Highl1 Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Draganche ja kenjam jer si ti doshao na topic o zvezdi, mislim..za to postoji onaj navijachki Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 a cek, samo ciganima je dozvoljeno da postuju ovde? :) mogu da kazem ako mi se ne dopada transfer;) ipak, svima nama je u interesu da dolaze sto jaci igraci i da bude bolje prvenstvo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 dobro bre draganche nemoj da se ljutish, samo te malo zafrkavamo :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 siso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Ljuboji zaista nista ne fali...nek dodje on,pa ako bude lose igrao,onda ga pljujte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 zbog chega je SD Partizan topik stiki, a nash nije? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 jer smo mi l337 a vi ste n00b Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Zato shto je nash moderan, ide u korak sa kalendarom i tako to... ...a vash je zaostao i josh je u proshloj godini. :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 ja sam zaboravio na ovaj topik totalno Ljuboja je igrach koji moze da igra u Zvezdi i koji moze da joj pomogne recimo bolji je od Purovica,mozda ne zna da da gol,ali zna da ga namesti,prodoran je,ne vidim po tome sto ne zna da da gol,da je gori od Purovica,Raskovica i plejade igracha koji su nam igrali u napadu i isto tako nisu znali da daju gol pa pobogu ni Koroman nije nikakav igrach,pa je jedan od glavnih igracha u Zvezdi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 on je nametnut kao najbolji igrac. realno nije nista pokazao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 hm,ne bih bas rekao,da izuzmemo prva dva derbija,kako vreme odmiche sve je bolji i bolji Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Slozio bih se sa grujom...Koroman zaista pokazuje sve bolje igre iz utakmice u utakmicu... A Ljuboja nikako ne moze da naskodi...tako da bi trebalo da ga docekamo sirom otvorenih ruku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts