rev Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 to si govorio i proshle godine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 kad bi vratili Drulu ja bih pevao od srece Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Ne znam samo sta fali Boskovicu? Ma bre ljudi opusteno...lagano pocinje da se peva "NANANANANA LIGA SAMPIONA !!!"... Iskreno verujem u to... jel verujesh i u deda mraza ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Ma samo se vi smejte...evo groblje trece... Polako,polako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 to shto je groblje trece nema nikakve veze sa ligom shampiona Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Da,ali sve se nekako odvija po nekim nasim zeljama... Sledeca zelja je LS... :DDD Edited May 20, 2007 by LeSiN@r aka LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 meni nije zelja da partizan bude 3. zabole me za njih, samo dok smo mi privi. to je nas najveci problem, sto gledamo tudje dvoriste.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 meni nije zelja da partizan bude 3. zabole me za njih, samo dok smo mi privi. to je nas najveci problem, sto gledamo tudje dvoriste.. taj fazon, jebe mi se i da su zadnji, slepci su bili i ostali, nevezano gde su na tabeli Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Pa dobro,tu ste u pravu,ali o5 mi je draze da su 3. nego 2. Elem,ulazimo u LS ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 i osvajamo naravno :) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Pa boze,to se podrazumeva...:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 realnost je vec druga stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 I kao sto sam pretpostavio, prva imena koja se pominju su Ivan Gvozdenovic i Bojan Neziri :/ Pominje se doduse i Edgar iz Beira Mara, ali verovatno samo zato sto mu je menadzer srbin. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 da napomenemo da je Beira Mar ispao iz lige lol Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) e jel mogu ja da igram u zvezdi? :D evo igracu za 10k evra, ne moraju cak ni 100k da mi daju ^^ dobra ce vam biti pojacanja...kad ce bre neki roman da se otvori za jedno 50 mil za zvezdu ili partizan, ovako nema leba neshto da se uradi :). Edited May 25, 2007 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 dobra ce vam biti pojacanja...kad ce bre neki roman da se otvori za jedno 50 mil za zvezdu ili partizan, ovako nema leba neshto da se uradi :). uuuuu za 50 mil doveli bi citavu koloniju nasih raspada, vratili bi pericu i pjanu 100% :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 shta Djokic napravi juche, a, a?? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 ja bi da mi damo nekom 100k da ga uzme neko dobar je za garobare klasa igrac mislim da losijeg igraca zvezda nije imala u poslednjih 15 god Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 dodeljena nam je titula :)) 20k ljudi bilo na mari, posle se islo do kalemegdana da se slavi... inace, blagoj danas otisao, potpisao za duizburg, cini mi se.. sto se tice kastilja, izgleda da ostaje do lige sampiona, kao i gaj, dok milovanovic ima slobodu po pitanju prelaska u drugi klub. znaci standardno, ako udjemo u lsh ostaje tim, dok u suprotnom, sto je izvesko, odlaze kastiljo, gaj, koroman, milijas... sta ce ostati, ne znam.. trener... posle kupera, del nerija (kijevo ispao u drugu ligu) sada se pominje neki di kano, bio trener sijene, udinezea i slicnih timova u italiji. kao, preporucili su ga mihajlovic i mancini. ne znam, ja sam pre da ostane ovaj mucenik, pa da bar imaju razlog sto se nije uslo u lsh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 trener... posle kupera, del nerija (kijevo ispao u drugu ligu) sada se pominje neki di kano, bio trener sijene, udinezea i slicnih timova u italiji. kao, preporucili su ga mihajlovic i mancini. ne znam, ja sam pre da ostane ovaj mucenik, pa da bar imaju razlog sto se nije uslo u lsh... sinisa i mancini su mi bas preporuka do jaja. Del Boske nikako da ostane, pa zamisli da se ne daj boze nekako kvalifikuje u LS, ko ce ga oterati posle :) ima da nas zaposednje ko Tumba grobare :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 28, 2007 Author Report Share Posted May 28, 2007 nece valjda milijasha prodati, chovek je tek proigro :/ djokic je tezhak retard, odma bi ga prodao nekom ruskom drugoligashu. shto se tiche trenera pa bolje da zadrzhe djurovskog nego da placaju silne pare za neke nedokazane strance. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 nece valjda milijasha prodati, chovek je tek proigro :/ djokic je tezhak retard, odma bi ga prodao nekom ruskom drugoligashu. shto se tiche trenera pa bolje da zadrzhe djurovskog nego da placaju silne pare za neke nedokazane strance. Milijas ima odlicnu tehniku i izradjen sut, medjutim spor je ko dupe, ako si ga gledao uzivo znas o cemu picam ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 milijas ima dobar sut a mi takvog igraca nemamo dugoooo a djurovski mi se jedino svidja zato sto cevek ima muda stavio onog glupog djokica za derbi na klupu i to nam se isplatilo to sto je igrao portiv hajduka (ne znam za mladost) je valjda da ga sto pre prodaju Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 istina! pa milijas svoju 'brzinu' vesto skriva, ali su mu zato sut, pas i gradjenje dovedeni do savrsenstva, upravo nedostatkom brzine... poceo je da igra, ali njega su trazili klubovi i na zimu, sve ponude su bile odbijene zbog plana lsh.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 ali majko moja mila,iz kog naftalina su izvukli ovog lika(trenera) to je to otprilike kad pocnu da se frljaju jebenim imenima i onda dovedu nekog muchenika jebem im mater od imena igracha koje su rekli da ce da probaju da vrate,na kraju ce vratiti Darka Spalevica Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts