dusko.m Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 inferno kampanja..treca misija nece da mi overi task "Cross Border". jel' se ovo nekome desavalo? ima li resenja? restartovanje misije mi za sad ne pomaze - isto sranje se desava. jel neko moze da mi kaze sta treba da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 i meni su se desavali slicni bagovi ... nece da zavrsi quest i slicno ... poenta je da radis SAMO ono sto pise u jebenom quest logu i nista preko ... serem im se u igru, no interaction or wider vision ... Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusko.m Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 (edited) ama sam pocetak misije. ne postoji nista drugo sto bi mogao da uradim. treba da svratim da pokupim impove i demone i da krenem na kapiju na kojoj me ceka zeleni. drugi dan misije. jel neko moze da mi posalje save odmah po prolasku kapije? unapred zahvalan. dusko_m@eunet.yu Edited July 21, 2006 by dusko.m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 inferno kampanja..treca misija nece da mi overi task "Cross Border". jel' se ovo nekome desavalo? ima li resenja? restartovanje misije mi za sad ne pomaze - isto sranje se desava. jel neko moze da mi kaze sta treba da radim? kupi original pa neces imati tih problema Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusko.m Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 kupi original pa neces imati tih problema sa originalom ne bi stigao ni dotle. na laptopu sa i915 radi samo sa jednim hakovanim exe-om. cak daju link za download sa zvanicnog foruma. nije valjda da nece niko da pomogne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 preskochi taj deo sa cheat-om, nista drugo ti ne ostaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Haha,dobri stari cheat je uvek tu :))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Nadam se da sam ubo pravi save... ako jesam, enjoy... http://rapidshare.de/files/26665521/save_75.sav.html Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusko.m Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 Nadam se da sam ubo pravi save... ako jesam, enjoy... http://rapidshare.de/files/26665521/save_75.sav.html enjoy...nice touch ziv bio majci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 (edited) nista, forget it.. nema na na cemu:-) Edited July 27, 2006 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts