rev Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 (edited) prichaju sad o mariusu niculaeu, rumunskom napadachu. ima 26 godina, oko 30 nastupa za rumunsku repku a igrao je za dinamo iz bukureshta, sporting, standard i mainz. levonog je, visok i ima jako dobru skok igru. ovako na papiru deluje sasvim solidno, no ostaje da vidimo shta ce od svega toga biti. Edited June 28, 2007 by darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Lik je propustio pola prosle sezone u Majncu zbog neke povrede. A i u drugom delu je igrao vrlo malo, sve kad se sabere mozda 180 minuta igre, nula golova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 (edited) shto je dzabe i bogu je drago :) pricha se i o djurovskom koji bi trebao da ostane josh pola sezone ili celu sezonu u bezhaniji. kad bi josh uspeli da dovedemo beniteza ili salasa, kao i tog famoznog "levog beka iz santosa" ja bih bio zadovoljan. inache od tih najavljenih 3mil za pojachanja josh ni jedan euro nije potroshen, tako da ko zna shta ce piksi da nam priredi. Edited June 28, 2007 by darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Pixi demantovao da dolazi mali Djurovski, a ovaj rumun je generalno vise bio po bolnicama nego na terenu :P Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 "Marija" Djurovksi nam ne treba...on je jednom odbio Zvezdu,i nema razloga da ga mi dalje jurimo...MRS ! A sto se tice ostalih...manje vise,sve je to ok...mada bih vise voleo da dovedemo nekog kompletnog igraca,brzog,a ne nekog visokog,pa da pocnemo opet "zigic" taktiku da igramo... ma videcemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Ko odbije Zvezdu, treba da umre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 pobeda iz prilepa (makedonija) ili levadija iz talina (estonija) potencijalni protivnici zvezdi na putu ka ligi sampiona :)) oni igraju svoj mec 17. i 24. jula prva utakmica 1.8. na marakani, revans 7.8. u gostima (verujem prilep) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 ako nista,barem je kup uefa sigurica ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 sa srecom komshije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 nego, oce neko sa rura u makedoniju? cenim da ima zainteresovanih, verujem da ne bi mnogo izaslo .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Pa...mozda bih ja isao... ali ima vremena,nista sigurno za sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 E, ja sam ozbiljno razgovarao sa ortacima nekim da idemo, ne bi to bilo skupo gostovanje. Videcemo josh, ali bilo bi bash dobro otici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 tesko da ce pobeda proci levadiju, nisu estonci nikako naivni. imaju gazdu koji dosta ulaze.. a znamo ko ima para u estoniji i na koji je nacin dosao do njih :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 vidi stvarno, izgubishe 0-1.. uzhas btw Taman kada se činilo da će prelazni rok za Crvenu zvezdu biti zatvoren dolaskom Bronovickog i Palasia, sa Marakane bi lako mogla da odjekne još jedna bomba! Danijel Ljuboja, koji je tokom prelaznog roka nekoliko puta dovođen u vezu sa crveno-belima, u ozbiljnim je pregovorima sa čelnicima Zvezde o dolasku u Ljutice Bogdana! Ljuboja je ugovorom vezan za Štutgart, međutim voljan je da Ljuboju proda ili pozajmi, te su obe opcije za crveno-bele otvorene. Odlaskom nekog od prvotimaca, na račun šampiona Srbije slila bi se dodatna količina novca, te bi Zvezda mogla čak i da otkupi ceo Ljubojin ugovor i dodatno pojača napad posle dolaska Salasa i Barkosa. Nekadašnji reprezentativac Srbije izjasnio se veoma pozitivno o dolasku na Marakanu, te je transfer sve bliži realizaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 haha, koji ste moj prodavali purovica ako dovodite ljuboju? obojica su nule u napadu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 pa jebo vas je purke par godina, sad je red na ljuboju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 haha, koji ste moj prodavali purovica ako dovodite ljuboju? obojica su nule u napadu :) lol jebote Dragane zasto si postao toliki nub :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 ako potpisemo ljuboju ja se odricem zvezde! samo nam jos on treba, da povrati svoj ugled na racun zvezde!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 lol jebote Dragane zasto si postao toliki nub :) wtf? jadni su obojica... @hajli: rofl, koliko je golova dao partizanu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Ljuboja za treće kolo Lige šampiona Danijel Ljuboja, napadač koji je vezan ugovorom za nemački Štutgart, postigao je načelan dogovor sa čelnicima Crvene zvezde o prelasku na Marakanu. Ljuboja je tokom leta pregovarao sa nekoliko klubova, najkonkretniji su bili madridski Atletiko i Napoli, ali se želje pomenutih klubova i zahtevi vrsnog napadača nisu poklopili. Nekada redovan član svih reprezentativnih akcije Srbije, želi da narednu godinu odigra u jednoj od najjačih liga Evrope, međutim, ako ne uspe da dođe do ugovora koji želi, potpisaće za crveno-bele i zaigrati onda kada je i najpotrebnije - u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, kada je i najpotrebnije za Crvenu zvezdu. znachi ne dolazi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 wtf? jadni su obojica... @hajli: rofl, koliko je golova dao partizanu ? vishe nego shto su svi vashi slepci dali nama Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 ne vidim zasto je Ljuboja svima jadan,ali dobro,vrsni poznavaoci Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 pa treba da potpise za zvezdu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 vishe nego shto su svi vashi slepci dali nama pokushaj normalno da odgovorish na pitanje, do tada - zajebi ovo ;) ne vidim zasto je Ljuboja svima jadan,ali dobro,vrsni poznavaoci pa chekaj grujo, ljuboja je dobar igrach? ne kazhem da sam vrsni poznavaoc fudbala, ali imam pravo na svoje mishljenje, zar ne? ljuboja je po meni overrated prosechni shaban, koga gol moze samo da usere... i kapiram da jedino shto sada moze da uradi je da se vrati u nashe jadno prvenstvo i bude baja (mada i u to sumnjam)... pa treba da potpise za zvezdu? ne zajebavaj :) ja jeste da navijam za partizan, ali nikada u zhivotu nisam kenjao protiv zvezde bezveze, kao ovaj pera ovde koji jedva cheka da prikenja neshto ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 ja sam potpuno ozbiljan napisao to za zvezdu! pa mislim, da vredi bar malo, mislis da ga ne bi uzeo neki iole normalniji klub iz zapadne evrope? ne pricam o top3 ligama... ja se isto slazem da ljuboja nije igrac, mislim, daleko od toga da nije imao trenutke (u strazburu je covek stvarno igrao) ali nije to dovoljno da bi se reklo da je igrac evropskog ranga. da nema specificnu frizuru niko ne bi znao za njega!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts