, u pochetku sam mislio ae kao neki novi mali, saznao sta je war pa se malo nalozio, ok sta fali ... ali posle svega dosad napisanog ... ... idi molim te na Brankov most, uzmi tu utoku i obesi se plx! Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Uzmi utoku i obesi se Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Upuco je lika za kriminalnu rubriku sutka je u jeku baca se u publiku [:(!] .!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 I ja da sam na tvom mestu Sta sad ti hoces nabe jedan :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uniQue.oGGy. Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 PRODALI STE SRBIJU Quote elf's imba. Hate that fucking race ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheckMyFart Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 au brate mislio sam da ne mozes nista gluplje da napises...zajebo sam se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 (edited) Auuuu brate limo Ogy pod hitno na budzenje inteligenca!!! ... znachi neverica, u pochetku sam mislio ae kao neki novi mali, saznao sta je war pa se malo nalozio, ok sta fali ... ali posle svega dosad napisanog ... ... idi molim te na Brankov most, uzmi tu utoku i obesi se plx! Widi se da ide u specijalnu shkolu .... mozda se opameti ako mu ispadne tome of knowLIDZ... Edited March 29, 2008 by CoRLeoNe-DeNiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chmix Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Opametice se kad pochnu da konzerviraju inteligenciju... Aco malom se svidja tvoj nadimak [:D] hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChvoKy Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 zmog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 kao 1 neidem u skolu... lik se pronaso u zubardovoj prici ROFL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 e ovako ja gubim svaki miror ^^ http://www.wcreplays.com/page?section=pub_...ys&id=62990 za Lugera Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 uvek si gubio i uvek ces gubiti a pogotovu od mene ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 mizo daj nove repove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 e ovako ja gubim svaki miror ^^ http://www.wcreplays.com/page?section=pub_...ys&id=62990 za Lugera Miza baci ti replay vs nOmaz[M] onaj na gw... Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miza Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 evo vejt samo za tebe 14 novih svezih repova iz milionske kolekcije :D http://rapidshare.com/files/103899592/miza.rar.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 hvala mizo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Jedino Mizini repovi su omfg :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Ubedljivo najjachji igrac na svetu na svetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDx.LugeR Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 (edited) e ovako ja gubim svaki miror ^^ http://www.wcreplays.com/page?section=pub_...ys&id=62990 za Lugera Ako zanemarish imena igracha ko da gledas partiju ja vs tebe....(u kojoj ja gubim) [:(!] Edited April 1, 2008 by HDx.LugeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 e ovako ja gubim svaki miror ^^ http://www.wcreplays.com/page?section=pub_...ys&id=62990 za Lugera Imba human! btw Grindzo, bio sam u vikendici u subotu, nisam imao krede ni za poruku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDx.LugeR Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Eo da i ja okachim par repova: http://www.wcreplays.com/page?section=pub_...ys&id=63136 vs CPG.MyWa na LT losha pozicija al jbg... tr imba... :) http://www.wcreplays.com/page?section=pub_...ys&id=63137 vs nekog rusa doj- lvl50 mirror na tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted April 2, 2008 Author Report Share Posted April 2, 2008 (edited) Odlichno si odigrao Lugeru! 1. vs humana - dobar potez sto si odma otiso na tier3 (samo sto si u onom fajtu kad si zvao militiu ispred njegove baze, bio u losem rasporedu inache bi vec tu zavrsio partiju) 2. vs elfa - kule su bile na pravom mestu, da si ih malkice dalje izgradio ne bi mu sjebao warove i wellove, i namasovao bi baliste, onda bi bio gg za njega, ovako ... GJ LIMO! Edited April 2, 2008 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts