noodle Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 mesto: Tiergarten to the Victory Column datum: 15.07.2006 osecaj: Neopisiv! slike: http://s84.photobucket.com/albums/k36/noodleonline/ video: http://s84.photobucket.com/albums/k36/nood...rade2006-video/ Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Kako bi odvalio onu sa vatrenim sisam, joj! Moratju tamo da odem chim budem mogao, obavezno - Mental Note Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Auuu vidi ti macana :) Rejvuje! :) mmm :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 drago mi je da si se lepo proveo, matori :) vidim i libido je na nivou, sudeći po fotkama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 samo napred nudlo:)...nadam se da cu nekad videti ovo uzivo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 koja sam ja boranija...ishao u hamburg umesto na love parade...jes da ne volim tehno ali volem ovo sto je nudl snimao =o)) elem svaka chast shefe, kao i pre - samo tako pichi (sto u ovom sluchaju znachi samo ti kachi 'vake fotkke ;o)) sve najbolje e da ova mala u belom je ono sto volem kod nemaca - shiroka ramena i blago mishitjave...da, bolesTan sam, ali sta da se radi =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 najjache je shto poslednjih par slika nece da otvori suvishe su bezobrazne lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 E jebiga, ko je video-video. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Auuu ala su azurni ono odmah cenzurisu... ali ipak slike su \o/ :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ccc sve one koji nisu videli sram da bidne, chovek se bolestan vuche po berlinu i gleda na silu prizore razvrata *wink, wink* da bi vama preneo trendove na plju pirsinga, tattoo dizajnova i komnuikacije medju zhenskim svetom a vi ne gledate na vreme...strashno mada jes da nema vatrene ribe ali mala mishitjava u belom i dalje pwns ;o))) rokaj snimaj noodle \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ccc sve one koji nisu videli sram da bidne, chovek se bolestan vuche po berlinu i gleda na silu prizore razvrata *wink, wink* da bi vama preneo trendove na plju pirsinga, tattoo dizajnova i komnuikacije medju zhenskim svetom a vi ne gledate na vreme...strashno ...a tebe kole mrzi da pomeris dupe i odes na event iako si se zatekao u njemackoj:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Nudlo ju laki bastard ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ...a tebe kole mrzi da pomeris dupe i odes na event iako si se zatekao u njemackoj:) pa ja rekoh da sam bio opravdano sprijechen...i sto ici negde daleko da gledash kad tamo gde jesi ima da konzumirash? ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 25, 2006 Author Report Share Posted July 25, 2006 gay parade 2006 - Berlin. http://s84.photobucket.com/albums/k36/nood...amp;media=image Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 favoriti 41,42,43,43..:D lepa guza, cakano!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts