Jump to content

Pedofilska politicka stranka u Holandiji

Recommended Posts

@de1: ima jos bolja... nikada se ne svadjaj sa idiotom... prvo te dovede na svoj nivo, a onda te pobedi na iskustvo... divim ti se, ako mozes da iskuliras ovoliku kolicinu gluposti, ali se divim i sebi kome je zadovoljstvo da se borim sa vetrenjacama... ;)

Pa sta imam da polemisem sa osobom koja nema osnovno kucno vaspitanje, gledam ga i pitam se kolika je SRBENDA on u stvari, brani se psovkama i jeftinim salama...

Sta da radis, ko da je bitno budes iznad toga i ostavis coveka da radi sta hoce, jednog dana mu mozda Bog pomogne pa shvati sta je radio.

P.S.

On tebe kamenjem ti njega hlebom.

Edited by De1Rekt0n
SCJP.png

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:)

Posto me mrzi da idem do prodavnice (a i ne radi vise), a ostao sam bez leba, oce neko da mi donese pogace kukuruzne iz maxija ako ga strefim oblutkom?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Hetero populacija moze da ima parade ako to zeli i niko ih nece dirati zbog toga ... problem je hetero populacije sto ona ne zeli da pravi parade dok gej populacija zeli ... ko si ti da im branish ... pritom njihove parade uopste nisu u fazonu promovisanja tj "navlacenja" ljudi da postanu gej vetj su to tvoji strahovi kojie pokusavas da opravdas okrivljujuci druge ljude.

Aha ja tebe nipodastavam ako kazem da odgovaras na nivou deteta od pet godina kad mi na validan argument odgovoris sa pricom da je to na predci nivou ... Vidis problem tu je sto ti mislis da je to sto pricas apsolutna istina, a ovo sto ja pricham sviranja kurcu samo si negde uz put zaboravio da to obskrbish cinjenicama.

Uostalom prvi si poceo sa nipodastavanjem samo sto sam ti ja extremnije odgovorio iz razloga sto mi pun kurac dei klonova ... Uostalom svidja mi se kako se dva razlicita govna spoje kad padaju jedno preko drugoga ... cuo sam da si relativno normalan lik a opet sa deijem si nashao zajednicki jezik stoga i moje misljenje o tebi ... neki principi moraju postojati pa ma kolko te neko podrzavao u odredjenoj temi.

hocu da napravim paradu u kojoj cu promovisati stav da su belci arijevske krvi najnapredniji... to ne znaci da cu crnce pobiti... vec samo da se zna ko je najinteligentniji.... znaci krajnje dobronamerno... da li imam pravo na to??? a posle neka izadju jevreji, cigani, veliki deo bloka 70, pa nek pricaju sta hoce... jel to moguce??? NIJE... koja je razlika... kao sto je nazzi pokret zabranjen svuda u svetu isto tako bi trebalo zabraniti i gej pokret... ako je neko gej moze to da bude za sebe... ne bi smeo da se udruzuje sa drugima po tom osnovu... niko meni ne moze zabraniti ni da imam seksualne odnose sa muskarcem ni da mislim kako sam superioran u odnosu na vecinu ljudi... ali zato mi je dozvoljeno da gole guzice setam gradom sa transparentom gej je ok, a zabrajeno mi je da obrijan do glave idem sa parolom ja sam superiorniji od drugih... koja je razlika??? quote-uj mi gde sam ja poceo sa nipodastavanjem??? i btw nisi mi odgovorio zasto pobijas tudju argumentaciju atakom na licnost koja iznosi argumente...

Posto me mrzi da idem do prodavnice (a i ne radi vise), a ostao sam bez leba, oce neko da mi donese pogace kukuruzne iz maxija ako ga strefim oblutkom?

lol...

a) ako si strenght: pokusacu da te ubedim da sam sebe bijes, ako mi ne uspe probacu da bezim...

b) ako si inteligence: ubicu te od batina...

c) a ako si agility: stanovacu te duplo vecim kamenom, a onda citaj pod b :))))

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

hocu da napravim paradu u kojoj cu promovisati stav da su belci arijevske krvi najnapredniji... to ne znaci da cu crnce pobiti... vec samo da se zna ko je najinteligentniji.... znaci krajnje dobronamerno... da li imam pravo na to??? a posle neka izadju jevreji, cigani, veliki deo bloka 70, pa nek pricaju sta hoce... jel to moguce??? NIJE... koja je razlika... kao sto je nazzi pokret zabranjen svuda u svetu isto tako bi trebalo zabraniti i gej pokret... ako je neko gej moze to da bude za sebe... ne bi smeo da se udruzuje sa drugima po tom osnovu... niko meni ne moze zabraniti ni da imam seksualne odnose sa muskarcem ni da mislim kako sam superioran u odnosu na vecinu ljudi... ali zato mi je dozvoljeno da gole guzice setam gradom sa transparentom gej je ok, a zabrajeno mi je da obrijan do glave idem sa parolom ja sam superiorniji od drugih... koja je razlika??? quote-uj mi gde sam ja poceo sa nipodastavanjem??? i btw nisi mi odgovorio zasto pobijas tudju argumentaciju atakom na licnost koja iznosi argumente...

lol...

Gde ti zivis? Kao prvo naci pokret generalno ukljucuje i cistocu krvi odstranivanjem crnaca jevreja itd itd sto je nasilno ali opet pored toga oni imaju parade ... da zamisli imaju parade ja ne znam gde si ti ziveo kad imas takvu viziju sveta ... Kao i par drugih stvari koje si naveo ceo post ti je cista dezinformacija ... znachi mirni naci skupovi su dozvoljeni u svetu ...

Moras napraviti razliku izmedju argumentacije i "ja znam da je to tako", a ja konkretno pobijam to tvoje ja znam zahtevajuci argumente. Btw sa nipodastavanjem si poceo tamo negde kad si rekao da ja moram biti gej chim se zastupam za njih (btw preskoci ovde varijantu sto to ne bi trebalo da je uvreda za mene ako mislim da je biti gej normalno o tome raspravljaj sa dakijem i deiom), a i pre toga samo me mrzi da trazim ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Gde ti zivis? Kao prvo naci pokret generalno ukljucuje i cistocu krvi odstranivanjem crnaca jevreja itd itd sto je nasilno ali opet pored toga oni imaju parade ... da zamisli imaju parade ja ne znam gde si ti ziveo kad imas takvu viziju sveta ... Kao i par drugih stvari koje si naveo ceo post ti je cista dezinformacija ... znachi mirni naci skupovi su dozvoljeni u svetu ...

Moras napraviti razliku izmedju argumentacije i "ja znam da je to tako", a ja konkretno pobijam to tvoje ja znam zahtevajuci argumente. Btw sa nipodastavanjem si poceo tamo negde kad si rekao da ja moram biti gej chim se zastupam za njih (btw preskoci ovde varijantu sto to ne bi trebalo da je uvreda za mene ako mislim da je biti gej normalno o tome raspravljaj sa dakijem i deiom), a i pre toga samo me mrzi da trazim ...

ja nigde nisam rekao da ti mora da si gej... barem ja tako nesto nisam nasao... pogledacu ponovo a probaj i ti isto da ucinis... ne mrzi te da me nazivas pogrdnim imenima, ali te mrzi da pronadjes gde sam ja to ucinio??? i posle ja plasiram dezinformacije... i opet selektivno odgovaras na postove iako sam temu smanjio na minimum... prvo da razgranicimo medjuljudske odnose... "i btw nisi mi odgovorio zasto pobijas tudju argumentaciju atakom na licnost koja iznosi argumente..." treci put...

cali = ghettopimp

Kako fino preskacemo teme kad nemamo sta reci?

Moras napraviti razliku izmedju argumentacije i "ja znam da je to tako", a ja konkretno pobijam to tvoje ja znam zahtevajuci argumente.

i opet selektivno odgovaras na postove iako sam temu smanjio na minimum... prvo da razgranicimo medjuljudske odnose... "i btw nisi mi odgovorio zasto pobijas tudju argumentaciju atakom na licnost koja iznosi argumente..." treci put...

Ja odgovorio al ti nisi skapirao ... a rekao si da moram biti gej posto mislim da je normalna gej porodica bolje okruzenje od vecine hetero prorodica, a da ne pominjem sto si na vecinu mojih recenica odgovorio sa "lol ovo je na predci nivou", a ja realno stojim pored cinjenice da si ostao bez odgovora na iste argumente i stoga si selektivno odlucio da na to ne odgovoris. Ako cemo krenuti sa preDci lolol onda nema potrebe da se ishta smisleno pishe vishe zato sto to onda znachi da ti meni kazes "pushi kurac" i ja tebi to isto kazem i razidjemo se ko ljudi...

Ja odgovorio al ti nisi skapirao ... a rekao si da moram biti gej posto mislim da je normalna gej porodica bolje okruzenje od vecine hetero prorodica, a da ne pominjem sto si na vecinu mojih recenica odgovorio sa "lol ovo je na predci nivou", a ja realno stojim pored cinjenice da si ostao bez odgovora na iste argumente i stoga si selektivno odlucio da na to ne odgovoris. Ako cemo krenuti sa preDci lolol onda nema potrebe da se ishta smisleno pishe vishe zato sto to onda znachi da ti meni kazes "pushi kurac" i ja tebi to isto kazem i razidjemo se ko ljudi...

sam sebi kaze da preskace teme?

kakogod

poslasacu de1jev savet i necu se prepucavati sa bolidom...

sad ne moras da cekas moje odgovore na tvoje retrd. postove tako da, slobodan si, pali na neku klupu i ponesi flasu za pod glavu

Ja odgovorio al ti nisi skapirao .. Ako cemo krenuti sa preDci lolol onda nema potrebe da se ishta smisleno pishe vishe zato sto to onda znachi da ti meni kazes "pushi kurac" i ja tebi to isto kazem i razidjemo se ko ljudi...

To sto si ti neobrazovan pa ne znas sta su arhaizmi to je tvoj problem, nisi procitao 2 knjige u zivotu, Hrvati i dan-danas pisu tu rec tako, a isto ces naci u dosta knjiga koje su davno prevedene.

Ja ne vidim zasto se podsmevas sam svom neznanju?!

Mislim da vise volis da pricas na nivou gde se razmenjuju psovke kao argumenti i onda se ceka da neko nekog nadjaca psovkama i vulgarnostima, shvatam da je to tvoj nivo.

Stvarno je strasno kad mlada osoba ovoliko zastrani :(

SCJP.png

To sto si ti neobrazovan pa ne znas sta su arhaizmi to je tvoj problem, nisi procitao 2 knjige u zivotu, Hrvati i dan-danas pisu tu rec tako, a isto ces naci u dosta knjiga koje su davno prevedene.

Ja ne vidim zasto se podsmevas sam svom neznanju?!

Mislim da vise volis da pricas na nivou gde se razmenjuju psovke kao argumenti i onda se ceka da neko nekog nadjaca psovkama i vulgarnostima, shvatam da je to tvoj nivo.

Stvarno je strasno kad mlada osoba ovoliko zastrani :(

A koja tachno rech koja je izashla iz upotrebe ima bilo kakve veze sa tim sto je izjavio notornu glupost i u sledecem postu ignorisao moj odgovor na istu ... Vratih se par postova nazad i ne nadjoh niti rech arhaizmi niti neku koja je arhaizam mada mozda prevideh ali to opet ne menja chinjenicu koju sam naveo u postu koji si quoteovao.

A daki samo izazaivaj pa mozda i prekrshim svoje pravilo da ne bijem devojcice ...

darijan se javlja da proziva gejeve, sve sam video :)))

elem, suvishe je kasno (ili rano) da ulazim u neku ozbiljnu diskusiju ali mislim da ceo fenomen posmatrate iz pogreshnog ugla. ne radi se tu samo o seksu i, kao shto bi daki rekao, "futenju u bulju", vec o ostvarivanju emotivne veze. neko mozhe da je ostvari sa zhenama, neko sa mushkarcima a neko sa oba pola. uzrok homoseksualizma josh uvek nije poznat, ali je gotovo izvesno da je povezan sa hormonima. jet greshi kad kazhe da je homoseksualizam bolest jer onda bi onda mogli napraviti paralelu i reci da su natprosechno visoki ljudi bolesni jer njihovo telo luchi vishe somatotropina odnosno hormona rasta. svima je jasno koliki je to nonsens. zato shto se neko fizichki i psihichki razlikuje ne znachi automatski da je taj neko bolestan. jednostavno ako je neko gej onda je on gej i u tom trenutku postaje nepotrebno trazhiti uzrok tome. on je takav kakav je i ne mozhe se promeniti. tvoja individualna stvar je da li cesh ti to prihvatiti ili ne. ustvari, ne radi se chak ni da li cesh prihvatiti jer tebe niko ni ne pita. ono shto je tuzhno jeste chinjenica da ljudi koji su ochigledno gej tipa boshko siti, dejan milicevic, darijan :) ne smeju to da priznaju okolini zbog drushtva u kome zhivimo i onih kojima to smeta. ne zhelim ni da zamislim koji uzhas svakog trenutka prozhivljavaju. a najtuzhnije od svega je to shto ce oni se svi kroz par godina ozheniti i napraviti decu jer to tako u srbiji mora. i zamislite onda u kakvom ce ambijentu ta deca rasti...

sad moje mishljenje kao zakljuchak: ljude ne chini samo nacionalnost, religija, boja kozhe i seksualno opredelenje i to shto je neko drugachiji od nas samih ne umanjuje njegovo pravo da zivi i da bude ono shto jeste.

ZOMFG Reve BWEEE mojne da si i ti gay plx pls plz plox reci mi plox pls plz plix da nisi :(:(:(

Cek a nisi tako uvek mislio...overeno ti je neki derpe isprao mozak :(

Deder sine prizanaj koji te naguzio da ga kastriramo odma sada odma

Interrupts better than Kanye

pa zar nisi primetio kako te pohotno gledam ? :))) ne brini nisam :)

ali opet vas ne razumem, mene takve stvari ne tangiraju ama bash uopshte. to dal je neko gej ili nije na mene ne utiche ni na jedan nachin s'toga ne vidim ni zashto bi mi smetalo. pogotovo shto nisam ni u sitaciji da mnogo gejeva poznajem. no ajd da kazhem da mogu donekle da razumem one kojima pederi ne smetaju ali im smeta njihova eksponiranost. ali moramo skapirati da se ceo svet liberalizuje i da ce se takvo "promovisanje" homoseksualizma nastaviti sve dok ne bude svakom od nas normalno da se na klupi zhvali sa ribom dok se na klupi do njih zhvali gej par.

pa da nastavimo... zivim nazalost ili na srecu u srbiji... i znam za sta se GENERALNO nazzi pokret zalaze... za njihove odrzane parade nisam cuo... ako sam naveo primer koji ne pije vodu, navescu jos 100 slicnih... i svi ce biti pacifisticni i nece ugrozavati poredak... naravno nece biti ni odobreni... a ukoliko budu to ce biti jos gore... npr. incest parada - zabava za celu porodicu... da li podrzavas i tako nesto???

teme ne preskacem nisam imao vremena... samo ih rasclanjujem... a ti ih preskaces...

"Moras napraviti razliku izmedju argumentacije i "ja znam da je to tako", a ja konkretno pobijam to tvoje ja znam zahtevajuci argumente."

"i opet selektivno odgovaras na postove iako sam temu smanjio na minimum... prvo da razgranicimo medjuljudske odnose... "i btw nisi mi odgovorio zasto pobijas tudju argumentaciju atakom na licnost koja iznosi argumente..." treci put..."

"Ja odgovorio al ti nisi skapirao ... a rekao si da moram biti gej posto mislim da je normalna gej porodica bolje okruzenje od vecine hetero prorodica, a da ne pominjem sto si na vecinu mojih recenica odgovorio sa "lol ovo je na predci nivou", a ja realno stojim pored cinjenice da si ostao bez odgovora na iste argumente i stoga si selektivno odlucio da na to ne odgovoris. Ako cemo krenuti sa preDci lolol onda nema potrebe da se ishta smisleno pishe vishe zato sto to onda znachi da ti meni kazes "pushi kurac" i ja tebi to isto kazem i razidjemo se ko ljudi..."

"...da i ti umes ne bi u zivotu izjavio da je gej brak bolji za odgajanje deteta od hetero braka... mada to ne bi rekao niko ko nije gej ili... znas i sam..." ja sam izjavio ovo... i to apsolutno nije uvreda... bas naprotiv... ja sam misljenja da ti nisi gej... zato i stoji "znas i sam"... znas kakav si mnogo bolje od mene... pored toga koriscenje reci "ili" daje samo dve opcije od x mogucih... da sam napisao ili gej ili degenerik to bi bila uvreda... pored toga... pazljivo sam procitao ceo topic... vredjanje je pocelo sa nivoom deteta od 10 godina... gadis mi se... i sl... a i ono najbitnije glasi: u mom postu o vesanju stoji uredno smajli... odmah ispod toga obesi i ti mene, ali si zaboravio na :) ili nisi zaboravio???

kako argumentovano da se odgovori na ovakve izjave:

1. ...zemlja je prenaseljena samim

tim daljim razmnozavanjem doprinosimo njenom unistenju tako da

heteroseksualci vishe doprinose kraju nase vrste nego homosexualci"...

sta da odgovorim, a da te ne uvredim... bolje je da cutim...

2. ako postoje dve osobe koje imaju apsolutno ista prava... a onda se osobi a daju dodatna... osoba b ce biti u inferiornijem polozaju... ne moze se prostije objasniti...

Nemaju ista prava u startu zato shto ti neces dobiti ciglu u glavu ako se poljubish sa ribom na trgu

sta da napisem za ovo drugo osim: PA NI ON NECE DOBITI CIGLU U GLAVU AKO SE POLJUBI SA RIBOM NA TRGU...

postoje stvari koje su zaista kristalno jasne i nemam zelju da ih i pojasnjavam na vise od jednog nacina...

3. Normalan gej par(znaci ne extremisti a napomenucu da ni extremnim hetero parovima ne daju da usvoje dete) je daleko bolja sredina za odgajanje deteta.

da li ti i dalje ovo tvrdis??? zasto ti ne ponudis neki argument??? posto vidim da samo mozes da negiras... probaj ti sa pozitivizmom... navedi makar jedan argument zasto si napisao gore pomenutu recenicu???

e to je razlog zbog koga sam pokusavao na fin nacin da izbegnem vredjanje tebe kao individue... bolje da napisem predci olololo... nego da te nazivam retardom kao ti mene...

cali = ghettopimp

pa da nastavimo... zivim nazalost ili na srecu u srbiji... i znam za sta se GENERALNO nazzi pokret zalaze... za njihove odrzane parade nisam cuo... ako sam naveo primer koji ne pije vodu, navescu jos 100 slicnih... i svi ce biti pacifisticni i nece ugrozavati poredak... naravno nece biti ni odobreni... a ukoliko budu to ce biti jos gore... npr. incest parada - zabava za celu porodicu... da li podrzavas i tako nesto???

teme ne preskacem nisam imao vremena... samo ih rasclanjujem... a ti ih preskaces...

"Moras napraviti razliku izmedju argumentacije i "ja znam da je to tako", a ja konkretno pobijam to tvoje ja znam zahtevajuci argumente."

"i opet selektivno odgovaras na postove iako sam temu smanjio na minimum... prvo da razgranicimo medjuljudske odnose... "i btw nisi mi odgovorio zasto pobijas tudju argumentaciju atakom na licnost koja iznosi argumente..." treci put..."

"Ja odgovorio al ti nisi skapirao ... a rekao si da moram biti gej posto mislim da je normalna gej porodica bolje okruzenje od vecine hetero prorodica, a da ne pominjem sto si na vecinu mojih recenica odgovorio sa "lol ovo je na predci nivou", a ja realno stojim pored cinjenice da si ostao bez odgovora na iste argumente i stoga si selektivno odlucio da na to ne odgovoris. Ako cemo krenuti sa preDci lolol onda nema potrebe da se ishta smisleno pishe vishe zato sto to onda znachi da ti meni kazes "pushi kurac" i ja tebi to isto kazem i razidjemo se ko ljudi..."

"...da i ti umes ne bi u zivotu izjavio da je gej brak bolji za odgajanje deteta od hetero braka... mada to ne bi rekao niko ko nije gej ili... znas i sam..." ja sam izjavio ovo... i to apsolutno nije uvreda... bas naprotiv... ja sam misljenja da ti nisi gej... zato i stoji "znas i sam"... znas kakav si mnogo bolje od mene... pored toga koriscenje reci "ili" daje samo dve opcije od x mogucih... da sam napisao ili gej ili degenerik to bi bila uvreda... pored toga... pazljivo sam procitao ceo topic... vredjanje je pocelo sa nivoom deteta od 10 godina... gadis mi se... i sl... a i ono najbitnije glasi: u mom postu o vesanju stoji uredno smajli... odmah ispod toga obesi i ti mene, ali si zaboravio na :) ili nisi zaboravio???

kako argumentovano da se odgovori na ovakve izjave:

1. ...zemlja je prenaseljena samim

tim daljim razmnozavanjem doprinosimo njenom unistenju tako da

heteroseksualci vishe doprinose kraju nase vrste nego homosexualci"...

sta da odgovorim, a da te ne uvredim... bolje je da cutim...

2. ako postoje dve osobe koje imaju apsolutno ista prava... a onda se osobi a daju dodatna... osoba b ce biti u inferiornijem polozaju... ne moze se prostije objasniti...

Nemaju ista prava u startu zato shto ti neces dobiti ciglu u glavu ako se poljubish sa ribom na trgu

sta da napisem za ovo drugo osim: PA NI ON NECE DOBITI CIGLU U GLAVU AKO SE POLJUBI SA RIBOM NA TRGU...

postoje stvari koje su zaista kristalno jasne i nemam zelju da ih i pojasnjavam na vise od jednog nacina...

3. Normalan gej par(znaci ne extremisti a napomenucu da ni extremnim hetero parovima ne daju da usvoje dete) je daleko bolja sredina za odgajanje deteta.

da li ti i dalje ovo tvrdis??? zasto ti ne ponudis neki argument??? posto vidim da samo mozes da negiras... probaj ti sa pozitivizmom... navedi makar jedan argument zasto si napisao gore pomenutu recenicu???

e to je razlog zbog koga sam pokusavao na fin nacin da izbegnem vredjanje tebe kao individue... bolje da napisem predci olololo... nego da te nazivam retardom kao ti mene...

Ako oba ucesnika u incestu to u stvari zele njihova stvar i ako zele da idu okolo sa transparentima mi zhivimo u incestu njihov problem realno ... Ne znam odakle tolka zelja ljudi da se meshaju u tudje probleme ...

Realno se iz te recenice vidi na sta mislis, a ako oces da se dopisujemo sa "ja mislim da si ti ...." sta onda reci. Pritom si ti prvi krenuo sa vredjanjem gej populacije sa konstatacijom da su bolesni, a ja sam stao u njihovu odbranu rekavsi da se i ti meni gadish(kao sto se oni tebi gade) zbog tvog nacina razmisljanja.

1)Pa ne mozes odgovoriti argumentovano zato sto argumenata nema. Izjava da je jedini realan razlog stupanja u seksualne odnose reprodukcija je kao sto rekoh na nivou dzukela na ulici samo sto ljudi za razliku od dzukela nemaju teranje. Zemlji je najmanja pretnja bela kuga cak stavise sto manje ljudi bude na zemlji to su vece sanse da ona mozda prezivi. Bela kuga smeta drzavama za njihove natalne planove vojne/industrijske apsolutno je nebitno al to nema veze sa time sta je dobro za zemlju/sredinu

2)Previse gledas americke advokatske filmove. Realna situacija uopste nije takva i kao sto rekoh vec 10 puta do sada, trebalo bi malo da izadjes iz tog karantina u kome zivis i da neke stvari sam spoznas. A realno tvoj odgovor iako vidim da je ironican/saljiv ne zasluzuje komentar mada cu ipak i na to odgovoriti posto mozda to shvatish kao da se izvlacim. To sto neki lik ima pravo da se poljubi sa likom na ulici ne znachi da nije diskriminisan kad odluci da to pravo upraznjava, uostalom i ti imas to isto pravo kad se gleda sa legalne strane ali probaj to da uradish na trgu pa ces videti sta je diskriminacija.

3)Necu da krecem u argumentovanu raspravu o tome zato sto ljudi jedva prihvataju cinjenicu da gayeve ne treba kamenovati, a ovo im je novi trn u oku i zamara me da po 20ti put pricam o tome. Reci cu samo da normalan, prosecan gej par nece podsticati kod deteta mrznju ka heteroseksualcima dok prosecan normalan hetero par hoce i stoga i ona diskriminacija od strane druge dece koju si pominjao ...

Vidis problem je sto je u tvojoj glavi tebi sve apsolutna istina koja se pritom zasniva na nekim informisanjima iz pete ruke koja su prosla kroz politicki korektnu obradu, a ne na sopstvenom saznanju stoga ne vidim poentu dalje rasprave sa tobom ... tebi su homosexualci bolesni iz toga ja izvodim zakljucak da si ti bolestan ali ne fizicki vec mentalno i to je to ako ti se ne svidja onda poradi malo na sebi zato sto ja nikad ne bih rekao to za tebe da ti nisi izjavio ono sto jesi.

Edited by mohican