Jump to content

Recommended Posts

pa radilo nekad i meni, sad ne

otvori mi igru, ali ne i replay :/

Idi tools, folder options, file types i nadji u listi w3g tip fajla. Idi advanced pa edit i u box-u application used to perform action stavi: "D:\Program Files\Warcraft III\War3.exe" -loadfile "%1". Naravno prepravi lokaciju foldera zavisno gde je tebi wc3. bitno je da posle War3.exe" stavis -loadfile "%1"

i zavi cokoladu u foliju

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?

aca okacio riplej pack.sta je sa vama ostalima stvarno ste sise.zabo kaci nesto.padash-a necu da pitam jer znam da je debil i drzi sve u tajnosti.ghost kada bi okacio riplej pack odgledalo bi ga 100% ljudi ali jbga vas boli kara..tt zar nisam u pravu?

Edited by Lakis87

Idi tools, folder options, file types i nadji u listi w3g tip fajla. Idi advanced pa edit i u box-u application used to perform action stavi: "D:\Program Files\Warcraft III\War3.exe" -loadfile "%1". Naravno prepravi lokaciju foldera zavisno gde je tebi wc3. bitno je da posle War3.exe" stavis -loadfile "%1"

radi, hvala :)

marko idi ti po igraonicama slobodno, tamo ti je mesto.. posto znam da si iz zemuna nadji me ulica marije bursac 25, naselje jelovac. javi kad dolazis!

edit: odigrao sam leder i batalio, odvalili me ko konja i grinder mi dao fri win ^

Edited by Zba

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?

zato sto gotivim nase igrace,zanimljiviji je rep samim tim sto igra nas igrac...ovi su ko roboti pobedi onaj ko ima manje srece..

izgleda tako kad gledas replay na +5, ali realno niko od nas ne moze da isprati sve njihove poteze tokom igre.Svaka partija je drugacija, to sto su taktike iste ne znaci da ponavljaju sve kao botovi, ima primera ali to su uglavnom humani :) Zato sam ja gotivio Froga, sto nikad ne znas sta ce da odigra...

~~