rokafela Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 znam da postujem samo kada me zanima nesto, ali jebiga forumi i sluze za to u neku ruku tako da... desi mi se jako cesto kada pikam dotu na netu da mi se odjednom promeni font slova, i to jako. znaci nema vise da ja pisem ASDFG i tako dalje nego je umesto toga 10000 verzija slova "a"n"o". znaci to mi se desi usred partije, bez ikakvog povoda i posle nemogu da se dogovaram sa timom pa na kraju zavrsim udarajuci tastaturom o glavu jer nemogu da kazem nekom da uradi nesto i zbog toga naravno ja umrem. vrati se u normalu kada restartujem WC3 ali kurac nemogu to svaki put usred Dote. ako je imao neko neki slican problem neka postuje kako ga je resio posto je to stvarno jako velik chemer hvala unapred Quote Don Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 I meni se to nekad desi dok igram war i mislim da ce se u normalu vratiti samo ako izadjesh iz igre i ponovo udjesh... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InaCCessible Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Kada ti se promeni font samo stisnes nekoliko puta Alt + Shift pa probas onda. Pozz! Quote Visit My Website Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Da to se desavas kada slucajno stisnes alt i shift , tada ti se menja u language baru jezik koji si izabrao, tako da na isti jezik usred igre mozes da se vratis istom komandom... glhf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokafela Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 hvala probao sam i radi. Quote Don Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts