VoOdoO_MaN Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Mozda sam ja retardiran a mozda i ne ali mi stvarno nije jasan jedan covek u ovom svetu wc3 a to je onaj Voodoo man ili kako vec naziva sebe.Slusaj smrdo mala moli boga da na sledecem turniru kada bude bio u wc3 da te ne sretnem negde uz put razbicu ti glavu na 3 dela budi uveren u to, sada nisi bio u Vrbasu ali nacu te ja negde.P.S Ovo nije pretnja ovo je obecanje a ja obecanja uvek ispunjavam... Ko si ti? I kakve ja veze keve ti imam sa tobom? Napravi ti sledeci tur, ja cu doci. Mozhesh da me nadjesh u Metro-u tu visim ponekad. Inache ovim postom si dokazao svoj retardizam. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 (edited) Nikom se ja ne prectavljam a narocito ne tebi Samo se ti se prectavljaj... Ne lozhi se. Inache, dobra partija Zhabrade... Morao sam da skinem prvi 1v1 rep posle 100 godina, kad na Replayersu ima 9.50 posle 50 voteova. Bash dobra partija. Edited November 9, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Check-Mate Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Prectavljam-predstavljm-pretstavljam?Jel to bese jednacenje suglasnika po mestu tvorbe ili sta vec :D.Ae mlo da ponovimo k-g, z-s, d-t, b-p.... kada se nadje jedan suglasnik pored drugog razlicit po mestu tvorbe onda on prelazi( ovaj prvi) u svog para navedenog i prethodnoj recenici, valjda tako nesto:D.Teorema skole bila ko zna zna, ko ne zna 2, molim i dovidjenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Mozhda je napravio samo greshku u kucanju... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Po zvuchnosti, ali ok, naveo si promene iz tog jednachenja, ali si pomeshao imena i menja se kada se nadju jedan pored drugog suglasnici iste zvuchnosti. Ali, dovoljno blizu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Bravo zaba i govedo vrh partija [claps] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Check-Mate Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Po zvuchnosti, ali ok, naveo si promene iz tog jednachenja, ali si pomeshao imena i menja se kada se nadju jedan pored drugog suglasnici iste zvuchnosti. Ali, dovoljno blizu Da da tako nesto... bilo je to davno pa sam zaboravio, ali znam sva pravila kako se koriste, a slabije znam imena( glupa imena).Zavrsimo sa ovim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Po zvuchnosti, ali ok, naveo si promene iz tog jednachenja, ali si pomeshao imena i menja se kada se nadju jedan pored drugog suglasnici iste zvuchnosti. Ali, dovoljno blizu Ako padnem iz srpskog zovem tebe pcelice majo Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valprax Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Ko si ti? I kakve ja veze keve ti imam sa tobom? Napravi ti sledeci tur, ja cu doci. Mozhesh da me nadjesh u Metro-u tu visim ponekad. Inache ovim postom si dokazao svoj retardizam. Buraz ja sam od Bg-a 120 km ali kada budem dolazio nece biti to za dzabe jer cemo se upoznamo jako dobro. A ovo za"retardizam" to cu da ti licno daokazae da nije tacno jer od tebe nema veceg retarda... [:(!] deda mraze? Ako deda mraz za novu godinu slinavim klincima razbija glave onda sam to ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Ma lood si brate... Inace extra partija govedo protiv zabe ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuXuL Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 (edited) Ako deda mraz za novu godinu slinavim klincima razbija glave onda sam to ja ne skreci sa staze,ne oklevaj,ne dremaj,za razbijanje glave se spremaj. Edited November 9, 2007 by ZuXuL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 (edited) @valprax: Ja ne kapiram odakle ti mene znash kada te nisam upoznao ni na bnetu? Shto je najgore, ti mene prozivash na osnovu... hmmm... Chega? Smanji taj svoj halo efekat jer ako njime procenjujesh ljude, onda nisi malo retardiran, nego mnooogoo retardiran. Takodje verujem da ti je Grinder idol i da si na osnovu neke njegove spike mozhda stekao neki utisak o meni ali to mozhesh da okachish machku o rep jer je Grinder ljut na mene (niti me zna neshto posebno) zato shto sam mu na ovom topiku rekao da sve repove prezentuje na isti nachin. Edited November 9, 2007 by VoOdoO... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Eeee sad sam se setio, da nisi ti onaj valparax iz UFC-a sto sada treba da se shiba sa Quintonom Rampage-om? Izvini nisam te prepoznao Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Vidi ga misa, vadi fore iz rukava Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Buraz ja sam od Bg-a 120 km ali kada budem dolazio nece biti to za dzabe jer cemo se upoznamo jako dobro. A ovo za"retardizam" to cu da ti licno daokazae da nije tacno jer od tebe nema veceg retarda... [:(!] pa daj kazi razlog zashto cesh da ga ''bijesh'' ili samo tripujesh zato shto ti dosadno ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted November 9, 2007 Author Report Share Posted November 9, 2007 Hahahah do jaja je topic postao! 1. imamo debatu par uciteljica srpskog jezika :) 2. fight club! ( samo bez Breda i Edvarda ) 3. poneki replay ... Vale malo si kao preterao a? ... iskuliraj stvarno... a ti Vudumane takodje da iskulirash posto se prepiresh sa mesarom koji svaki dan gleda meso, kosti, krv, iznutrice ... ... i nemoj nikad vise da si mi napisao da ga "duvam", reci mi to sledeci put u lice plx mans ok? Ja za svakog od vas ( srle, zerox, zaba, govedo, ghost, hajli ... lupam) imam svoje misljenje, koji ti kurac imas da to osporavash kakvo god da je? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 (edited) Ako padnem iz srpskog zovem tebe pcelice majo Mozh`, nije problem... Ne naplacujem puno. Edited November 9, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valprax Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Hahahah do jaja je topic postao! 1. imamo debatu par uciteljica srpskog jezika :) 2. fight club! ( samo bez Breda i Edvarda ) 3. poneki replay ... Vale malo si kao preterao a? ... iskuliraj stvarno... a ti Vudumane takodje da iskulirash posto se prepiresh sa mesarom koji svaki dan gleda meso, kosti, krv, iznutrice ... ... i nemoj nikad vise da si mi napisao da ga "duvam", reci mi to sledeci put u lice plx mans ok? Ja za svakog od vas ( srle, zerox, zaba, govedo, ghost, hajli ... lupam) imam svoje misljenje, koji ti kurac imas da to osporavash kakvo god da je? E do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 I, sta bi na kraju? Jel Vudumen ostaje ziv? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 (edited) ^pa zadnja scena je bila (kao i u shpanskim serijama) nashli se Voodoo i valprax, pa ce sutra da bude nastavak (u 17h) Edited November 9, 2007 by InfernOwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 @Grinder: Razmisli malo kakav si ti peder ispao pre nego shto mi sad ti bilo shta kazhesh? I okachi taj rep slobodno gde sam ti rekao "duvaj ga" , o veliki Grindere da vide ljudi u sushtini kakav si ti kurac ispao. I naravno da cu ti uvek reci sve shto mislim u facu. Iskreno boli me paja za indijance kao shto je valprax i boli me uvo shto je mesar iz neke pichketine tamo. Ne bezhim od nikog, niti sam lud da pomislim da cu zbog nekog da prestanem da idem na turnire. Mene je on BEZ IKAKVOG RAZLOGA isprozivao preko foruma. I shta sad ja trebam da kazhem na sve to? Da se uplashim? Da ne dolazim na turnire? Takve debile preko neta svaki dan gledam, pun mi kurac njih. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 VoOdoO, uplashi se :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valprax Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 @Grinder: Razmisli malo kakav si ti peder ispao pre nego shto mi sad ti bilo shta kazhesh? I okachi taj rep slobodno gde sam ti rekao "duvaj ga" , o veliki Grindere da vide ljudi u sushtini kakav si ti kurac ispao. I naravno da cu ti uvek reci sve shto mislim u facu. Iskreno boli me paja za indijance kao shto je valprax i boli me uvo shto je mesar iz neke pichketine tamo. Ne bezhim od nikog, niti sam lud da pomislim da cu zbog nekog da prestanem da idem na turnire. Mene je on BEZ IKAKVOG RAZLOGA isprozivao preko foruma. I shta sad ja trebam da kazhem na sve to? Da se uplashim? Da ne dolazim na turnire? Takve debile preko neta svaki dan gledam, pun mi kurac njih. .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Dajte ljudi iskulirajte vise sa tim pljuvanjem na netu, ako ocete da se pljujete imate private message pa se lepo dogovarajte, preskocite to na ovom topicu, iako smatram da je vudu u ovom slucaju u pravu jer kolko kapiram on ne zna o cemu se radi, a ti to nisi nigde naveo nego si krenuo da ga napusavas u par postova.. Zaobidjite ovaj forum bez ikakve lose namere obojci :/ Debilno je svadjati se na forumu gde kao svi citaju.... Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Check-Mate Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 @Grinder: Razmisli malo kakav si ti peder ispao pre nego shto mi sad ti bilo shta kazhesh? I okachi taj rep slobodno gde sam ti rekao "duvaj ga" , o veliki Grindere da vide ljudi u sushtini kakav si ti kurac ispao. I naravno da cu ti uvek reci sve shto mislim u facu. Iskreno boli me paja za indijance kao shto je valprax i boli me uvo shto je mesar iz neke pichketine tamo. Ne bezhim od nikog, niti sam lud da pomislim da cu zbog nekog da prestanem da idem na turnire. Mene je on BEZ IKAKVOG RAZLOGA isprozivao preko foruma. I shta sad ja trebam da kazhem na sve to? Da se uplashim? Da ne dolazim na turnire? Takve debile preko neta svaki dan gledam, pun mi kurac njih. Necemo se vredjati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts