rev Posted May 29, 2007 Author Report Share Posted May 29, 2007 (edited) http://www.calciomercato.com/index.php?c=23&a=44233 alberto zakeroni isto moguci kandidat ? Edited May 29, 2007 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Ma da...sva ta imena...i onda ce na kraju opet biti "sta ce nama Hektor Kuper,kad je Djurovski super"... :\ Ja smatram da ne treba bacati kintu na trenera...toliko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 ja samo ne vidim razliku izmedju del kanija, di nerija ili kako vec i djurovskog, samo sto je italijan! i imace 10 puta vecu platu od boleta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Ma da...sva ta imena...i onda ce na kraju opet biti "sta ce nama Hektor Kuper,kad je Djurovski super"... :\ Ja smatram da ne treba bacati kintu na trenera...toliko. Ne treba kada imas ekipu koja sam radi poso, ali kad imas 11 indijanaca onda i te kako treba Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 pricha se o transferu nekih likova iz portugala i u zvezdu i u partizan ali mislim da odatle niko dobar nece doci. naravno svim igrachima koji se spominju menadzeri su nashi ljudi (ili nash chovek). ono shto mene raduje jeste uzajamno interesovanje zvezde i franklina salasa, 25ogodishnjeg ekvadorskog napadacha i standardnog reprezentativca. lik mozhe da igra klasichnog napadacha kao i ofanzivnog vezistu (levo,desno i sredina). mozhe da se dovede besplatno ali mora da se plati neka provizija ekvadorskoj ligi za koju kapiram da nije velika. josh jedna pozitivna stvar u vezi sa njim jeste ta da ce to mozhda uticati na kastilja da ostane josh jednu godinu u zvezdi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 to vam je onaj kovrdzavi, lepi iz albuma germany 2006!!! ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ohoho,pa lepe vesti... Valjda ce se sve to i ostvariti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Da kao i svi najavljeni transferi do sada :P Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Pa zato i kazem:) Inace: "Омладинска екипа Црвене звезде вратила се из Холандије где је тријумфовала на једном од три, по критеријуму УЕФА, најјача европска турнира у овом узрасту.Успех наше екипе је већи када се узме у обзир чињеница да је овај изузетно јак међународни турнир био за играче рођене 1988. године, а у Црвеној звезди су само четворица играча тођени те године, док су остали годину дана млађи." Eto,koga zanima:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 ode Djokic u Briz za milku and a half. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 ode Djokic u Briz za milku and a half. Platili bi im mi i vise nego nemamo Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Platili bi im mi i vise nego nemamo HAhahhahaha n1n1n1n1n1 !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 dobar transfer i za nas i za njega jos kad bismo uvalili Pantica Vojvodini bilo bi mega :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Koliko trenera je ispalilo Piksija ovog leta? Evo i Santini odbio... Kapiram da nije preko 10 :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 Najvecu nepoznanicu pred pocetak priprema za novu sezonu i kvalifikacija za Ligu sampiona, osvajac duple krune, Crvena zvezda, resio je na sednici Upravnog odbora kluba u petak uvece. "Crveno-bele" ce u narednih godinu dana sa klupe predvoditi trofejni trener Bosko Durovski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 \o/ do jaja, dosta brate spekulacija oko novog trenera... sada je na redu uprav i PRAVA i KVALITETNA pojacanja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Nakon odlicno obavljenog posla sa dovodjenjem kvalitetnog trenera, mozemo da ocekujemo isto takva pojacanja :S Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 doveshcemo gruju 4-4-2 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Najvecu nepoznanicu pred pocetak priprema za novu sezonu i kvalifikacija za Ligu sampiona, osvajac duple krune, Crvena zvezda, resio je na sednici Upravnog odbora kluba u petak uvece. "Crveno-bele" ce u narednih godinu dana sa klupe predvoditi trofejni trener Bosko Durovski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 pa jel uzeo prosle sezone duplu krunu??? treba coveku dati sansu, oduvek sam to govorio, nadam se da cemo sa njim UCI U LIGU SAMPIONA!!!! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 u odnosu na vashe slepce (svaka chast Tumbi jedino) on jeste trofejni trener. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 pa i vermez je bio ok donekle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 stoji, njega sam zaboravio, al ste njega najurili bez potrebe.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 klasika za partizan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Neka...mozda Bole i moze nesto... ajmo LS bre !!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts